Konyaspor – Kayserispor 2:1 (kon.) | Ankaragücü – Gençlerbirliği 2:1 (kon.) | Antalyaspor – Yeni Malatyaspor 3:0 (kon.)
Trabzonspor – Besiktas 4:1 (kon.)
konec
Konyaspor
2:1 (1:1)
Kayserispor
Neděle 29.09.2019, 13:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+11
    A to ještě není vše, protože červenou kartu za druhou žlutou dostal také Pedro Henrique. Naprosto rozčíleného Mensaha mezitím musí uklidňovat Adebayor.
     
    90+11
    Kayserispor si musí vypít kalich hořkosti až do úplného dna. Bernard Mensah za strkanici s Jönssonem skutečně vyfasoval druhou žlutou a automaticky i červenou kartu.
     
    90+7
    Bernard Mensah tak dlouho promlouval do duše hlavního arbitra, až si vykoledoval žlutou kartu. Pro Kayserispor je to hodně frustrující situace.
     
    90+3
    Nejc Skubič sklepával dlouhý nákop před branku. Basaçikoglu mu to v tom zabránil, nicméně není jasné, zda ve vápně nezahrál rukou. Slovinský krajní bek v tom měl jasno a za přehnanou gestikulaci dostal žlutou kartu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí Ulusoy už to nevydržel a udělil zdržujícímu Lungovi žlutou kartu. Hosté nevypadají, že by chtěli zabojovat o první výhru v sezóně.
     
    89
    Po souboji mezi Miyou a Miguelem bylo pískáno ve prospěch Kayserisporu. Hostující hráč si přesto pustil pusu na špacír a řekl si o žlutou kartu.
     
    72
    Djedjého vysvobodil faul ve středu hřiště, kterým se provinil napadající Miya. Mezitím na hřišti zůstal po žlutém skluzu Aničiće indisponován Miguel Lopes.
     
    42
    Alper Uludağ zlostně mrštil balónem poté, co zjistil, že nedostane ponechanou výhodu za ruku Poulaina, a řekl si tak o hodně zbytečnou žlutou kartu.
     
    29
    Jens Jönsson byl na půlící čáře faulován Henriquem, který místo balónu trefil jeho nárt. Je z toho druhé žluté napomínání na straně Kayserisporu.
     
    11
    Bilal Basaçikoglu dost nešetrně zajel do kotníku Nejce Skubiče a jako první hráč vyfasoval naprosto zaslouženou žlutou kartu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 45+1. Milošević (Skubič), 90+8. Jevtović (pen.) – 9. Šengelia (vla.)

    Karty:   42. Uludağ (KOY), 72. Aničić (KOY), 90+3. Skubič (KOY) – 11. Basaçikoglu (KAY), 29. Henrique (KAY), 89. Miguel Lopes (KAY), 90+2. Lung (KAY), 90+7. B. Mensah (KAY)   90+11. B. Mensah (KAY), 90+11. Henrique (KAY)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 11:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
    Konyaspor: Kirintili – Skubič, Ali Turan (77. Hadžiahmetović), Aničić, Uludağ (81. Akçay) – Jevtović, Jönsson – Şahiner, Milošević, Šengelia – Bajić (46. Miya).
    Náhradníci: Atalay, Taşkıran – Akçay, Ay, Daci, Findikli, Hadžiahmetović, Miya, Öztorun, Yaşar.

    Kayserispor: Lung – Miguel Lopes, Poulain, Abdennour (64. Alkurt), Subaşı (74. Atila Turan) – Basaçikoglu, B. Mensah, B. Rienstra, Henrique – Adebayor (46. Dja Djedjé), Bulut.
    Náhradníci: Arikan, Çipe – Alkurt, Demir, Dja Djedjé, Korkmaz, Kula, Ntep, Adryan, Atila Turan.

    Rozhodčí: Ulusoy – Narinç, Birinci
    bahis siteleri