Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
2:2 (2:2)
Janov CFC
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Gewiss Stadium, Bergamo • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu dvaadvacátého kola italské Serie A. Od patnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Atalantou a Janovem!
     
    Atalanta Bergamasca Calcio

    Domácí tým se od začátku sezóny nachází na příčkách zaručující opětovnou účast v evropských pohárech. Nic na tom nezměnila ani druhá třetina ledna, ve které Atalanta urvala bod na hřišti Interu Milán a pak doma nezvládla roli favorita proti Spalu, se kterým nečekaně prohrála 1:2. V minulém kola si však zásadně spravila chuť, protože si ze hřiště Turínského FC přivezla monstrózní vítězství v poměru 7:0. V tabulce se svěřenci Giana Piera Gasperiniho nachází na pátém místě a v případě dnešního dobrého výsledku se posunou před čtvrté AS Řím. Atalanta disponuje jednoznačně nejsilnější ofenzivou v lize, nejlepším střelcem je se třinácti góly Josip Iličić.
     
    Janov CFC

    Hosté se už tradičně potácí ve druhé polovině tabulky a dokonce jim velmi reálně hrozí pád do druhé ligy, kterou naposledy hráli na jaře 2006. Janovští fotbalisté dosud vyhráli v pouhých třech ligových zápasech, celkem mají na kontě patnáct bodů a ty jim stačí jen na předposlední devatenácté místo, z něhož ztrácí na sedmnácté Lecce jeden bod. V minulém kole Janov zajížděl na hřišti Fiorentiny a remizoval 0:0. Od té doby do jeho kádru přibyli na hostování Adama Soumaoro z Lille, Iago Falqué z Turína a trochu paradoxně i Andrea Masiello z Atalanty. S pěti zásahy je nejlepším střelcem veterán Goran Pandev.
     
    Vzájemné zápasy

    15.09.2019 Janov – Atalanta 1:2
    11.05.2019 Atalanta – Janov 2:1
    22.12.2018 Janov – Atalanta 3:1
    29.04.2018 Atalanta – Janov 3:1
    12.12.2017 Janov – Atalanta 1:2.
     
    Úvodní sestavy:

    Atalanta Bergamasca Calcio: Gollini – Tolói, Palomino, Djimsiti – Hateboer, de Roon, A. Gómez, Pašalić, Gosens – Iličić, D. Zapata.
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Caldara, Castagne, Colley, Freuler, Malinovskyj, Muriel, Traoré, Czyborra, Bellanova.

    Janov CFC: Perin – Biraschi, Romero, A. Masiello – Ghiglione, Behrami, Schöne, Sturaro, Criscito – A. Sanabria, Pinamonti.
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – P. Ankersen, A. Barreca, Cassata, Destro, Favilli, Goldaniga, Pandev, Radovanović, C. Zapata, Eriksson.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Di Vuolo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    O úvodní výkop zápasu se postarali hosté, kteří nastupují v bílých, zatímco domácí v modročerných dresech.
     
    3
    Romero skočil do Gómezovy střely z úhlu a srazil ji na rohový kop, po kterém budou domácí už jenom vhazovat prostřednictvím Hanse Hateboera.
     
    4
    Duván Zapata byl ve vzdušném souboji ve středovém kruhu faulován Romerem. Počáteční aktivita Bergama tak bude moci pokračovat.
     
    5
    První útočnou akci Janova ukončila Sanabriova střela z dost velké dálky, která však proletěla hodně vedle pravé tyče Golliniho brány.
     
    6
    Hlavní rozhodčí viděl postrčení Palomina jak faul, takže se po zákroku na Pinamontiho chystá standardní situace pro Janov.
     
    7
    Lasse Schöne poprvé ukázal prvotřídní kopací techniku, Masiello si po jeho centru z pravé strany pomohl útočným faulem.
     
