Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Inter Milán
6:2 (2:2)
FC Crotone
Neděle 03.01.2021, 12:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:7. (14:21:25)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře porazil výsledkem 6:2. Druhý poločas nabídl poměrně jednoznačnou podívanou, ve které měl výrazně navrch milánský celek. Ten dokázal hostujícího brankáře Cordaze překonat ještě čtyřikrát, navíc se o hattrick postaral Lautaro Martínez. Crotone v tomto duelu zvolilo hodně ofenzivní pojetí hry, na což doplatilo hned šesti inkasovanými brankami. Inter Milán tak dokázal potvrdit roli favorit a v případě zaváhání AC, zůstane na vedoucí pozici celé Serie A.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, tři body tak zcela určitě zůstanou v Miláně. Crotone se přesto s výsledkem snaží něco udělat.
    87. Achraf HAKIMÍ - 6:2
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Nakonec to vypadá na hokejový výsledek! Domácím se povedlo přenést hru na levou stranu, kde Darmian potáhl míč až do pokutového území. Tam zpětnou nahrávkou našel trestuhodně nekrytého ACHRAFA HAKIMÍHO, jeho rána levou nohou směřovala naprosto mimo dosah brankáře Cordaze.
     
    87
    Poprvé se do kombinace zapojil střídající Djidji, který okamžitě přeposlal míč do volného prostoru na Rojase. Crotone si poté pomohlo hraničním zákrokem.
     
    86
    Do palebné pozice se poté dostal nejaktivnější hostující hráč Pereira. Ten to nakonec zkoušel levou nohou, avšak jeho zakončení nakonec putovalo vedle branky.
     
    85
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Vladimir Golemić, přichází Koffi Djidji.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Salvatore Molina, přichází Miloš Vulić.
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Junior Messias, přichází Luis Rojas.
     
    84
    Inter Milán poté rozjel kombinaci na vlastní polovině, načež se de Vrijovi povedlo na opačné straně oslovit volného Perišiće. Crotone stále aktivně napadá.
     
    83
    Na poslední chvíli se poté musel vracet hostující Marrone, který tak zabránil další vyložené šanci soupeře. Nakonec musel spolupracovat s brankářem Cordazem.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Crotone prohrává o tři branky, což značí složitou práci.
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alessandro Bastoni, přichází Aleksandar Kolarov.
    78. Lautaro MARTÍNEZ - 5:2
     
    78
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Rázem je to o tři branky! Interu se znovu povedlo přejít do opačného pokutového území, kde si dokázal najít prostro pro zakončení Perišić. Jeho nepříjemnou ránu dokázal Cordaz vyrazit pouze před sebe, kde byl s úspěšnou dorážkou připraven LAUTARO MARTÍNEZ. Argentinec tak kompletuje hattrick!
     
    78
    Tady to klidně zavánělo žlutou kartou. Hodně ostře totiž vletěl do souboje hostující Magallán, který místo míče trefil soupeře. Je z toho volný kop pro domácí.
     
    78
    Na hranici pokutového území si útočným faulem pomohl Darmian, který se zároveň nacházel v ofsajdovém postavení. Okamžitě tak rozehrával obránce Golemić.
     
    77
    Do rychlého protiútoku se poté pouštěl domácí Brozović, kterému se povedlo přenést hru na pravou stranu hrací plochy. Crotone začíná otevírat obranu.

    David Suchý

    Branky: 20. Lautaro Martínez (R. Lukaku), 31. Marrone (vla.), 57. Lautaro Martínez (Brozović), 64. R. Lukaku (Bastoni), 78. Lautaro Martínez, 87. Hakimí (Darmian) – 12. Zanellato (Messias), 36. Golemić (pen.)

    Karty:   8. Reca (COE), 22. Golemić (COE), 52. Luperto (COE)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:7.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (81. Kolarov) – Hakimí, Barella (70. Gagliardini), Brozović, Arturo Vidal (46. Sensi), Young (75. Darmian) – R. Lukaku (75. Perišić), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – Eriksen, Darmian, Perišić, Kolarov, Alexis Sánchez, Ranocchia, Gagliardini, D'Ambrosio, Sensi.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Golemić (85. Djidji), Marrone, Luperto (70. Magallán) – P. Pereira, S. Molina (85. Vulić), Henrique, Zanellato, Reca – Messias (85. Rojas), Rivière (62. Nwankwo).
    Náhradníci: Festa – Cuomo, Dragus, Rojas, Rispoli, Vulić, Magallán, Petriccione, Nwankwo, Siligardi, Djidji, Crociata.

    Rozhodčí: Aureliano – Cecconi, Zingarelli
    bahis siteleri