Southampton – Sheffield Utd. 3:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 1:1 (kon.) | Fulham – Liverpool 1:1 (kon.)
Arsenal – Burnley 0:1 (kon.) | Leicester – Brighton 3:0 (kon.)
konec
Leicester City
3:0 (3:0)
Brighton & Hove Albion
Neděle 13.12.2020, 20:15 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:08:02)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:11.
     
    Je konec! Leicester nakonec zvládl duel s Brightonem a vítězí 3:0. Leicester totiž přečkal úvodní šance Brightonu a otevřel si střelnici. Ve 27. minutě se se štěstím prosadil James Maddison. Na jeho zásah navázal po rychlé akci pět minut před přestávkou Jamie Vardy a v závěru první půle přidal svou druhou branku James Maddison.Po změně stran už si domácí celek pouze hlídal své vedení. Brighton se sice tlačil do útoku, ale obrana domácího celku soupeře do šancí nepustila.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Dnešní duel už se pouze dohrává. Brighton se sice sympaticky tlačí na polovinu domácího Leicesteru, ale kombinace hostů je bez nápadu.
     
    89
    Alexis Mac Alister dostal přihrávku na pravou stranu, potáhl míč do blízkosti velkého vápna, jenže centrem našel jen hlavu připraveného Jonnyho Evanse.
     
    88
    Střídající Mendy se ujal rozehrávky Leicesteru ve středu hrací plochy. Nováček na trávníku našel Tielemanse, ale ten soupeře neošálil.
     
    87
    Střídající Mac Allister poslal dlouhou přihrávku na levou stranu, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo ve žlutém dresu. Leicester bude vhazovat.
     
    86
    Schmeichel vyběhl ven ze své branky a došel si pro nepřesnou přihrávku za obranu. Domácí celek po změně stran kraluje dění na trávníku.
     
    85
    Jamie Vardy se hnal do rychlého protiútoku za nákopem z vlastní poloviny. Anglický útočník měl proti sobě posledního obránce, kterého si však neobhodil.
     
    84
    Pascal Groß zahrával rohový kop hostujícího celku. Jeho centr přiletěl na malé vápno, ale pozorný James Justin míč odehrál do bezpečí.
     
    83
    Hráči v modrém se dostali do pokutového území, jenže Jamie Vardy střílel jen do nohy prvního obránce ve žlutém dresu Brightonu.
     
    82
    Domácí celek si závěr dnešního souboje opravdu užívá. Leicester hraje s míčem na kopačkách kolem velkého vápna, ale zatím se nedostal k odcentrování.
     
    81
    Youri Tielemans se znovu stal obětí nedovoleného zákroku na polovině hřiště a nyní zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    80
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Wilfred Ndidi, přichází Nampalys Mendy.
     
    79
    Hosté zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Po secvičeném signálu zakončoval z hranice velkého vápna March, jehož pokus skončil vedle branky.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Jonny Evans (Leicester City).
     
    77
    Marc Albrighton se ujal rozehrávky rohového kopu Leicesteru. Jeho centr přiletěl na pravou stranu, ale hráči v modrém míč nechtěně zakopli do autu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 27. Maddison (Vardy), 41. Vardy (Justin), 44. Maddison (Vardy)

    Karty:   22. Fuchs (LEC), 78. J. Evans (LEC) – 72. Burn (BRN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 9:11.
    Leicester City: Schmeichel (C) – Fofana, J. Evans, Fuchs – Albrighton, Ndidi (80. N. Mendy), Tielemans, Justin – Ayoze Pérez (62. H. Barnes), Maddison (74. Praet) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – H. Barnes, Iheanacho, N. Mendy, Praet, Morgan, Ünder.

    Brighton & Hove Albion: Ryan – White, Dunk (C), Burn – Veltman, Groß, Bissouma (72. Mac Alister), March – Maupay – Džahánbachš (56. Alzate), Welbeck (62. Connolly).
    Náhradníci: Steele – Alzate, Connolly, Mac Alister, D. Pröpper, Trossard, Webster.

    Rozhodčí: Atkinson – Nunn, Massey
    bahis siteleri