    8
    Jenom to zahučelo! Mario Pašalić nadvakrát vystřelil z hranice pokutového území a nechybělo zas tak moc, aby míč zapadl za levou tyč Perinovy brány.
     
    9
    Sanabria vyvezl míč na útočnou polovinu Janova, jenže Ghiglione celou přechodovou fázi zazdil hodně mizernou střelou z dálky, kterou Gollini nijak řešit nemusel.
     
    10
    Marten de Roon ve středovém kruhu lehce sáhl po Criscitovi. Ten se ihned svalil k zemi a rozhodčí k nelibosti publika přiřkli balón hostům.
     
    11
    Janov se na pár desítek vteřin usadil na polovině soupeře, ovšem po nepřesném centru na Sanabriu o balón přišel.
     
    12
    Hans Hateboer vhodil míč na Iličiće a ten ho posunul k Zapatovi, jehož střelu dobře postavený Perin zvládl vytěsnit alespoň na rohový kop.
     
    12
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Favorit zápasu jde poměrně brzy do vedení! Zapata fantasticky prodloužil Gómezův centr od rohového praporku před branku a Perin byl na prudkou hlavičku RAFAELA TOLÓIE krátký. Skvěle sehráno!
    12. Rafael TOLÓI - 1:0
     
    14
    Hostující odpověď nebyla vůbec špatná. Sanabria se rovněž prosadil k hlavičce, ale Gollini si s ní na rozdíl od Perina poradil.
     
    15
    Stefano Sturaro si došel pro faul v podání de Roona. Chvílí předtím se nepískalo ve prospěch Atalanty, takže logicky přišla naštvaná reakce ze zaplněných tribun.
     
    16
    Janovští rozehráli standardní situaci na krátko a pak se opět dostali k hlavičce. I ta ale šla doprostřed branky a Gollini si vystačil s rutinním zákrokem.
     
    18
    Hans Hateboer hodně zariskoval v pokutovém území, kde ve skluzu sestřelil Sturara a daroval Janovu pokutový kop!
     
    19
    Janov právě vstřelil branku!
    Vedení domácího mužstva je minulostí! Míč si na penaltový bod postavil DOMENICO CRISCITO, jehož směr střely Gollini sice vystihl, ale stejně se nedokázal dostatečně natáhnout ke své pravé tyči.
    19. Domenico CRISCITO - 1:1
     
    20
    Na neatraktivitu dosavadního průběhu zápasu si rozhodně stěžovat nemůžeme. Oba týmy už měly několik střel, z nichž se dokázaly jednou prosadit. Navrch se hraje ve velmi dobré atmosféře.
     
    21
    Iličićovi se nepovedl přenést hru na levou stranu. Dlouhý pas vystihl Ghiglione a toho okamžitě zfauloval Mario Pašalić.
     
    22
    Criscito si po vstřeleném gólu neodpustil nějaká gesta k fanouškům. Ti ho nyní odměňují za každý kontakt s balónem ohlušujícím pískotem.
     
    23
    Stefano Sturaro si nabíhal za nákopem z obranné poloviny o chloupek dříve, čímž se vystavil do správně odmávaného ofsajdu.
     
    24
    Domácí ztratili míč ve středu hřiště. Antonio Sanabria na to ale navázal přihrávkou vzad a to už se hráči v modročerných barvách stihli kompletně zatáhnout.
     
    25
    Tentokrát si Janovští trochu zahrávali s ohněm u půlící čáry. Vyvázli ale bez úhony, míč se ocitl v bezpečí u sedmadvacetiletého brankáře Perina.
     
    26
    Hra je na chvíli přerušena, neboť se po střetu se Zapatou ze hřiště nezvedá hostující obránce Cristian Gabriel Romero.
     
    27
    Hostující obrana nechce zalézat příliš hluboko, a tak jsou hráči Atalanty nuceni kombinovat ve velké vzdálenosti od Perinovy branky.
     
