Konyaspor – Kayserispor 2:1 (kon.) | Ankaragücü – Gençlerbirliği 2:1 (kon.) | Antalyaspor – Yeni Malatyaspor 3:0 (kon.)
Trabzonspor – Besiktas 4:1 (kon.)
konec
Konyaspor
2:1 (1:1)
Kayserispor
Neděle 29.09.2019, 13:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu šestého kola turecké Superligy. Od třinácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Konyasoporem a Kayserisporem!
     
    Konyaspor

    Domácí tým zahájil sezónu třemi remízovými výsledky v řadě, když si rozdělil body s Ankaragücü, Galatasarayem a Antalyasporem. Na hřišti Denizlisporu už Konyaspor dokázal poprvé zvítězit v poměru 1:0, nicméně o pár dní později pro změnu zaznamenal první prohru 0:1 na hřišti čtrnáctého Göztepe. S vyrovnaným skóre 4:4 je Konyaspor na dvanáctém místě, nicméně z něj ztrácí jen tři body na čtvrtý Sivasspor. Jediným dvougólovým střelcem je se dvěma zásahy ugandský útočník Farouk Miya.
     
    Kayserispor

    Hosté jsou jedním ze dvou týmů turecké Superligy, který se v této sezóně ještě nemohl radovat z vítězství. zápasy s Alanyasporem a Galatasarayem prohráli o jednu branku. Zbylé tři utkání proti Ankaragücü, Antalyasporem a Denizlisporem skončily remízami 1:1 a 2:2. V osmnáctičlenné tabulce se Kayserispor nachází v sestupovém pásmu, konkrétně na sedmnácté příčce s náskokem jednoho bodu na poslední Gençlerbirliği. Na skóre 6:8 mají největší podíl dvougóloví Pedro Henrique a Umut Bulut.
     
    Vzájemné zápasy

    24.02.2019 Konyaspor – Kayserispor 0:1
    22.09.2018 Kayserispor – Konyaspor 0:2
    18.03.2018 Konyaspor – Kayserispor 2:0
    22.10.2017 Kayserispor – Konyaspor 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ali Turan, Aničić, Uludağ – Jevtović, Jönsson – Şahiner, Milošević, Šengelia – Bajić.
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Ay, Daci, Findikli, Hadžiahmetović, Miya, Öztorun, Yaşar.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Abdennour, Subaşı – Basaçikoglu, B. Mensah, B. Rienstra, Henrique – Adebayor, Bulut.
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Alkurt, Demir, Dja Djedjé, Korkmaz, Kula, Ntep, Adryan, Atila Turan.

    Rozhodčí: Ulusoy – Narinç, Birinci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Miguel Lopes dostal naloženo od jednoho z domácích hráčů. Poklidný úvod střetnutí ještě nějakou dobu zůstane ve středu hřiště.
     
    3
    Adebayor se rozběhl po levé lajně, jenže Ali Turan ho ubránil tak šikovně, že si dokonce vynutil faul na svou osobu.
     
    4
    Milošević si nerozuměl s Bajićem. Průniková přihrávka šla před stojícího hráče a na řadu přichází odkop od branky Kayserisporu.
     
    5
    Silviu Long nakopával míč do středu hřiště, ale tam si zkušený útočník Adebayor opět pomohl v souboji faulem.
     
    6
    Hosté několikrát za sebou nedokázali rozehrát. Naposledy ztratil míč Miguel Lopes, ovšem následný nákop skončil u Lunga.
     
    7
    Bulutův centr domácí odvrátili do strany, kde se Bilal Basaçikoglu snažil vytěžit z nastalé situace alespoň rohový kop.
     
    8
    Ali Turan odpadl od Adebayora, který šel pro míč až na vlastní polovinu. Konyaspor se každopádně stihl vrátit a zamezit rychlému přechodu.
     
    9
    Kayserispor právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, přestože zůstávají bez jediné střely na branku! Pedro Henrique zleva odcentroval přes Skubiče. Balón letěl na zadní tyč a tam si ho do vlastní sítě hodně nešikovně uklidil dobíhající LEVAN ŠENGELIA.
    9. Levan ŠENGELIA vl. - 0:1
     
    10
    Hlavní rozhodčí ještě oddálil rozehrávku, neboť komunikoval s kolegy u videa. Vzhledem k tomu, že šlo o vlastní gól, ale nebylo moc co zkoumat.
     
