Dortmund – Wolfsburg 2:0 (kon.) | Bayern – Mohuč 5:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:2 (0:2)
1. FSV Mohuč 05
Neděle 03.01.2021, 18:00 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    89
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Phillipp Mwene, přichází Merveille Papela.
     
    88
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Ádám Szalai.
     
    88
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Eric Choupo-Moting.
     
    88
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Corentin Tolisso, přichází Douglas Costa.
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté už si závěr zápasu užívají! Thomas Müller si na pravé straně pohlídal ofsajdovou lajnu, takže odtud mohl centrovat do středu šestnáctky, kde si chytře ustoupil jeden krok dozadu ROBERT LEWANDOWSKI, který následně zvládl i těžké zakončení a prosazuje se tak podruhé v zápase. Asistence: Thomas Müller.
     
    80
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Daniel Brosinski, přichází Kevin Stöger.
     
    80
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jonathan Burkardt, přichází Jean-Philippe Mateta.
     
    78
    Alphonso Davies se individuálně dostal k dost tvrdému dalekonosnému zakončení, které však Finn Dahmen moc dobře viděl, takže ho dokázal vytěsnit!
     
    76
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Jamal Musiala.
     
    76
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nyní už je nejspíš hotovo, protože Mohuč bude složitě dohánět dvoubrankovou ztrátu! ROBERT LEWANDOWSKI si při zakončení penalty dal opravdu na čas, což se mu ale vlastně vyplatilo, protože Finn Dahmen šel z jeho pohledu doprava, takže polský střelec v klidu zakončil na druhou stranu.
     
    75
    Leonardo Barreiro šel ve vlastním pokutovém území proti Sergemu Gnabrymu riskantním skluzem, což se mu nevyplatilo, protože protihráče poslal k zemi a bude z toho tedy pokutový kop!
     
    74
    Penalta pro Mnichov!
     
    71
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Jean-Paul Boëtius, přichází Karim Onisiwo.
     
    70
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichov přece jen kompletuje Csaplárovu past! Domácí se už pěknou chvíli drželi u brány soupeře, protože tam rozehráli spoustu rohů, úspěšný byl až ten třetí. Centr si našel Thomas Müller, který hlavou posunul míč na NIKLASE SÜLEHO, který okamžitě pálil. Při zakončení měl trochu štěstí, protože trefil Edimilsona Fernandese, který nešťastně srazil míč přímo k levé tyči.
     
    65
    Domácí už mohli jít do vedení, jejich branka ale nakonec není uznána kvůli těsnému ofsajdu Alphonsa Daviese!
     
    62
    Žlutou kartu dostává David Alaba (Bayern Mnichov).
     
    59
    Žlutou kartu dostává Jean-Paul Boëtius (1. FSV Mohuč 05).
     
    59
    To byla paráda! Hosté vlastně z ničeho vymysleli téměř gólové zakončení, které měl na svědomí Robin Quaison, který z hranice šestnáctky rozezněl jen horní tyčku!
     
    55
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern během pěti minut maže dvoubrankové manko! LEROY SANÉ se chopil míče na pravé straně, odkud se dostal přesně na střed hřiště a těsně před šestnáctku, odkud vymyslel skvělou střelu levačkou, která zapadla až do sítě, jelikož Finn Dahmen nic neviděl. Asistence: Joshua Kimmich.
     
    50
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichov je zpět ve hře a docela brzy snižuje na rozdíl jednoho gólu! Celou akci začal sám JOSHUA KIMMICH, který se na pravé straně šikovně uvolnil a následně přenesl hru na Sergeho Gnabryho. Ten pak míč poslal na hlavu Roberta Lewandowskiho, který místo zakončení volil přihrávku na lépe postaveného střelce gólu, který už to měl hodně jednoduché. Asistence: Robert Lewandowski.
     
    48
    Mohlo být prakticky rozhodnuto! Odražený centr si v malém vápnu našel Danny Latza, který v ofsajdu nebyl, ale následně pálil jen do brankové konstrukce!
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Leon Goretzka.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Jérôme Boateng, přichází Niklas Süle.
     