    28
    Iličić nejprve fauloval Behramiho a pak se hvizdu sudích naopak nedočkal. Janov díky tomu svou akci zakončil, i když Criscito vypálil z dálky hodně nepřesně.
     
    29
    Zadní řady Janova ani natřikrát neodpravily míč do úplného bezpečí. Po ztrátě Zapaty to rovněž platilo a domácí se tak dostali do mírného tlaku u pokutového území.
     
    30
    Držení míče: 50 % – 50 %.
     
    31
    Criscito musel vhazovat od vlastního praporku. Domácí na své soupeře nalezli a rychle získali aut, z něhož vytěžili jen další nepovedenou střelu ze střední vzdálenosti.
     
    32
    Atalanta to zkusila kombinačně po levém křídle. O balón ale přišla a teď musí stěhovat své šiky na obrannou polovinu.
     
    33
    Janov právě vstřelil branku!
    Po půlhodině hry hosté slaví obrat ve skóre! Biraschi za cenu vlastního zdraví zabojoval proti hráčské přesile. Marten de Roon získaný balón okamžitě odevzdal a pak nezabránil centru Sturara na ANTONIA SANABRIU, který přesnou hlavičkou nedal Gollinimu šanci zasáhnout.
    33. Antonio SANABRIA - 1:2
     
    34
    Davide Biraschi absolvoval místo gólový oslav rychlé ošetření, nicméně se zdá, že bude moci naskočit zpět do akce.
     
    35
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    No vida, také domácí okamžitě reagují na nepříznivý stav vyrovnávající trefou! Opět v tom měl prsty kolumbijský útočník Duván Zapata, který z levého kraje velkého vápna přihrál přes Romera pod sebe na JOSIPA ILIČIĆE a ten z jedničky zavěsil míč mimo Perinův dosah.
    35. Josip ILIČIĆ - 2:2
     
    37
    Janovu se téměř dokonale povedlo napodobit gólovou akci z druhé straně. Proti Schöneho střele z jedničky se však vytáhl Gollini, který vyškrábl míč nad břevno.
     
    38
    Bergamo nařízený roh jednoduše ubránilo a pak se dokonce dostalo k rychlému protiútoku. Situaci čtyři na tři však pokazil nepřesný centr Zapaty.
     
    39
    Mattia Perin si trochu dává načas s odkopem od branky, kterému předcházela špatně vyřešená útočná akce Atalanty.
     
    40
    Ze zahuštěného středu hřiště zničehonic vybruslil Josip Iličić, kterého Criscito nechtěně vyslal do úniku. Slovinskému útočníkovi však zakončení vůbec nesedlo a Perin si s ním věděl rady.
     
    42
    Drtivá většina výroků sudích je proti domácímu týmu. Po každém hvizdu tak jenom sílí nevole z řad stále více podrážděných fanoušků.
     
    43
    Teď se po hvizdu sudího naopak tleská. Valon Behrami skočil na kličku Gómeze a faulem daroval Atalantě výhodu přímého kopu z velmi dobré pozice.
     
    44
    Byla to naprosto ideální pozice pro praváka, takže to na sebe vzal Alejandro Gómez. Kromě zdi ale přestřelil celou branku a Perin zůstal v klidu.
     
    45
    Nastavují se 2 minuty.
     
    45+1
    Další útočnou vlnu Bergama zastavil chybně posouzený ofsajd. Posledním hráčem v momentě přihrávky byl jednoznačně Masiello, takže Atalanta byla připravena o velmi dobře vypadající šanci.
     
    45+2
    Palominovi se pod tlakem úplně nepovedl vysvobozující odkop, nicméně míč se po následných soubojích přece jenom dostal až na Perinovy kopačky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Je za námi velice zajímavý první poločas, ve kterém se od samotného úvodu hrál koukatelný útočný fotbal. Favorizovaná Atalanta se po rohovém kopu dostala ve dvanácté minutě do vedení, ale zanedlouho už byla o krok pozadu, protože na hlavičku Tóloie odpověděl z penalty Criscito a posléze i Sanabria. Vedení Janova každopádně vydrželo jen pár vteřin, Iličić zužitkoval druhou asistenci Zapaty a stanovil skóre 2:2.
     