    11
    Bilal Basaçikoglu dost nešetrně zajel do kotníku Nejce Skubiče a jako první hráč vyfasoval naprosto zaslouženou žlutou kartu.
     
    12
    Velké štěstí pro domácí, kteří prohospodařili výhodu standardní situace. Kayserispor se dostal do protiútoku, ale ten sudí přerušili kvůli faulu unikajícího Mensaha.
     
    13
    Jeden z hostů odvrátil nákop Jevtoviće jenom na Deniho Miloševiće, který to okamžitě zkusil z dálky, ale míč proletěl vedle pravé tyče Lungovy brány.
     
    14
    Konyaspor se usadil na útočné polovině, jenže během několika desítek vteřin se ani jednou nedostal s míčem do pokutového území.
     
    15
    Jönsson zrychlil hru zajímavým nákopem za obranu. Lung však zůstal v klidu, pomezní totiž správně viděl ofsajd nabíhajícího hráče.
     
    16
    Na druhé straně to velmi ambiciózně zkoušel Umur Bulut, ale branka Serkana Kirintiliho v ohrožení nebyla.
     
    17
    Adebayor hodně pomalu přenášel míč doprava. Domácí přihrávku vystihli a vyrazili do protiútoku, nicméně Bajićova střela z pravé strany šla přesně na Lunga.
     
    18
    Jeden z hostů zezadu brnkl o nohy rychle postupujícího Šengelii. Faul se ale nepískal a míč se odrazil napravo, kde Skubič vybojoval rohový kop.
     
    19
    Standardní situaci zrealizoval Ömer Ali Şahiner, jenže hostující obrana neměla s centrem sebemenší problémy.
     
    20
    Domácí se pěkně vykombinovali přes střed hřiště. Milošević ale trochu zbytečně přihrával pod sebe a z vynucené střely obsazeného Šengelii resultuje jenom roh.
     
    21
    Druhý centr z rohu hřiště už měl lepší parametry, nicméně hlavička jednoho z domácích fotbalistů se pod břevno Lungovy brány nevešla.
     
    22
    Pedro Henrique hodně důrazně přiletěl do souboje s Bajićem. O faul se podle sudích nejednalo, ale bosenský útočník i tak zůstal chvíli otřesený.
     
    23
    Rozhodčí Ulusoy přerušil zápas a poslal oba týmy ke střídačkám, kde se mohou občerstvit. V Konyi každopádně nepanují žádné tropické podmínky.
     
    24
    Domácí jsou po inkasovaném gólu o něco aktivnější. Teď však musí balón odevzdat, protože Bajić si při jeho zpracování pomohl rukou.
     
    25
    Silviu Lung ustál nepříjemný střílený pas od Bajiće. Atakován jedním z domácích útočníků s problémy vyrazil míč z brankové čáry do strany.
     
    26
    Miguel Lopes překřížil cestu Uludağovi, jehož zásluhou budou domácí rozehrávat standardní situaci z levého křídla.
     
    27
    Skubič dostal nabito na střelu z voleje, kterou však Lung vyrazil a následnou dorážku už řešit nemusel, protože byl máván ofsajd.
     
    28
    Propadlý centr z levé strany sebral Šengelia, který si několik vteřin dělal pozici na zakončení. Byl ale v obklíčení a musel přihrávat do druhé vlny, odkud přiletěla jen hodně nepřesná střela.
     
    29
    Jens Jönsson byl na půlící čáře faulován Henriquem, který místo balónu trefil jeho nárt. Je z toho druhé žluté napomínání na straně Kayserisporu.
     
    30
    Levan Šengelia tentokrát dostal prostor na střelu z dálky, kterou i trefil prostor mezi třemi tyčemi, ale zasahující Lung měl situaci relativně pod kontrolou.
     
    31
    Po dlouhé době se do hry dostal i Adebayor, který zády brance přihrával směrem dozadu. Ve finále z toho opět byl jen hodně pomalý pokus, který nebyl pro Kirintiliho nebezpečný.
     
