Juventus – Fiorentina 3:0 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 2:2 (kon.)
Lazio – Spal 5:1 (kon.) | Lecce – Turín 4:0 (kon.) | Udinese – Inter 0:2 (kon.)
konec
S. S. Lazio
5:1 (4:0)
Spal
Neděle 02.02.2020, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím (ITA) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    65. Simone MISSIROLI - 5:1
     
    65
    Spal právě vstřelil branku!
    Hosté trestají laxnost domácí defenzívy a slaví alespoň čestný zásah. SIMONE MISSIROLI přešel přes několik obránců, ve vápně nasadil kličku Acerbimu a zakončil své povedené sólo přízemní trefou k levé tyči.
    58. Bobby ADEKANYE - 5:0
     
    58
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Spal inkasuje "bůra"! Milinkovič-Savič našel parádní průnikovou přihrávkou rozběhnutého Lazzariho, jenž z pravé strany vápna přihrával pod sebe na střed volnému BOBBYMU ADEKANYEMU. Střídající hráč následně neměl problém rozvlnit síť a vsítit svou první letošní ligovou branku.
    38. Felipe CAICEDO - 4:0
     
    38
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Zápas se začíná zvrhávat v exhibici! FELIPE CAICEDO si narazil balon s Immobilem a zakroutil balon krásnou střelou levačkou z hranice pokutového území přesně do levého horního růžku Berišovy brány.
    29. Ciro IMMOBILE - 3:0
     
    29
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla absolutní paráda! CIRO IMMOBILE nejprve zahrál při svém úprku na housle obránci, poté si na hranici šestnáctky zatancoval z vyběhnuvším Berišou a následně poslal neomylný oblouček přesně na zadní tyč!
    16. Felipe CAICEDO - 2:0
     
    16
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají z rychlého protiútoku druhou trefu. Immobile vybídl v akci dva na dva přihrávkou na pravou stranu šestnáctky ke skórování Lazzariho, který orazítkoval levou tyčku. Míč se však odrazil kolmo přesně na kopačky dobíhajícího FELIPEHO GAICEDA, který již neměl problém poslal jej do sítě.
    4. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    4
    Lazio právě vstřelilo branku!
    První roh ještě dokázali hosté odvrátit, po tom druhém už jde ale favorit do vedení! Kratší centr prodloužil Lulič na zadní tyč, kde číhal zcela volný CIRO IMMOBILE. Domácí kanonýr napálil balon z voleje nekompromisně pod břevno a zaznamenává svou už 24. trefu v aktuálním ročníku Serie A!

    Filip Lefenda

    Branky: 4. Immobile (Lulić), 16. F. Caicedo, 29. Immobile (Lazzari), 38. F. Caicedo (Immobile), 58. Adekanye (Lazzari) – 65. Missiroli

    Karty:   44. S. Milinković-Savić (LAZ) – 61. Di Francesco (SPAL), 80. Missiroli (SPAL)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:7.
    S. S. Lazio: Strakoša – Bastos, Acerbi, S. Radu (72. Vavro) – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Lulić (C) (61. Jony) – F. Caicedo (49. Adekanye), Immobile.
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – Adekanye, Anderson, J. Lukaku, Marušić, J. Minala, Parolo, Jony, Silva, Vavro, Anderson.

    Spal: Beriša – Tomović, Felipe (67. E. Zukanović), Bonifazi – Espeto, Bryan Dabo (70. Murgia), Missiroli, L. Castro (75. Valdifiori), Reca – Di Francesco, Floccari (C).
    Náhradníci: Letica, Thiam – Murgia, Valdifiori, Vicari, Tunjov, E. Zukanović.

    Rozhodčí: Giua A. (ITA)
    bahis siteleri