Gençlerbirliği – Konyaspor 2:1 (kon.) | Rizespor – Galatasaray 2:0 (kon.) | Gaziantep – Ankaragücü 1:1 (kon.)
konec
Gençlerbirliği S.K.
2:1 (0:0)
Konyaspor
Neděle 14.06.2020, 17:30 • Eryaman Stadyumu, Ankara • Turecká Superliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (19:32:06)
     
    Po prvním nezáživném poločase přišla druhá půle a úplně jiné výkony na obou stranách. Za velkou změnu v herním projevu stáli zejména střídající hráči. U úvodního gólu Gençlerbirliği ještě nebyl ani jeden z nich přítomen. Sio nezaváhal a ve vápně proměnil rychlý protiútok po přihrávce Stanca. Vyrovnávací trefu ovšem zařídil Srb Marko Jevtović, který šel na plac v 39. minutě za zraněného kolegu. Dlouho se zdálo, že jeho zásah bude stačit hostům alespoň k bodu. Pak ale v 83. minutě dvojice čerstvých sil Berat Özdemir a Sefa Yilmaz zařídila vzájemnou symbiózou definitivní zvrat ve skóre. Přízemní střela z 10 metrů rozhodla o konečném osudu tohotu duelu. Gençlerbirliği si vytváří podstatný, šestibodový náskok na sestupové pásmo a odskakuje na 12. pozici. Naopak Konyaspor je nadále čtrnáctý, pouhý bod od záchranářských starostí. Gençlerbirliği S.K. – Konyaspor 2:1.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:13. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nakonec Riad Bajić mohl způsobit domácím fanouškům infarkt v poslední minutě. Střela v pokutovém území byla příliš vysoká a celkově nepřesná. Farouk Miya si mohl připsat důležitou asistenci.
     
    90+2
    Rohový kop zařídil svým zákrokem Halil Pehlivan. V pokutovém území se pak nejvýše ze všech vyšplhal Ugur Demirok, jenže možná v poslední šanci zápasu míjí dobrý centr Amira Hadžiahmetoviće.
     
    90+2
    Konyaspor se tlačí k závěrečnému tlaku, ale hlavička Marka Jevtoviće v brance neskončí. Po centru Amira Hadžiahmetoviće došlo k bloku zakončujícího záložníka.
     
    90+1
    Drsný faul Flávia Ramose se neobejde bez žlutého napomínání. K zemi padl jako podťatý Erdon Daci.
     
    90+1
    Stancu těsně před vápnem přišel o míč v dobré pozici. Už běží tříminutové nastavení.
     
    90
    Erdem Özgenç mezitím vidí žlutou kartu.
     
    90
    Ještě jedno střídání si připravilo Gençlerbirliği. Daniel João Candeias má pro dnešek odpracováno. Obraně pomůže svou výškou İlker Karakaş
     
    89
    Překopávaná na středu nemá jasného vítěze, zdržování času ale určitě více vyhovuje Gençlerbirliği.
     
    88
    Faulu se dopustil Farouk Miya, který se až příliš aktivně snažil míč vydolovat zpod těla Pehlivana. S rozehrávkou nespěchá Kristoffer Nordfeldt.
     
    86
    Hosté se snaží o reakci v podobě střídání. Levan Šengelia ve druhém poločase už nedokázal připravit tolik průnikových přihrávek a střídá ho proto Erdon Daci. Končí také Jens Jönsson a na poslední minuty místo dánského beka nastupuje útočník Thuram.
     
    85
    Daniel João Candeias si nerozuměl v kombinaci s Özdemirem, to ale domácím tolik nevadí. Jsou blízko třem bodům a musí hlavně bránit.
     
    84
    Za míčem startoval Floyd Ayité, ale těsně před ním zvládl zasáhnout Jens Jönsson.
    83. Berat Ayberk Özdemir - 2:1
     
    83
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Tak střídající hráči v dnešním zápase píší neuvěřitelné příběhy. Kombinace dvou z nich končí dalším gólem. K centru z pravé strany se protlačil po Stancove zásahu Sefa Yilmaz a perfektním krátkým pasem našel kopačku BERATA AYBERKA ÖZDEMIRA. Na jeho přízemní pumelici Serkan Kirintili nedokázal dosáhnout a podruhé v tomto poločase inkasuje.
     
