Plzeň – Litvínov 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 1:2 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 05.02.2021, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového klání na shledanou. (19:11:16)
     
    V posledním dějství jsme byli opět svědky dvou gólu, jako v tom posledním, tentokrát však padl jeden i ze strany Beranů, kdy se o něho postarala legenda zlínského hokeje Zdeněk Okál. Ti tak využili přesilovky a hlavně snížili na příznivějších, zato pro Dynamo děsivějších 1:2. Pardubicím se ale bleskurychle podařilo odpovědět na snížení brankou, která padla o minutu a půl později. O třetí gól mančaftů z Čech se tentokrát postaral Anthony Camara. Do konce třetiny už jsme se žádné branky a dokonce ani žádného vyloučení nedočkali a tak je výsledný stav dnešního utkání 1:3.
     
    Konec zápasu.
     
    58:50
    Tak nyní předvedli velice nesportovní, ale podle sudích férovou hru, dva hráči Dynama, kdy na téměř minutu zalehli kotouč a nedali příležitost ho ševcům získat.
     
    57:51
    Blíží se poslední dvě minuty zápasu a domácím se krátí zápas velice rychle. Pro ně je opravdu každá vteřinka drahocenná. K tomu by ale taky potřebovali být v útoku.
     
    56:32
    Ke střele se po delší době dostala Nakládal, ten ale svým ladným pokusem minul bránu. Ke kotouči se dostali opět hráči Zlína.
     
    55:03
    Po vhazování před Kloučkem se dostali do útoku hráči Pardubic, ne ale na moc dlouho. Rychle přišli o kotouč a do útoku se opět vrhají domácí.
     
    53:34
    Beranům se podařilo dostat po delší době do útoku a hnedka z toho byl zámek pardubické obrany v její vlastním pásmu. Kromě pár střel se ale zase k ničemu nedostali a nechávají tak zatím trenéra Pardubic Krále klidným.
     
    52:35
    Po vhazování jsou u kotouče opět hosté kteří se opět snaží dostat do útoku. I tentokrát se jim to daří, nicméně defenzíva Zlína se ještě snaží.
     
    51:36
    Šlahařovi se podařilo získat kotouč za jeho vlastní bránou a dostává svůj tým po delší době do útoku. Tam ale kromě jedné střely nic nevymysleli a bude se vhazovat před pardubickým Kloučkem.
     
    50:37
    A byl tu další útok dva na jednoho ze strany Pardubic. Tentokrát finální přihrávka prošla, svého majitele ale nenašla a tak se nedostalo ani k zakončení.
     
    49:38
    Do dalšího zakončení se dostal Paulovič. I jeho pokus ale vyrazil zlínský brankář mimo bránu. U kotouče jsou Berani, ti ale dlouhodobě nemůžou vymyslet, jak s ním vynaložit.
     
    48:39
    V útočném pásmu jsou opět pardubičtí, Camara ale ztratil puk po souboji u modré, ten ale zachytil další z jeho spoluhráčů a tak jsou hosté stále u kotouče.
     
    47:40
    Dufek se dostal do poměrně krušné situace, když neustál vlastní brždění a spadnul na zem. Naštěstí se mu nic nestalo, nicméně o kotouč přišel tak aj tak.
     
    46:11
    Do úniku dva na jednoho se pro změnu dostali hokejisti Pardubic, skvělý blok ale předvedl jeden z obránců Zlína, když zabránil přihrávce na volného hráče.
     
    44:42
    K metelici jako dělo se dostal Ferenc, ten ale těsně minul bránu soupeře. Nutno ale uznat že rána to byla pořádná, navíc brankář Dynama měl naprosto zakrytý výhled, takže se za střelou akorát otáčel.
    43:13 Anthony CAMARA - 1:3
     
    43:13
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď jménem ANTHONY CAMARA. Ten se postaral o navrácení dvoubrankového vedení jeho mančaftu únikem, do kterého mu pomohla defenzíva ševců, která už poněkolikáté v dnešním zápase naprosto propadla. Asistence: Tomáš Zohorna a Robert Kousal.
    41:56 Zdeněk OKÁL - 1:2
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 42. Okál (P. Sedláček, Svoboda) – 26. T. Zohorna (R. Kousal, Klouček), 31. Blümel (Poulíček), 44. Camara (T. Zohorna, R. Kousal)


    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Řezníček, Ferenc, M. Novotný, Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Suhrada – Kubiš (A), Fryšara, Svoboda – Okál, Vopelka, Šlahař – Köhler, Karafiát, Dufek – Sebera, P. Sedláček, J. Ondráček.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Barulin) – Mikuš, J. Zdráhal, J. Kolář (A), Nakládal (C), Ďaloga, Bučko, Vála – R. Kousal, T. Zohorna, Camara – Paulovič, Poulíček (A), Blümel – L. Horký, O. Roman, Tybor – Štetka, Rohlík, Pochobradský.

    Rozhodčí: Šír, Vrba – Hlavatý, Gebauer
    thejrc.org