    45+1
    Nastavuje se jedna minuta.
     
    44
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Mohuč krátce před odchodem do šaten šokuje Bayern druhým gólem! Standardku si vzal na starost Daniel Brosinski, který vymyslel opravdu parádní centr na hlavu ALEXANDERA HACKA, který hlavičkoval úplně sám, přičemž skvěle zakončil přímo ke vzdálenější pravé tyči, kam Manuel Neuer nestihl včas doletět. Asistence: Daniel Brosinski.
     
    40
    Leroy Sané je okamžitě dostoupen dvěma protihráči, díky čemuž hosté zahajují další přečíslení, které tentokrát zakončoval Robin Quaison, jehož pokus k pravé tyči však výborně zneškodnil Manuel Neuer!
     
    37
    Přece jen mohlo být srovnáno! Robertu Lewandowskimu došla trpělivost a tak se sám dostal k zakončení, které se z dálky točilo pod horní tyč, ale Finn Dahmen parádně projektil zastavil!
     
    32
    Žlutou kartu dostává Jérôme Boateng (Bayern Mnichov).
     
    32
    Mohuč právě vstřelila branku!
    Hosté se naprosto senzačně dostávají proti jasnému favoritovi do vedení! Danny Latza poslal výborný pas az obranu, za kterým se tlačil JONATHAN BURKARDT. Ten čistým způsobem zpomalil Jérômeho Boatenga, takže se dostal až do úniku, který vyřešil nechytatelnou střelou k levé tyči. Asistence: Danny Latza.
     
    27
    Přihrávka Alphonsa Daviese překvapivě prošla až ke Corentinu Tolissovi, který byl uprostřed pokutového území úplně sám, ale zakončení mu opět vůbec nesedlo, protože letělo přímo do náruče brankáře Mohuče!
     
    16
    Serge Gnabry jen tak tak udržel míč na hrací ploše a následně vymyslel parádní pas na Corentina Tolissa, který okamžitě pálil z první, ale z dobré pozice mířil jen mimo!
     
    9
    Leroye Saného dělili od gólu centimetry! Jeho pokus směřoval přímo ke vzdálenější tyči, ale projektil dokázal zpomalit Jerry St. Juste, díky čemuž mohl na brankové čáře zasáhnout Finn Dahmen!
     
    5
    První větší šanci utkání má na svědomí Mohuč! Jonathan Burkardt se dostal do úniku, při kterém se protlačil před Jérômeho Boatenga, ale pod tlakem pálil jen do středu brány, kde byl připraven Manuel Neuer!

    Lukáš Mihal

    Branky: 50. Kimmich (Lewandowski), 55. Sané (Kimmich), 70. Süle, 76. Lewandowski (pen.), 83. Lewandowski (T. Müller) – 32. Burkardt (Latza), 44. Hack (Brosinski)

    Karty:   32. J. Boateng (BAY), 62. Alaba (BAY) – 59. Boëtius (MAI)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 7:5. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:9.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (46. Goretzka), J. Boateng (46. Süle), Alaba, A. Davies – Kimmich, Tolisso (88. Costa) – Gnabry (76. Musiala), T. Müller (88. Choupo-Moting), Sané – Lewandowski.
    Náhradníci: Nübel – Süle, Lucas Hernández, Richards, Goretzka, Musiala, Costa, Choupo-Moting, Dantas.

    1. FSV Mohuč 05: Dahmen – Mwene (89. Papela), St. Juste, Hack – E. Fernandes, Latza (C), Barreiro, Brosinski (80. Stöger) – Boëtius (71. Onisiwo) – Burkardt (80. Mateta), Quaison (88. Ádám Szalai).
    Náhradníci: Liesegang – Lavalée, Bell, Stöger, Mateta, Onisiwo, Ádám Szalai, Papela.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Schaal
    bahis siteleri