    82
    Další změna. Dikmen nahradí na hřišti Yasina Pehlivana.
     
    80
    Přihrávka nevyšla ani Ayitému, který na hranici malého vápna hledal vždy duchapřítomného Daniela Joãoa Candeiase.
     
    80
    Farouk Miya hledal ve vápně Marka Jevtoviće. Střídající hráči způsobili na hřišti rozruch.
     
    78
    Obrovská chyba Amira Hadžiahmetoviće a Riada Bajiće. Špatné načasování náběhu a přihrávky způsobilo ofsajd, který připravil hosty o další vstřelený gól. Bajić by totiž na švédského brankáře domácího týmu jistě postupoval zcela sám.
     
    77
    Domácí zástupce Erdem Özgenç se snažil pláchnout po pravém křídle. To se mu ostatně povedlo, na rozdíl od následného centru, který přeletěl hlavy všech hráčů v šestnáctce.
     
    76
    Znovu vystrkoval rohy Marko Jevtović. Míč si ale příliš předkopl a ten tak doputoval až do rukavic brankáře Kristoffera Nordfeldta.
     
    75
    Obránce Zargo Touré si věřil na dlouho avizovanou střelu, nakonec se ale musí svým spoluhráčům omluvit zdviženou pravicí. Rána byla velmi nepřesná a zastavila nadějný útok.
     
    74
    Levan Šengelia padá i tentokrát. Za všechno však může gravitace, nikoliv zákrok soupeře. Pro hosty je to škoda, řítili se totiž do další rychlé akce.
     
    73
    A k nebezpečnému zákroku sáhnul i Halil Pehlivan. Levan Šengelia se musí spokojit s rozehrávkou na obranné polovině.
     
    73
    Floyd Ayité od svého nástupu na hřiště pracuje velmi aktivně. Faulu proti jeho osobě se neubránil Ali Turan, který vidí žlutou kartu.
     
    70
    O malou chvíli později se z mnohem lepší pozice neprosadil ani sám Levan Šengelia. Jeho střela uvnitř šestnáctky šla příliš vedle i vysoko. Je to velké selhání, Marko Jevtović připravil míč po rychlém brejku do ideálního místa.
     
    70
    Střela Amira Hadžiahmetoviće neměla gólové parametry. Nepřipravená rána po rozehrávce Šengeliy letěla příliš vysoko.
     
    69
    Chystá se roh Konyasporu, který svým obranným zákrokem zařídil Zargou Touré.
     
    68
    Dobrá šance nekončí gólem. Levan Šengelia zkusil vypálit zpoza šestnáctky, ale levou tyč minul.
     
    67
    Dva fauly v krátkém sledu. Nejprve byl postiženým Floyd Ayité a chvíli po něm i hostující Jens Jönsson.
     
    66
    Dobrá akce Gençlerbirliği zastavena pro ofsajd. Průniková přihrávka Yilmaze nestavila úspěch, neboť Bogdan Stancu stál za obrannou linií.
     
    65
    Trenéři zjevně nejsou spokojení se současným stavem a v průběhu jediné minuty přichází hned tři změny. Domácí poslali na hřiště Yilmaze a Ayitého výměnou za Sességnona, respektive Sia. Hosté pro změnu střídají skvělého Miloševiće, nahradí ho Miya.
    64. Riad Bajić se dostal v ideální pozici k hlavičce z malého vápna,
     
    64
    A zapršet mohlo i z následného rohu. Riad Bajić se dostal v ideální pozici k hlavičce z malého vápna, jenže nepochopitelně selhal a minul vzdálenější tyč.
     
    64
    To jsou věci, to jsou věci. Teď měl blízko k brance krajní obránce Guilherme, kterého reflexivním vyražením zastavil až brankář Kristoffer Nordfeldt. Perfektně akci připravil Levan Šengelia.
    62. Marko JEVTOVIĆ - 1:1
     
    62
    Konyaspor právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková reakce Konyasporu. A navíc ve velkém stylu. Střídající MARKO JEVTOVIĆ ukázal smysl pro útočení. Nataženou nohou zvládl do vápna vyslat útočníka Riada Bajiće, který místo střely z ostrého úhlu chytře zvolil pas pod sebe. Snajpr Jevtović s tímto řešením počítal a v pohodě uklidil míč k levé tyči. Skóre je opět vyrovnané. Asistence: Riad Bajić.
     