    32
    Miguel Lopes potáhl míč po pravé straně, odkud centroval na zadní tyč, jenomže před Emmanuelem Adebayorem tam bezpečně zakročil Kirintili.
     
    33
    Kayserispor zdlouhavě rozehrává z vlastní poloviny a zatím nenachází způsob, jak se s balónem dostat na útočnou třetinu hřiště.
     
    34
    Milošević z levého křídla nechtěně přihrál až do středu pole na Aničiće. O chvíli později byl na pravé straně faulován autor zatím jediného gólu Šengelia.
     
    35
    K míči se tradičně postavil Ali Şahiner a společně s ním také Šengelia. Pravačkou nakonec centroval prvně jmenovaný, ale hosté se u vzdálenější tyče ubránili.
     
    36
    Mensah věděl o Lopesovi, který byl na pravé straně úplně sám. Zajímavě se rozvíjející akce ale skončila jenom centrem sraženým do středu hřiště.
     
    37
    Adebayora přeletěl spoluhráčův aut. Míč spadl k domácím obráncům a ti podnikají další postupný výpad vstříc Lungovi.
     
    38
    Přes Jönssona a Šengeliu se balón dostal ke Skubičovi, ale ani jeno centr z pravého kraje hřiště neskončil u žádného hráče v zelenobílém dresu.
     
    39
    Miguel Lopes zachytil jednu z domácích přihrávek. Kayserispor ale podlehl aktivnímu kontrapresinku a zůstává zatlačený na vlastní polovině.
     
    40
    Marko Jevtović si vynutil faul Abdennoura na ose hřiště a získal tak pro Konyaspor velice zajímavý přímý kop. Silviu Lung si musel postavit velkou zeď, přes kterou střela Uludağa prošla, ale hostující gólman byl u pravé tyče včas.
     
    41
    Bajić nepotrestal jednu z mnoha hostujících ztrát na vlastní polovině. V tomto případě ji způsobil Bulut, nicméně po snaze Basaçikoglua následuje Lopesův aut.
     
    42
    Alper Uludağ zlostně mrštil balónem poté, co zjistil, že nedostane ponechanou výhodu za ruku Poulaina, a řekl si tak o hodně zbytečnou žlutou kartu.
     
    43
    Jens Jönsson byl těsně bráněný a proto nezvládl narazit míč Šengeliovi. Raději přihrál do pravé strany, odkud se nepodařilo pořádně odcentrovat Nejci Skubičovi.
     
    44
    Umut Bulut si to neohroženě namířil do domácí šestnáctky. K dispozici tam ale měl jenom Adebayora a ten se přesné přihrávky navíc nedočkal.
     
    45
    Po centru z levého kraje hřiště se odražený balón ještě dostal k Šengeliovi, ale ten při zakončení trefil jenom jednoho z předním stojících protihráčů.
     
    45+1
    Konyaspor právě vstřelil branku!
    Domácí se v první ze dvou nastavených minut dočkali zaslouženého vyrovnání! Hráči Konyasporu předvedli parádní kombinaci na pravém kraji velkého vápna, kterou Skubič korunoval přihrávkou před penaltový bod a DENI MILOŠEVIĆ z jedničky zvedl míč mimo Lungův dosah.
    45+1. Deni MILOŠEVIĆ - 1:1
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který se pro domácí celek dlouho vyvíjel velice smolně. Šengelia si v deváté minutě vstřelil vlastní gól a Konyasporu se pak nedařilo pořádně zahrozit z vytrvalého tlaku. Vyrovnávající branka padla až v nastaveném čase, když povedenou kombinaci z dvanácti metrů zakončil Deni Milošević. Do kabin se tak odchází za stavu 1:1 a utkání zůstává zcela zcela otevřené.
     
    Statistiky 1. poločasu:
    Střely na branku: 4 – 1
    Střely mimo: 4 – 1
    Držení míče: 60% – 40%
    Rohové kopy: 2 – 0
    Ofsajdy: 2 – 0
    Fauly: 4 – 11
    Žluté karty: 1 – 2.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Riad Bajić, přichází Farouk Miya.
     
    46
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Emmanuel Adebayor, přichází Brice Dja Djedjé.
     
    47
    Chvíli po rozehrávce přiletěl nákop před hostující branku, ale Milošević byl u balónu na poslední chvíli a nedokázal ho zblízka přesměrovat za Lunga.
     