    Statistiky 1. poločasu:
    Střely na branku: 4 – 5
    Střely mimo: 4 – 3
    Držení míče: 54 % – 46 %
    Rohové kopy: 2 – 1
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 8 – 6
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů během poločasové přestávky nestřídal, a tak na obou stranách pokračujeme v původních základních sestavách.
     
    48
    Úvodní vteřiny druhé půle jsou přece jenom malinko opatrnější. K vidění je zejména tuhý boj o přehuštěný střed hřiště.
     
    49
    Hráči Atalanty kroužili kolem pokutového území soupeře, ale zatím se zmohli jen na neadresné centry z obou křídelních prostorů.
     
    50
    Josip Iličić si vcelku snadno vynutil Sturarův faul. Za malou chvíli se tak bude konat nebezpečný trestňák Bergama.
     
    51
    Gómez tentokrát nechal rozehrát svého slovinského kolegu Iličiće, jehož střela z nějakých pětadvaceti metrů proletěla jen kousek vedle levé tyče Perinovy brány.
     
    52
    Mario Pašalić úplně neodhadl skluz a nehezky zajel do švýcarského středopolořase Behramiho, za což vyfasoval první žlutou kartu tohoto zápasu.
     
    53
    Hned vzápětí se žlutí znovu. Paradoxně to bylo znovu po souboji mezi Pašalićem a Behramim, který se tentokrát převtělil do role toho zlého.
     
    54
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Mario Pašalić, přichází Remo Freuler.
     
    55
    Co se atraktivity týče, tak je to po změně stran o něco slabší. Nic na tom nezměnil ani nákop Gómeze, který zapadl do Perinových rukavic.
     
    56
    Domácí se dostali s balónem do pokutového území. Zapata tam však bojoval proti čtyřem hráčům a vystřelit přes ně nedokázal.
     
    57
    Andrea Pinamonti schytal nějakou ránu do hlavy a dost otřesen se za asistence doktorů dobelhal do zámezí. Janov bude chvíli bojovat v oslabení.
     
    58
    A znovu se přerušuje, protože si Davide Biraschi neodpustil nedovolené postrčení Alejandra Gómeze. Míč v moci Atalanty každopádně dlouho nevydržel.
     
    59
    Gómez doběhl dlouhý nákop na levém křídle, odkud zvládl odcentrovat, ovšem Perin Gosensovu střelu u pravé tyče pracně zlikvidoval!
    59. Robin Gosens (ABC)
     
    60
    Držení míče: 56 % – 44 %.
     
    61
    Na hřišti i v hledišti narůstá nervozita. Hru Atalanty se mezitím chystá z lavičky oživit ukrajinský záložník Ruslan Malinovskyj.
     
    63
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Ruslan Malinovskyj.
     
    64
    Janov si ve výstavbě útoku pomohl s Perinem, který se nakonec rozhodl pro dlouhý nákop. Netrvalo ale dlouho a míč se k němu zase vrátil.
     
    65
    Ghiglione vhodil míč na spoluhráče, který byl hraničním zákrokem svalen k zemi pár metrů před vápnem. Hvizd se však ozval až na půlce, kde byl faulován Sturaro.
     
    66
    Alejandro Gómez si připravil tvrdou střelu z dvaceti metrů, kterou doslova sestřelil clonícího Biraschiho. Před rohovým kopem se bude ošetřovat.
     
    67
    Biraschi po ráně do hlavy odešel do zámezí, ale podle signalizace doktora bude schopen pokračovat. Janov mezitím jednoduše ubránil roh i bez něj.
     