    61
    Hosté se snaží o rychlou reakci, centr Deni Miloševiće ale narazil na prvního bránícího hráče.
    59. Giovanni SIO - 1:0
     
    59
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok a domácí využívají své zvýšené aktivity, se kterou přišli do druhé půle. Na počátku i konci úspěšné akce stál střelec z Pobřeží Slonoviny GIOVANNI SIO. Ten nejprve skvěle na křídle uvolnil nabíhajícího Bogdana Stanca, který mu následně zvládl vzduchem vrátit míč do šestnáctky a Sio už si se zakončením na zadní tyč věděl rady. Asistence: Bogdan Stancu.
     
    57
    Gençlerbirliği stupňovalo svůj tlak a odraženou střelu se snažil zakončit Bogdan Stancu. Bohužel pro něj míč netrefil levou nohou ideálně.
     
    56
    Následná rozehrávka nakrátko byla sice nápaditá, ale neúspěšná.
     
    55
    Hosté si neodpustili ztrátu držení míče na útočné polovině a Giovanni Sio, který se netradičně ocitl na pravé straně hřiště, byl faulován důrazným Demirokem.
     
    54
    Daniel João Candeias oslovil na křídle Erdema Özgençe, avšak tomu centr vůbec nevyšel a skončil daleko za brankovou čarou.
     
    53
    Hosté skvěle napadají, tentokrát byl sice Amir Hadžiahmetović až příliš aktivní, nicméně pokud by nepoužil v souboji ruce, zřejmě se opět po ztrátě Erdema Özgence mohl řítit na branku soupeře.
     
    52
    Roh každopádně nevyšel. Míč byl opět příliš dlouhý a ani Giovanni Sio na druhé straně hřiště svými kličkami neuspěl.
     
    52
    Ke střele pravou nohou se dostal Berat Ayberk Özdemir, který vybojoval zpět zdánlivě ztracený míč na útočné polovině. Rána mířila na branku z úctyhodné dálky a Ugur Demirok ji přizvedl na roh.
     
    51
    Faulu se dopustil Jens Jönsson. Přímý kop se bude rozehrávat z pravého křídla, dá se očekávat centr do vápna.
     
    50
    Neuvěřitelná minela Flávia v rozehrávce na obranné polovině nabídla prostor Deni Miloševićovi. Ten nezištně vybídl ke střele svého kolegu Riada Bajiće a málem zvedal ruce k nebi. Bajić branku minut jen o několik desítek centimetrů.
     
    49
    Berat Ayberk Özdemir se snažil okamžitě zapsat do osudu zápasu. Jeho centr z levé strany ale nenašel hlavu Stanca.
     
    48
    Turanův centr odkrontroloval Halil Pehlivan, když poslal zpětnou přihrávku na svého brankáře.
     
    47
    Domácí nikam nespěchají a hrají na obranné polovině. Halil Pehlivan ovšem na kraji hřiště nezpracoval a nabízí aut Konyasporu.
     
    46
    Deni Milošević příliš dlouho čekal se svou průnikovou přihrávkou a Guilherme se necházel v ofsajdu. Veškeré další vzrušení už bylo proto zbytečné a Riad Bajić nedostal možnost zakončit.
     
    46
    Domácí Gençlerbirliği posílá do druhého poločasu čerstvou sílu. Seuntjens nedokázal od své první vážnější šance mnohé na hřišti vymyslet a střídá ho proto Berat Ayberk Özdemir.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Statistika 1. poločasu:
    Držení míče:
    44 % : 56 %
    Střely na branku: 1:1
    Střely mimo branku: 1:5
    Rohy: 3:0
    Ofsajdy: 0:1
    Žluté karty: 0:1
     
    Úvodní půle přinesla několik náznaků šancí, které ale v drtivé většině případů neskončily přímou střelou na branku. Skóre tak zůstává bezbrankové. Slušnou možnost měl hned ve 12. minutě záložník Gençlerbirliği Mats Seuntjens, který zkoušel z voleje trefit prostor u vzdálenější tyče, ale o kousek jí minul. Podobně byl na tom o dalších 12 minut později i hostující Deni Milošević, který dokonce napálil břevno z malého vápna. Zajímavá standardka těsně před závěrečným hvizdem, kterou svým žlutým faulem zprostředkoval Marin Aničić, v brance neskončila. Aktivní Giovanni Sio s přispěním zdi o metřík netrefil.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Fláviův nákop neprošel. Běží druhá minuta nastavení.
     