    48
    I zkraje druhé půle mají navrch domácí fotbalisté, kteří se po vyrovnávající trefě Miloševiće zase vrátili do pozice favorita na vítězství.
     
    49
    Alper Uludağ zdatně bojoval proti dvě dotěrným soupeřům. Balón u postranní čáry obdivuhodně udržel a akce Konyasporu může pokračovat.
     
    50
    Bernard Mensah centroval do místa, kde se mu nabízela hned dvojice spoluhráčů, ale ta jenom posunula míč do náruče Serkana Kirintiliho.
     
    51
    Jönssonův nákop Jevtović bez přípravy sklepával doprostřed pokutového území, ovšem u míče byl jako první některý z obránců Kayserisporu.
     
    52
    Dvě slibné možnosti pro domácí tým! Obě ale zlikvidoval Lung, který v obou případech čelil střelám z ostrého úhlu. Napodruhé jmenovitě zastavil Şahinerův pokus z pravé strany.
     
    53
    Pedro Henrique byl odzbrojen ještě uprostřed hrací plochy. Kayserispor se stále nemůže pořádně dostat na balón a zůstává pod výrazným tlakem.
     
    54
    Nepřesný nákop do pravého křídla znamená jen odkop rumunského brankáře Lunga, který si dává pořádně načas s rozehráním.
     
    55
    Znovu trvalo snažení hostujícího celku jen pár vteřin. Po faulu se většina hráčů zase stěhuje před Lunga.
     
    56
    Přímočará akce skončila na noze Šengelii, který od Miyi převzal míč u rohu velkého vápna, ale pak vystřelil hodně nepřesně.
     
    58
    Konečně se i hosté dostali na útočnou třetinu hřiště. Po autu z pravé strany však balón několikrát propadl přes hráče v červeném a do bezpečí jej uklidil Skubić.
     
    59
    Jens Jönsson znegoval svůj zisk míče jeho okamžitou ztrátou u půlící čáře. Kayserispor se díky tomu usazuje na útočné polovině.
     
    60
    Centr Miguela Lopese byl sražen na rohový kop, který byl pro hosty vůbec první. Rozehrával právě Lopes, ale míč letěl o něco výše, než jeho spoluhráči potřebovali.
     
    61
    Hosté dostali k dispozici ještě jednu standardní situaci, ze které ale rovněž nebylo nic nebezpečného. Centrovaný míč doplachtil do dlaní brankáře Serkana Kirintiliho.
     
    62
    Šengelia předal míč na střed a náběhem si řekl o rychlou narážečku. Farouk Miya ale měl v plánu střílet a z nějakých jednadvaceti metrů zakončil vysoko nad.
     
    63
    Ali Turan se dobře vrátil s rychlou akcí Kayserisporu a hlavou odehrál centr Miguela Lopese do Kirintiliho nachystané náruče.
     
    64
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Aymen Abdennour, přichází Ziya Alkurt.
     
    65
    V posledních minutách se hra vyrovnala. Hosté se dostali k dalšímu rohu. Centr Lopese byl odvrácen před vápno a těžká střela Mensaha letěla hodně mimo.
     
    66
    Skubič zaútočil po pravém křídle. Přihrávku před sebe pokazil, ovšem Milošević míč u koncové čáry ještě získal a přihrávkou pod sebe zařídil střelu, ze které resultoval snadno ubráněný roh.
     
    67
    Farouk Miya přenesl hru na volnou pravou stranu, kde Skubićovi balón utekl a kvůli tomu nemohl napřáhnout ke střele z výborné pozice.
     
    68
    Bernard Mensah rychle otočil hru přihrávkou na Buluta, jenže jeho zakončení bylo sraženo na rohový kop.
     
    69
    Bilal Basaçikoglu centroval na přední tyč, odkud putoval míč před šestnáctku. Zpět do ohně se odvážně vydal Mensah, ovšem Šengelia ho zahnal do autu.
     
    70
    I ve druhé půli umožnil rozhodčí hromadné občerstvení. Oba trenéři toho samozřejmě využívají k předání velké porce taktických pokynů.
     