    68
    Atalanta je v poslední době mnohem častěji u míče. Platit to bude i bezprostředně po nedovoleném zákroku na Berata Djimsitiho.
     
    69
    A znovu je pískáno proti Janovu. Tentokrát se provinil Lasse Schöne, který si dnes příliš nemůže užívat roli špílmachra, protože je velice málo ve hře.
     
    70
    Rafael Tolói ve velkém boji v pokutovém území odpadl od svého nedávného spoluhráče Masiella. Faul se však nepískal a totéž platilo i po zákroku na Gómeze.
     
    71
    Romero ubránil Iličiće za cenu rohového kopu. Po centru z pravé strany zakončoval patou za tělem Berat Djimsiti, ale míč nenabral takovou rychlost, aby ho Perin nemohl vyrazit skokem k levé tyči.
    71. Berat Djimsiti (ABC)
     
    72
    Stefano Sturaro si vymodlil přerušení hry, když zůstal v nefotbalové pozici uvnitř pokutového území. Následuje míč rozhodčího a další akce Atalanty.
     
    74
    Janovský tým po změně stran ještě vůbec nic nevymyslel. Podle aktuální kombinace na vlastní polovině to vypadá, že mu zisk jednoho bodu nadmíru vyhovuje.
     
    75
    Alejandro Gómez je zapleten téměř do všech útočných akcí Bergama. Nyní si však pomohl při zpracování horní končetinou, což rozhodčím neuniklo.
     
    76
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Josip Iličić, přichází Luis Muriel.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Cristian Gabriel Romero (Janov CFC).
     
    77
    Sudí Massa během pár vteřin dvakrát tasil žlutou kartu. Nejprve vystavil stopku na příští kolo Romerovi a nyní i de Roonovi, který si vyšlápl na Schöneho.
     
    78
    Zakončení Valona Behramiho bylo z hostujícího pohledu dost ukvapené a především i nepřesné. Gollini zůstává už dlouhou dobu bez jakékoliv práce.
     
    79
    Davide Biraschi byl dohrán Murielem. Svůj pád doprovodil hlasitým výkřikem a to možná přimělo hlavního arbitra přerušit ponechanou výhodu.
     
    80
    Jenže hosté u balónu znovu nevydrželi. Nákop ze středu hřiště doletěl až ke Gollinimu, který okamžitě rozjel protiakci Atalanty. Zablokovaná střela Gosense každopádně nebezpečná nebyla.
     
    81
    Luis Muriel si pomohl faulem na levém křídle. Deset minut před koncem je hra opět zastavena a pokračovat bude dlouhým nákopem z nohy Perina.
     
    82
    To může být velká komplikace v cestě Janova za vytouženou remízou! Valon Behrami nehezky přišlápl kotník Gosensovi a kvůli druhé žluté kartě musí předčasně do sprch!
    82. Červená karta po 2. žluté pro Behramiho
     
    83
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Francesco Cassata.
     
    84
    Domácí nabídnutou přesilovku málem okamžitě prodloužili! Murielův pas ze standardní situace byl prodloužen přesně do spojnice břevna a Perinovy pravé tyče.
    84. Po standardce Muriela skončil míč na brankové konstrukci
     
    85
    Francesco Cassata přišel na plac a okamžitě podstoupil souboj, ve kterém fauloval a navíc byl potrestán žlutou kartou.
     
    86
    Teď už není pochyb o tom, že zbytek zápasu bude jen hra na jednu branku. Po nepřesné nahrávce aktivního Gómeze se však nic zajímavého dít nebude.
     
    87
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Andrea Pinamonti, přichází Mattia Destro.
     
    88
    Aspoň pár vteřin úlevy pro hráče a fanoušky Janova, který se na chvíli usadil na útočné polovině. Platilo to až do faulu nově příchozího Destra.
     
    89
    Gómezův krátký centr byl odvrácen na Freulera, který zkusil štěstí z půlkruhu ležícího na velkém vápně, jenže míč vypálený z jeho kopačky prosvištěl nad břevnem.
     
    89
    Mattia Perin natahoval čas před odkopem od branky tak dlouho, až mu sudí Massa napařil žlutou kartu za zdržování.
     
    90
    Mattia Destro neodcentroval přes dvoučlenný blok. Místo toho ale získal aut pro Ghiglioneho a Janov tím pádem může šetřit další drahocenné vteřinky.
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle je přidáno dalších šest minut, což se zdá být trochu přehnaná porce. Žádné delší přerušování se totiž nekonalo.
     
    90+2
    Domenico Criscito to hodně přehnal s důrazem v souboji s Gómezem těsně vedle pokutového území. Před standardní situací Bergama si rovněž prohlédl podobu žluté karty.
     
    90+2
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Paolo Ghiglione, přichází Edoardo Goldaniga.
     
    90+3
    Mattia Perin si našel propadlý střílený centr z pravého křídla a vyrazil míč do míst, kde se domácím fotbalistům nevydařily hned dva pokusy o dorážku.
     
    90+4
    Malinovského pokus z dálky neprošel přes první překážku. Další z domácích už vystřelil lépe a získal alespoň rohový kop.
     
    90+5
    Perin zkrotil další střílený pas z rohu pokutového území a pak využil drobné kolize s Palominem k dalšímu natahování času.
     
    90+6
    Asi poslední nákop byl prodloužen jen do náruče Perina. Po odkopu hostujícího gólmana už by měl zaznít hostujícím týmem vytoužený koneční hvizd.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Druhá půle na velmi atraktivní úvod zápasu nenavázala. Hra se už nepřelévala ze strany na stranu a ani příliv šancí už nebyl tak častý. Atalanta hosty jasně přehrávala, žádnou ze tří větších šancí ale nevyužila a musí se tak smířit jen se ziskem jednoho bodu za remízu 2:2. Bergamo zůstává díky včerejšímu klopýtnutí čtvrté, zatímco Janov je na sestupové osmnácté příčce se stejným počtem bodů, jako má sedmnácté Lecce.
     
    Statistiky utkání:
    Střely na branku: 10 – 5
    Střely mimo: 7 – 4
    Držení míče: 56 % – 44 %
    Rohové kopy: 7 – 1
    Ofsajdy: 1 – 1
    Fauly: 18 – 10
    Žluté karty: 2 – 6
    Červené karty: 0 – 1.
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (17:00:47)

    Michal Břuchanský

    Branky: 12. Tolói (D. Zapata), 35. Iličić (D. Zapata) – 19. Criscito (pen.), 33. A. Sanabria (Sturaro)

    Karty:   52. Pašalić (ABC), 77. de Roon (ABC) – 53. Behrami (JAN), 76. Romero (JAN), 85. Cassata (JAN), 89. Perin (JAN), 90+2. Criscito (JAN)   82. Behrami (JAN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:19.
    Atalanta Bergamo: Gollini – Tolói, Palomino, Djimsiti – Hateboer, de Roon, A. Gómez, Pašalić (54. Freuler), Gosens – Iličić (76. Muriel), D. Zapata (63. Malinovskyj).
    Náhradníci: F. Rossi, Sportiello – Caldara, Castagne, Colley, Freuler, Malinovskyj, Muriel, Traoré, Czyborra, Bellanova.

    Janov CFC: Perin – Biraschi, Romero, A. Masiello – Ghiglione (90+2. Goldaniga), Behrami, Schöne, Sturaro, Criscito – A. Sanabria (83. Cassata), Pinamonti (87. Destro).
    Náhradníci: Jandrei, Marchetti – P. Ankersen, A. Barreca, Cassata, Destro, Favilli, Goldaniga, Pandev, Radovanović, C. Zapata, Eriksson.

    Rozhodčí: Massa – Meli, Di Vuolo
    bahis siteleri