    45+1
    Dobrý centr už v nastavení vykouzlil Guilherme, jenže Riad Bajić zatím postrádá potřebnou přesnost. Hlavičkoval vedle levé tyče.
     
    45
    Marko Jevtović končí na zemi, Halil Pehlivan se musí vrátit na svou polovinu hřiště.
     
    45
    Míč z následného rohu propadnul až na zadní tyč, kde stál opět duchapřítomný Giovanni Sio. Volej vyzkoušel hned, jakmile se k němu balon dokutálel, ale trefil jen dvojici bránicích fotbalistů.
     
    44
    Serkan Kirintili si kvalitně postavil zeď. Rána Sia z 18 metrů mezi tři tyče vůbec nedolétla, byť branku minula jen o fous.
     
    43
    Hodně špatný zákrok předvedl Marin Aničić na hranici pokutového území. Kromě nebezpečného přímého kopu tak zaznamenal i žlutou kartu.
     
    42
    Bogdan Stancu se snažil o indiánské tance v blízkosti branky hostů. Proti několikanásobné přesile neměl šanci na úspěch.
     
    41
    Centr do vápna neprošel díky dobré defenzivní práci Guilhermeho. Domácí si tak připraví alespoň roh.
     
    40
    Yasin Pehlivan se snažil dostat míč pod sebe, ale přihrávka se mu nevyvedla. O chvíli později Jens Jönsson v souboji zvedl loket příliš vysoko a umožňuje rozehru z úhlu ve prospěch Gençlerbirliği.
     
    39
    V přebrankovém souboji byl zasažen Mats Seuntjens. Po faulu Jönssona se hra přesune na druhou stranu hřiště.
     
    39
    A zranění Paola Hurtada je natolik vážné, že nebude schopný pokračovat. Na hřiště už místo něj vbíhá srbský fotbalista Marko Jevtović. Konyaspor přichází o první střídání.
     
    37
    Na zemi zůstává leže Paolo Hurtado, který úplně mimo hru přišel k nějakému zranění. Nevypadá to s ním dobře.
     
    36
    Znovu se na křídle vedlo Levanu Šengeliaovi, který vybojoval další faul, tentokrát z dílny Halila Pehlivana.
     
    36
    Rychlý protiútok na sebe vzal Giovanni Sio. Nesnažil se hledat spoluhráče, míč si navedl na střed a pak z dobrých 25 metrů vypálil na Serkana Kirintiliho. Ten se musel proti míči natáhnout, na zemi ale merunu vyrazil.
     
    35
    Skvostnou přihrávku dopředu poslal Ugur Demirok, jenže Deni Milošević ztratil míč před vápnem.
     
    34
    Paolo Hurtado vyslal strojově přesný pas na Šengeliu, který ale akci zhatil zpětnou přihrávkou na Ali Turana, jenž nedokázal zpracovat.
     
    33
    Flávio našel přízemním pasem na útočné polovině Giovanniho Sia, který o sobě nedal delší dobu vědět. Ani tentokrát se mu zpracování nepovedlo, hrají opět hosté.
     
    32
    Na obranné polovině byl faulován Levan Šengelia. Na trávníku mu ustlal Daniel João Candeias.
     
    31
    Přesnou zpětnou přihrávku neinkasoval Deni Milošević, Flávio před něj navíc nastavil své tělo a znemožnil další postup záložníka z Bosny a Hercegoviny.
     
    30
    Série prohřešků pokračuje. Po neúspěšné rozehrávce stáhl Demirok k zemi Flávia, takže se bude kopat naopak proti brance Konyasporu.
     
    29
    Balon na malé vápno z rozehrávky vyslal Levan Šengelia, který se pak snažil odražený míč dostihnout a vybojoval faul na svou osobu. Toho se dopustil kapitán Stéphane Sessègnon.
     
    28
    A Mats Seuntjens i napodruhé viníkem, tentokrát jeho zákrok odnesl Levan Šengelia.
     
    28
    Paolo Hurtado dostal loket do obličeje a Mats Seuntjens může být rád, že jeho počínání sudí neohodnotil žlutou kartou.
     
