Gençlerbirliği – Konyaspor 2:1 (kon.) | Rizespor – Galatasaray 2:0 (kon.) | Gaziantep – Ankaragücü 1:1 (kon.)
konec
Gençlerbirliği S.K.
2:1 (0:0)
Konyaspor
Neděle 14.06.2020, 17:30 • Eryaman Stadyumu, Ankara • Turecká Superliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Nakonec Riad Bajić mohl způsobit domácím fanouškům infarkt v poslední minutě. Střela v pokutovém území byla příliš vysoká a celkově nepřesná. Farouk Miya si mohl připsat důležitou asistenci.
     
    90+1
    Drsný faul Flávia Ramose se neobejde bez žlutého napomínání. K zemi padl jako podťatý Erdon Daci.
     
    90
    Erdem Özgenç mezitím vidí žlutou kartu.
     
    90
    Ještě jedno střídání si připravilo Gençlerbirliği. Daniel João Candeias má pro dnešek odpracováno. Obraně pomůže svou výškou İlker Karakaş
     
    86
    Hosté se snaží o reakci v podobě střídání. Levan Šengelia ve druhém poločase už nedokázal připravit tolik průnikových přihrávek a střídá ho proto Erdon Daci. Končí také Jens Jönsson a na poslední minuty místo dánského beka nastupuje útočník Thuram.
    83. Berat Ayberk Özdemir - 2:1
     
    83
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Tak střídající hráči v dnešním zápase píší neuvěřitelné příběhy. Kombinace dvou z nich končí dalším gólem. K centru z pravé strany se protlačil po Stancove zásahu Sefa Yilmaz a perfektním krátkým pasem našel kopačku BERATA AYBERKA ÖZDEMIRA. Na jeho přízemní pumelici Serkan Kirintili nedokázal dosáhnout a podruhé v tomto poločase inkasuje.
     
    82
    Další změna. Dikmen nahradí na hřišti Yasina Pehlivana.
     
    73
    Floyd Ayité od svého nástupu na hřiště pracuje velmi aktivně. Faulu proti jeho osobě se neubránil Ali Turan, který vidí žlutou kartu.
     
    70
    O malou chvíli později se z mnohem lepší pozice neprosadil ani sám Levan Šengelia. Jeho střela uvnitř šestnáctky šla příliš vedle i vysoko. Je to velké selhání, Marko Jevtović připravil míč po rychlém brejku do ideálního místa.
     
    65
    Trenéři zjevně nejsou spokojení se současným stavem a v průběhu jediné minuty přichází hned tři změny. Domácí poslali na hřiště Yilmaze a Ayitého výměnou za Sességnona, respektive Sia. Hosté pro změnu střídají skvělého Miloševiće, nahradí ho Miya.
    64. Riad Bajić se dostal v ideální pozici k hlavičce z malého vápna,
     
    64
    A zapršet mohlo i z následného rohu. Riad Bajić se dostal v ideální pozici k hlavičce z malého vápna, jenže nepochopitelně selhal a minul vzdálenější tyč.
    62. Marko JEVTOVIĆ - 1:1
     
    62
    Konyaspor právě vstřelil branku!
    Tak to je blesková reakce Konyasporu. A navíc ve velkém stylu. Střídající MARKO JEVTOVIĆ ukázal smysl pro útočení. Nataženou nohou zvládl do vápna vyslat útočníka Riada Bajiće, který místo střely z ostrého úhlu chytře zvolil pas pod sebe. Snajpr Jevtović s tímto řešením počítal a v pohodě uklidil míč k levé tyči. Skóre je opět vyrovnané. Asistence: Riad Bajić.
    59. Giovanni SIO - 1:0
     
    59
    Gençlerbirliği právě vstřelil branku!
    Rychlý protiútok a domácí využívají své zvýšené aktivity, se kterou přišli do druhé půle. Na počátku i konci úspěšné akce stál střelec z Pobřeží Slonoviny GIOVANNI SIO. Ten nejprve skvěle na křídle uvolnil nabíhajícího Bogdana Stanca, který mu následně zvládl vzduchem vrátit míč do šestnáctky a Sio už si se zakončením na zadní tyč věděl rady. Asistence: Bogdan Stancu.
     
    50
    Neuvěřitelná minela Flávia v rozehrávce na obranné polovině nabídla prostor Deni Miloševićovi. Ten nezištně vybídl ke střele svého kolegu Riada Bajiće a málem zvedal ruce k nebi. Bajić branku minut jen o několik desítek centimetrů.
     
    46
    Domácí Gençlerbirliği posílá do druhého poločasu čerstvou sílu. Seuntjens nedokázal od své první vážnější šance mnohé na hřišti vymyslet a střídá ho proto Berat Ayberk Özdemir.
     
    43
    Hodně špatný zákrok předvedl Marin Aničić na hranici pokutového území. Kromě nebezpečného přímého kopu tak zaznamenal i žlutou kartu.
     
    39
    A zranění Paola Hurtada je natolik vážné, že nebude schopný pokračovat. Na hřiště už místo něj vbíhá srbský fotbalista Marko Jevtović. Konyaspor přichází o první střídání.
    24. Deni Milošević trefil břevno
     
    24
    Postupná kombinace nicméně pokračovala a Levan Šengelia připravil dloubákem úžasnou pozici pro svého kolegu Deni Miloševiće. Ten se dostal do ostrého úhlu, přesto dokázal svou ranou napálit horní tyč. Od ní se míč odrazil zpátky do hřiště.
    12. Mats Seuntjens z voleje pálil těsně mimo
     
    12
    Kvalitní kombinací se připomněli domácí. Ve vápnu zůstal po centru Erdema Özgençe zcela volný Mats Seuntjens. Nizozemec vystřelil z voleje těsně kolem vzdálenější tyče.

    Patrik Czepiec

    Branky: 59. Sio (Stancu), 83. Özdemir (S. Yilmaz) – 62. Jevtović (Bajić)

    Karty:   90. Özgenç (GEN), 90+1. Flávio (GEN) – 43. Aničić (KOY), 73. Ali Turan (KOY)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:13. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
    Gençlerbirliği S.K.: Nordfeldt – Özgenç, Y. Pehlivan (82. Dikmen), Z. Touré, H. Pehlivan – Flávio, M. Seuntjens (46. Özdemir) – Sio (65. Ayité), Sessègnon (65. S. Yilmaz), Candeias (90. Karakaş) – Stancu.
    Náhradníci: Özbir – Özdemir, Ayité, Polomat, Kizildag, S. Yilmaz, Dikmen, Altiparmak, Oğuz, Karakaş.

    Konyaspor: Kirintili – Guilherme, Demirok, Aničić, Ali Turan – Hurtado (39. Jevtović), Milošević (65. Miya), Jönsson (86. Thuram), Hadžiahmetović, Šengelia (86. Daci) – Bajić.
    Náhradníci: Taşkıran – Daci, Jevtović, Kaya, Thuram, Findikli, Ay, Uludağ, Öztorun, Miya.

    Rozhodčí: Ulusoy – Şencan, Özaral

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri