Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
AZ Havířov
Sobota 30.10.2021, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    V poslední třetině padla už jenom jedna jediná branka a to za záda Synka. Zasloužil se o ní Oleg Bochorishvili, který tak mohl nakopnout obrat jeho týmu. Výkony hostů po zbytek třetiny nebyli až tak zázračné, aby stačili na vstřelení tří gólů a tak si výhru připisují hráči Zlína. (14:01:05)
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    AZetu zbývá už opravdu pramálo času, na vstřelení tří branek. Ti se tak pomalu ale jistě blíží k pravděpodobné prohře.
     
    57:28
    Tak toto byla velká šance pro Kunsta, který se mohl ještě zapsat mezi střelce. Jeho únik jeden na nikoho ale skončil nepřesným zakončením.
     
    55:58
    Tak přece jenom se ke střele dostal Horváth, který svou jedovkou od modré propálil vše, co mu stalo v cestě. Na konci se ale nacházela gólmanova lapačka.
     
    54:57
    Blíží se poslední minuty základní hrací doby a pro Havíře to vypadá opravdu hodně špatně. Těm totiž chybí vstřelit tři branky, k čemuž podle jejich výkonů mají opravdu hodně daleko.
     
    53:58
    I přestože hrají domácí přesilovku, většina dění se odehrává ve středním pásmu. Hráčům se příliš nedaří si najít prostor na přechod do útoku.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Lysoněk – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:28
    A je to právě Šimon Frömel, který se po mnoha vteřinách zvedá za asistence lékaře z ledu. Po návratu na střídačku mizí ihned v tunelu a s největší pravděpodobností si už dneska nezahraje.
     
    51:28
    Tak toto byl velice nehezký incident u mantinelu. Po srážce dvou hráčů padá jeden z ševců a nezvedá se. Toto vypadá opravdu hodně špatně.
     
    49:57
    Blíží se nám posledních deset minut základní hrací doby a většina dění se odehrává před svatyní Havířova.
     
    48:57
    I Synek má po delší době nějakou práci. O zábavu se mu postaral Byčkov svou střelou od modré. Zlínský brankář ale zatím neusnul na vavřínech a předvedl jistý zákrok.
     
    47:58
    AZetu se po vyhraném buly podařilo osvobodit. K jejich smůle se ale kotouč doklouzal přes celé hřiště až do zakázaného uvolnění.
     
    46:57
    K zakončení od levého kruhu se dostal Luža, v jeho případě však skončila střela v lapačce soupeřova maskovaného může.
     
    45:58
    Berani si po obdržené brance pravděpodobně uvědomili, že utkání stále není u konce a začínají se ozývat také. Už nějakou tu chvíli se drží v útočném pásmu.
     
    44:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tady nám to začíná zavánět pořádným dramatem. Na rozdíl pouhých tří branek snižuje OLEG BOCHORISHVILI. Asistence: Filip Byčkov a Denis Bárta.
     
    43:06
    Havířov se po skončené početní nevýhodě poměrně vzchopil, jelikož se nyní jen tak nechtějí vzdát útočného pásma.
     
    42:07
    Ani přes velkou snahu a mnoho zakončení to vypadá, že i tato přesilovka zůstane nevyužita.
     
    41:08
    Beranum se podařilo úspěšně se usadit v útočném pásmu. Chybí tomu ale nějaké překvapivé zakončení, kterým by domácí vyzráli na soupeřova brankáře.
     
    40:09
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Lysoněk – 2 min., podrážení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce jsme viděli rovnou čtyři branky, které stály za demolicí Havířova. Ten tak čeká do poslední třetiny nelehký úkol a to stáhnout čtyřgólový náskok soupeře. Při posledním ze zmíněných gólů skončil kotouč za zády Synka. O tuto branku se postaral Kubíček, který tak potrestal zbytečný prohřešek soupeře.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:29
    Beranům přesilovky očividně hrají do karet, jelikož podle těch dosavadních je mají perfektně natrénované. Jedna střela střídá druhou, obvykle ale míří mimo.
     
    38:30
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Becher – 2 min., krosček).
     
    37:18
    Po vyhraném buly se ani tak nedaří Zlínu se osvobodit. Blízko k tomu měl Nábělek, tomu ale sjel kotouč z hole, takže ho spíše přihrál soupeři.
     
    36:19
    Blíží se nám závěr třetiny a ševci byli už blízko tomu se udržet v útočném pásmu. Po nepřesné přihrávce se ale sami vystavují do ofsajdu.
     
    35:20
    Pro Berany to vypadá na dlouhodobější výkonový úpadek. Jejich soupeř určitě nedominuje hře, určitě je ale momentálně tím lepším týmem na ledě.
     
    34:21
    Do gólové situace se mohl dostat Petr Kubíček! V cestě za úspěchem mu ale stál jeden z obránců, který svým tělem zblokoval přihrávku od jednoho z útočníků AZetu.
     
    33:22
    Hráči Havířova po první vstřelené brance hrají jako vyměnění. Během poslední minuty naprosto dominovali celé hře. Až nyní se ševcům podařilo osvobodit.
     
    32:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    Že by se přece jenom ještě podařilo Havířovu vyrovnat? Určitě je k tomu nyní přiblížil PETR KUBÍČEK, který tak trestá naprosto zbytečné vyloučení jeho soupeřů. Asistence: Jan Fědor.
     
    31:56
    I díky malému počtu vyloučení z řad Zlína to mají hráči AZetu o to těžší. Nyní ale mají jedinečnou šanci ještě něco udělat s až hrůzostrašně vypadajícím skóre.
     
    30:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Tomeček.
     
    29:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, pro hosty to začíná vypadat opravdu zle. Jejich bídný výkon podtrhává už pátou branku ševců do jejich svatyně JAKUB MASAŘ, po ukázkové kombinaci s jeho spoluhráči. Asistence: Šimon Frömel a Lukáš Chludil.
     
    28:26
    Hráči Havířova to jen tak nevzdávají a i přes rozdíl čtyř branek stále hrají o výhru. I přes jejich trápení se jim daří se držet před svatyní Synka.
     
    27:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady další branku! I v tomto případě se kotouč dostal za záda Nowaka. Postaral se o to MICHAL TOMEČEK, který si tak připisuje první branku sezóny. Asistence: Adam Burian.
     
    25:12
    Tak toto byla velká šance, do které se dostal Jakub Masař. Ten stál před naprosto prázdnou bránou. K jeho smůle ale kotouč jenom projel brankovištěm za zády brankáře a jen těsně minul prostor mezi tyčemi.
     
    24:13
    Na druhé straně kluziště to ale není o nic lepší. V tomto případě se žlutomodrým nepodařilo ani zakončit. Do útoku se tak hrnou opět hráči Havířova.
     
    23:14
    AZet se ale jen tak nevzdává a i on ukazuje drápy. Nakonec z tohoto nadějně vypadajícího útoku vzešla jenom jedna střela, která navíc mířila vedle.
     
    22:15
    Ševci jsou po třech vstřelených brankách v poměrně velké pohodě, což svědčí i jejich hře. Ti se tak dostávají do přečíslení tři na dva, na jejímž konci stojí Jakub Masař, který v kritický moment promáchl.
     
    21:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady už druhou branku od hráče se jménem LUKÁŠ CHLUDIL. Ten tak využívá tlaku, který pokračoval i po konci přesilovky. Asistence: Šimon Frömel a Patrik Nábělek.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé přesilovky byli úspěšnější opět hosté, kteří stále hrají ve čtyřech. Jejich útok tak pochopitelně nemá dlouhého trvání. Naopak Beranům se už podařilo usadit v útoku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první dvacetiminutovce jsme byli svědky rovnou dvou branek a z toho obě padly za záda Nowaka. O tu první se postaral deset minut před koncem Lukáš Chludil. O necelých sedm minut později se při vlastním oslabení prosadil Tadeáš Talafa po velké chybě obrany.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:42.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Kubíček – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku).
     
    18:15
    Ihned po vhazování se k prudké střele od modré dostává Hledík. Ten k jeho smůle trefuje jednoho ze clonících obránců, který se po zásahu do nohy skácel k zemi.
     
    17:16
    Blíží se závěr první části utkání a domácí jsou po druhé vstřelené brance v ráži. Poměrně dost rozhozený Havířov zatím jen marně vzdoruje tlaku jejich soupeře.
     
    16:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tuto situaci si obrana Havířova za rámeček určitě nedá. Ti se po velice špatné souhře dostávají pod tlak ve vlastní početní výhodě, z čehož vzniká gól TADEÁŠE TALAFY, který se tak prosazuje při vlastním oslabení. Asistence: Dominik Luža a Tomáš Martinec.
     
    15:52
    Tak toto je velká příležitost pro AZet na srovnání. Během posledních minut hrají skvěle. Zatím to ale vypadá že jim spíše prospívá hra pět na pět.
     
    14:53
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Chludil – 2 min., podrážení).
     
    13:28
    Tak přece jenom se domácím podařilo se alespoň na chvíli osvobodit. Ihned po střídání ale tady přichází další vlna havířovského tlaku, na který zatím hledá soupeř odpověď marně.
     
    12:29
    K zakončení se dostal i Fabien Kočí, který ale pálil z poměrně dost velkého úhlu. Přes obránce toho navíc příliš neviděl a tak zasahuje pouze boční síť.
     
    11:30
    Berani po první vstřelené brance hrají, jakoby tento stav chtěli ubránit až do konce. Jejich výkon je oproti předchozí minutám až hrozivý a nedaří se jim dostat se z obranného pásma.
     
    10:31
    Na opačné straně už mohlo být vyrovnáno! Po zmatcích v obraně se najednou objevil před brankářem úplně volný Kevin Horváth. Ten ale musel jednat rychle, jelikož na něho začínali dotírat obránci. K jeho smůle však stál otočený zády bráně a jeho střele z otočky chyběla potřebná razance.
     
    09:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady první branku utkání! Do statistik se jako její autor zapisuje LUKÁŠ CHLUDIL, který svou prudkou střelou od pravého kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Riedl a Patrik Nábělek.
     
    07:37
    Prudkou střelu vyslal Lysoněk od pravého kruhu. Ani tento pokus Synka nepřekvapil a to ani přesto, že už jeden z útočníků zakřičel gól.
     
    06:38
    Becher už zakládal nadějně vypadající akci, kdy mu v cestě stáli jenom dva obránci. Jeho spoluhráči ho ale svým střídáním zrovna dvakrát nepodpořili a tak přichází o puk.
     
    05:39
    Hledík se pokusil zakončit z prostoru mezi kruhy. Na poslední chvíli mu do nápřahu strčil holi jeden z obránců, takže z toho byla spíše přihrávka na soupeřova brankáře než střela.
     
    04:40
    Už poměrně dlouhou dobu se hraje bez přerušení a to i kvůli tomu, že se ani jednomu z mančaftů se nedaří usadit v útoku soupeře. Nyní nakonec přichází zakázané uvolnění ševců.
     
    03:41
    Luža se po přechodu do útočného pásma pokusil najít přihrávkou do jízdy jednoho ze svých nehlídaných spoluhráčů. Jeho mířidla ale nebyla příliš přesná, jelikož kotouč letí úplně mimo.
     
    02:42
    Na buly po zakázaném uvolnění AZetu vyhrávají Berani. K jejich smůle se ale obránci špatně pochopili a nechali kotouč propadnout až do středního pásma.
     
    01:43
    Ani domácí se v útoku příliš dlouho neohřáli, Riedl totiž souboj za bránou prohrává. Na druhé straně se pokoušel z první zakončit Daniel Hledík, zakončení si ale špatně načasoval a promáchl.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání byl úspěšnější celek ze Slezska. Díky špatné přihrávce jednoho z obránců se ke kotouči dostávají žlutomodří.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga

    AZ Heimstaden Havířov: Nowak (Zlatnický) – Kremnický, Bílek, Kubíček (A), Kyselý, Fědor, Ludvík, Kočí (A) – Bochorishvili, Mastič, Horváth, Pastor, Becher, Byčkov (C), Špaček, Lysoněk, Hledík, Bárta

    Rozhodčí: Škach – Gebauer, Bubela.
     
    PSG Berani Zlín

    Domácím ševcům se podařilo v posledních třech zápasech zapsat tři výhry a další by si určitě chtěli připsat i dneska. Papírově se ale jedná o velice vyrovnané týmy, takže jedinou výhodou, kterou Zlín má, je domácí kluziště. Ještě jedno eso v rukávu domácí ale přece jenom mají a to nového trenéra, který si ve včerejším utkání odbyl svou premiéru. Ten tak nahradil Luboše Jenáčka, který odešel trénovat áčko Beranů.

    Poslední tři utkání:
    Zlín U20 vs. Třinec U20 – 3:2
    České Budějovice U20 vs. Zlín U20 – 2:4
    Salcburk U20 vs. Zlín U20 – 3:4
     
    AZ Heimstaden Havířov

    Hráče z města havířů čeká dneska velice důležitý a nelehký úkol a to napravit těsnou prohru ze včerejšího utkání. AZet se nachází na prozatímní 16. příčce a na Berany ztrácí celých osm bodů. Forma mančaftu ze Slezska napovídá tomu, že jeho hráči jsou ve formě, vždyť proti Chomutovu se jim podařilo vsítit sedm branek a neobdržet ani jednu.

    Poslední tři utkání:
    Kometa Brno U20 vs. Havířov U20 – 4:3
    Havířov U20 vs. Chomutov U20 – 7:0
    Havířov U20 vs. Litvínov U20 – 1:4
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování Extraligy juniorů, ve které se dnes mimo jiné odehraje utkání zlínských Beranů proti havířovskému AZetu, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. Chludil (Riedl, Nábělek), 17. Talafa (Luža, Martinec), 22. Chludil (Frömel, Nábělek), 28. Tomeček (Burian), 30. Masař (Frömel, Chludil) – 33. Kubíček (Fědor), 45. Bochorishvili (Byčkov, Bárta)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Kremnický, Bílek, Kubíček (A), Kyselý, Fědor, Ludvík, Kočí (A) – Bochorishvili, Mastič, Horváth, Pastor, Becher, Byčkov (C), Špaček, Lysoněk, Hledík, Bárta

    Rozhodčí: Škach – Gebauer, Bubela

    Diváci: 69
    bahis siteleri