    72
    Djedjého vysvobodil faul ve středu hřiště, kterým se provinil napadající Miya. Mezitím na hřišti zůstal po žlutém skluzu Aničiće indisponován Miguel Lopes.
     
    73
    Konyaspor vysunul napadání až do soupeřova pokutového území. Kirintili však zvládl rozehrávku pod tlakem a dostal míč do klidného středu hřiště.
     
    74
    Střídání v týmu Kayserispor: ze hřiště odchází Yasir Subaşı, přichází Atila Turan.
     
    75
    Tempo hry postupem času opadá. Velké šance nepřicházejí a čtvrthodinu před koncem začíná být remízový výsledek už hodně pravděpodobný.
     
    76
    Domácí opět aktivně presovali. Poulain vyřešil situaci malou domů na Lunga, po jehož vysvobozujícím odkopu hraje Nejc Skubić.
     
    77
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Ali Turan, přichází Amir Hadžiahmetović.
     
    78
    Většina útočných akcí Kayserisporu jde přes pravou stranu, kde Lopes připravil pozici na centr pro Henriqueho, ale míč nedoletěl ani k bližší tyči Kirintiliho branky.
     
    79
    Basaçikoglu centroval před rozběhnutého spoluhráče, jenže k míči to měl o něco blíže Serkan Kirintili. Hosté si stále nevypracovali ani jednu pořádnou šanci, když pomineme vlastní gól Šengelii.
     
    80
    Právě Šengelia přihrál na hranici velkého vápna Miyovi. Kolem něj se ale znovu okamžitě vytvořil červený roj a ten střelu z šestnácti metrů zablokoval.
     
    81
    Střídání v týmu Konyaspor: ze hřiště odchází Alper Uludağ, přichází Mücahit Can Akçay.
     
    82
    Amir Hadžiahmetović měl nezvykle volný prostor před sebou, čehož využil ke střele zpoza vápna, nicméně o malý kousek minul ze svého pohledu pravou tyč.
     
    83
    Domácí po faulu ve středu hřiště bleskově rozehráli, jenže Miloševiće zradilo zpracování Šengeliovy přihrávky do druhé vlny.
     
    84
    Jeden z mála rychlých protiútoků! Bernard Mensah zprava centroval na volného Buluta, ale jeho hlavička byla příliš slabá na to, aby mohla zapadnout za Kirintiliho záda.
     
    85
    A zase rychle na druhou stranu, kam balón vedl Milošević. V souboji ale ztratil stabilitu a společně s ním i balón, což znamenalo okamžitý konec akce.
     
    86
    Nejc Skubić nastartoval na levé straně Jönssona, ovšem výborný obranný zákrok MIguela Lopese dostal míč na rohový kop.
     
    87
    Miya přenechal rozehrávku Šengeliovi, který sice našel hlavu volného spoluhráče, ale následná slabá koncovka způsobila Lungovi jen drobné problémy.
     
    89
    Po souboji mezi Miyou a Miguelem bylo pískáno ve prospěch Kayserisporu. Hostující hráč si přesto pustil pusu na špacír a řekl si o žlutou kartu.
     
    90
    Jeden ze členů balkánské enklávy v sestavě Konyasporu neškodně vystřelil z dálky. Silviu Lung s odkopem od branky rozhodně nespěchá.
     
    90+1
    Oba týmy mají na rozhodnutí ještě čtyři minuty, které jsou přidány nad rámec základních devadesáti.
     
    90+2
    Šengelia i v závěru zápasu hýří aktivitou. Sraženým pasem z hranice šestnáctky sám pro sebe vybojoval rozehrávku rohového kopu, jenže Miloševićova střelu z voleje pak Lung řešit nemusel.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí Ulusoy už to nevydržel a udělil zdržujícímu Lungovi žlutou kartu. Hosté nevypadají, že by chtěli zabojovat o první výhru v sezóně.
     
    90+3
    Nejc Skubič sklepával dlouhý nákop před branku. Basaçikoglu mu to v tom zabránil, nicméně není jasné, zda ve vápně nezahrál rukou. Slovinský krajní bek v tom měl jasno a za přehnanou gestikulaci dostal žlutou kartu.
     
    90+4
    Domácí mají velkou naději, že budou moci rozhodnout z pokutového kopu. Hlavní rozhodčí se jde podívat na zákrok Basaçikoglua k obrazovce!
     