    26
    A další tlak ze strany Konyasporu. Muži v bílém se nastěhovali před šestnáctku a Deni Milošević se snažil o kloudné zakončení. Nakonec našel přihrávkou Amira Hadžiahmetoviće, jehož střela pravou nohou zpoza vápna našla blok.
     
    25
    Na středu přichází faul Bogdana Stanca. Domácí nepůsobí dobrým dojmem.
     
    25
    Sia zastavila v dalším útoku domácích hra rukou, které se dopustil.
    24. Deni Milošević trefil břevno
     
    24
    Postupná kombinace nicméně pokračovala a Levan Šengelia připravil dloubákem úžasnou pozici pro svého kolegu Deni Miloševiće. Ten se dostal do ostrého úhlu, přesto dokázal svou ranou napálit horní tyč. Od ní se míč odrazil zpátky do hřiště.
     
    23
    Špatná rozehrávka domácího celku, jenže Riad Bajić překombinoval situaci s Amirem Hadžiahmetovićem.
     
    22
    Hosté byli skutečně blízko prvnímu zásahu. Centr Guilhermeho zasáhl Riad Bajić levou nohou ve vzduchu a minul branku. Za obranou přitom zůstal úplně sám.
     
    20
    Bogdan Stancu skončil na zemi po zásahu Ugura Demiroka. Rozehrávka na útočné polovině patří týmu z Ankary.
     
    20
    Rychlá akce hostů. Před vápnem se k balonu dostal Paolo Hurtado a šikovně oslovil Deni Miloševiće. Ten si ještě lépe navedl míč na střed, střela mu ale vůbec nevyšla. Slabý pokus se snesl do náruče Kristoffera Nordfeldta. Švédský gólman připsal první zákrok.
     
    19
    Z levé strany hledal Sio stříleným centrem někoho z hráčů Gençlerbirliği. Balon prolétl vápnem bez odezvy.
     
    18
    Obranu soupeře zatím zaměstnává hlavně Amir Hadžiahmetović. Znovu se aktivním pohybem uvolnil před vápnem, hosté si nicméně ve finální fázi celé akce nerozuměli.
     
    17
    Ve vzdušném souboji si Flávio pomohl rukou. Postiženým hráčem byl Riad Bajić, který tak vybojoval rozehrávku těsně za půlícím kruhem.
     
    16
    Giovanni Sio skvěle tančil s míčem na útočné polovině. Zastavil ho pozorný Turan, domácí ale pokračují v postupné kombinaci.
     
    15
    Míč se kroutil z kopačky Matse Seuntjense na zadní tyč, nakonec skončil až za brankovou čarou.
     
    14
    Ugur Demirok ramenem odtlačil soupeře a poslal míč na roh. Gençlerbirliği má šanci ohrozit branku Serkana Kirintiliho.
     
    13
    Na chlup stejná situace se opakuje o několik vteřin později. Znovu se o střelu pokusil Riad Bajić, jenže Zargo Touré obětavě nastavil své tělo a míč mezi tři tyče nepřipustil.
     
    12
    Před vápnem teď nepochodil Riad Bajić. Jeho ránu po přihrávce Turana zablokoval obránce.
    12. Mats Seuntjens z voleje pálil těsně mimo
     
    12
    Kvalitní kombinací se připomněli domácí. Ve vápnu zůstal po centru Erdema Özgençe zcela volný Mats Seuntjens. Nizozemec vystřelil z voleje těsně kolem vzdálenější tyče.
     
    11
    Teď pro změnu Amir Hadžiahmetović v roli přihrávajícího hráče. Z obrovské dálky pálil Deni Milošević, jenže jeho pokus neměl ani přesnost, ani potřebnou razanci.
     
    10
    Dlouhý aut do vápna, se kterým si ale neporadil Amir Hadžiahmetović. Míč mu unikl za brankovou čáru.
     
    9
    Levan Šengelia skončil na zemi po zásahu Halila Pehlivana. Konyaspor bude mít čas na rozehrávku.
     
    8
    Stejný hráč se o malou chvíli později ocitá v ofsajdu. Přihrávka Paola Hurtada tak šanci neznamenala.
     
    8
    Zpoza vápna ke střele natáhnul Levan Šengelia, hosté mají více ze hry. Rána se nicméně absolutně nevyvedla a skončila vysoko nad.
     