    90+5
    Obrovská radost v hledišti! Bilal Basaçikoglu se podle videa dotkl míče rukou a skutečně je z toho pokutový kop pro Konyaspor!
     
    90+6
    Hosté samozřejmě protestují, takže se exekuce kopu o několik desítek vteřin odkládá. Pravda je taková, že rozhodnutí to bylo dost přísné.
     
    90+7
    Bernard Mensah tak dlouho promlouval do duše hlavního arbitra, až si vykoledoval žlutou kartu. Pro Kayserispor je to hodně frustrující situace.
     
    90+8
    Konyaspor právě vstřelil branku!
    V osmé minutě čtyřminutového nastavení dávají domácí rozhodující gól! Míč si na penaltový bod postavil MARKO JEVTOVIĆ, který ustál velký tlak a bezpečně vystřelil ze svého pohledu do pravé strany, zatímco Lung skákal k opačné tyč.
    90+8. Marko JEVTOVIĆ - 2:1
     
    90+10
    Mensah koncovku zápasu moc neunáší. Místo toho, aby pomohl v poslední útočné akci, tak se pustil do křížku s Jönssonem a hodně tím riskoval udělení druhé žluté karty.
     
    90+11
    Kayserispor si musí vypít kalich hořkosti až do úplného dna. Bernard Mensah za strkanici s Jönssonem skutečně vyfasoval druhou žlutou a automaticky i červenou kartu.
     
    90+11
    A to ještě není vše, protože červenou kartu za druhou žlutou dostal také Pedro Henrique. Naprosto rozčíleného Mensaha mezitím musí uklidňovat Adebayor.
     
    90+12
    Jeden ze členů hostujícího realizačního týmu byl zároveň vykázán z technické zóny. Rozhodčí závěr zápasu moc nezvládají...
     
    90+12
    Konec zápasu.
     
    Na dnešní utkání se bude v Kayseri hodně dlouho vzpomínat. Hosté měli dobře nakročeno k první výhře v sezóně, když si dal vlastní gól Šengelia. V nastaveném čase první půle ale vyrovnal Milošević, nicméně ta pravá turecká divočina vznikla až v koncovce druhého poločasu. Kayserispor byl s remízou spokojený a viditelně zdržoval. V nastavení pro něj ale přišla pohroma v podobě přísně odpískané ruky Basaçikoglua a nařízené penalty, kterou proměnil Jevtović. Hostující hráče tato situace velice podráždila a v nervózní koncovce nakonec dohrávali bez vyloučených Mensaha a Henriqueho. Konyaspor tedy vyválčil tři body a posunul se v tabulce na páté místo, zatímco tým z Kayseri je bez výhry předposlední.
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 8 – 3
    Střely mimo: 11 – 3
    Držení míče: 63% – 37%
    Rohové kopy: 5 – 3
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 10 – 19
    Žluté karty: 4 – 7
    Červené karty: 0 – 2.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (15:13:26)

    Michal Břuchanský

    Branky: 45+1. Milošević (Skubič), 90+8. Jevtović (pen.) – 9. Šengelia (vla.)

    Karty:   42. Uludağ (KOY), 72. Aničić (KOY), 90+3. Skubič (KOY) – 11. Basaçikoglu (KAY), 29. Henrique (KAY), 89. Miguel Lopes (KAY), 90+2. Lung (KAY), 90+7. B. Mensah (KAY)   90+11. B. Mensah (KAY), 90+11. Henrique (KAY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ali Turan (77. Hadžiahmetović), Aničić, Uludağ (81. Akçay) – Jevtović, Jönsson – Şahiner, Milošević, Šengelia – Bajić (46. Miya).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Ay, Daci, Findikli, Hadžiahmetović, Miya, Öztorun, Yaşar.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Abdennour (64. Alkurt), Subaşı (74. Atila Turan) – Basaçikoglu, B. Mensah, B. Rienstra, Henrique – Adebayor (46. Dja Djedjé), Bulut.
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Alkurt, Demir, Dja Djedjé, Korkmaz, Kula, Ntep, Adryan, Atila Turan.

    Rozhodčí: Ulusoy – Narinç, Birinci
    bahis siteleri