    7
    Další míč se snášel do šestnáctky Gençlerbirliği. Hosté zvládli rychlý přechod kolem pravé postranní čáry a Riad Bajić jen o kousek nedosáhl na centr Amira Hadžiahmetoviće.
     
    6
    Přízemní centr odkontroloval Erdem Özgenç. Útok z levé strany neúspěšný.
     
    5
    Daniel João Candeias byl tísněn a musel přihrát směrem dozadu. To Konyasporu vyhovovalo, vytvořil na soupeře tlak a napadání Jense Jönssona nakonec přineslo aut hostům.
     
    4
    Zargo Touré perfektně vyvezl balon z obrany a po přiťuknutí Erdema Özgençe mířil míč do šestnáctky z kopačky Matse Seuntjense. Vzrušení je zbytečné, k hlavičce se neprodral Bogdan Stancu.
     
    3
    Míč už opustil hrací plochu. Výkop obstaral brankář Serkan Kirintili, který si dával na čas.
     
    2
    Centr Matse Seuntjense byl až příliš krátký a dolétl pouze na hranici pokutového území, kde ho hosté bez problému odvrátili.
     
    2
    Nákop dopředu předvedl Halil Pehlivan, jenže Ali Turan si při zpracování nepočínal šikovně a zahrál rukou. Domácí se zhostí rozehrávky.
     
    1
    Ali Turan svou přihrávkou na střed dostal spoluhráče pod tlak a Gençlerbirliği se poprvé ujímá míče.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči Gençlerbirliği už jsou nachystaní k úvodnímu výkopu a čeká se na hosty. Zápas by měl začít za necelé čtyři minuty.
     
    Úvodní sestavy:

    Gençlerbirliği S.K.: Nordfeldt – Özgenç, Y. Pehlivan, Z. Touré, H. Pehlivan – Flávio, M. Seuntjens – Sio, Sessègnon, Candeias – Stancu.
    Náhradníci: Özbir – Özdemir, Ayité, Polomat, Kizildag, S. Yilmaz, Dikmen, Altiparmak, Oğuz, Karakaş.

    Konyaspor: Kirintili – Guilherme, Demirok, Aničić, Ali Turan – Hurtado, Milošević, Jönsson, Hadžiahmetović, Šengelia – Bajić.
    Náhradníci: Taşkıran – Daci, Jevtović, Kaya, Thuram, Findikli, Ay, Uludağ, Öztorun, Miya.

    Rozhodčí: Ulusoy – Şencan, Özaral.
     
    Příjemné odpoledne. Vítáme vás u přenosu z 27. kola nejvyšší turecké soutěže. V tomto utkání se střetnou tabulkoví sousedé, a to 13. celek Gençlerbirliği a o jednu pozici horší Konyaspor. Tříbodový zisk by pomohl oběma týmům, které se drží těsně nad sestupovým pásmem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Patrik Czepiec

    Branky: 59. Sio (Stancu), 83. Özdemir (S. Yilmaz) – 62. Jevtović (Bajić)

    Karty:   90. Özgenç (GEN), 90+1. Flávio (GEN) – 43. Aničić (KOY), 73. Ali Turan (KOY)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:13. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
    Gençlerbirliği S.K.: Nordfeldt – Özgenç, Y. Pehlivan (82. Dikmen), Z. Touré, H. Pehlivan – Flávio, M. Seuntjens (46. Özdemir) – Sio (65. Ayité), Sessègnon (65. S. Yilmaz), Candeias (90. Karakaş) – Stancu.
    Náhradníci: Özbir – Özdemir, Ayité, Polomat, Kizildag, S. Yilmaz, Dikmen, Altiparmak, Oğuz, Karakaş.

    Konyaspor: Kirintili – Guilherme, Demirok, Aničić, Ali Turan – Hurtado (39. Jevtović), Milošević (65. Miya), Jönsson (86. Thuram), Hadžiahmetović, Šengelia (86. Daci) – Bajić.
    Náhradníci: Taşkıran – Daci, Jevtović, Kaya, Thuram, Findikli, Ay, Uludağ, Öztorun, Miya.

    Rozhodčí: Ulusoy – Şencan, Özaral

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri