Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 30.10.2021, 13:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    53:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se přibližuje vítězství, protože již vede o tři branky. MATĚJ KOZLÍK se trefil z mezikruží a zaznamenává hattrick. Asistence: Tommy Wardas, Jan Moškoř.
     
    52:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Brňané mohli vyrovnat, ale hostující brankář zasáhl špičkou betonu. Oceláři přešli do protiútoku dva na jednoho, který po přihrávce pod obráncem zakončil do sítě NICO GEIDL. Asistence: Michal Ramik, Patrik Šutý.
     
    47:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se konečně podařilo skórovat. SAMUEL CÁPAY si stoupnul šikovně za obránce na modré čáře a dostal puk od Meluzína přesně do jízdy. Cápay to udělal skvěle a bekhendovou kličkou zakončil nad ležící beton Švančary. Asistence: Erik Meluzín, Patrik Fajmon.
     
    14:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na dvě branky. Hrůzek vystřelil od modré čáry a těsně před brankářem tečoval střelu MATĚJ KOZLÍK, který nasměroval puk do levého horního rohu brány. Asistence: Filip Hrůzek.
     
    08:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení, když Tommy Wardas poslal puk zpoza brány puk na vrchol brankoviště, odkud puk poslal do brány skrz betony brankáře MATĚJ KOZLÍK. Asistence: Tommy Wardas, Ján Marcinko.

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 48. Cápay (Meluzín, Fajmon) – 9. Kozlík (Wardas, Marcinko), 15. Kozlík (Hrůzek), 53. Geidl (Ramik, Šutý), 54. Kozlík (Wardas, Moškoř)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Holemý, Sedláček J. (C), Fajmon, Němec, Řehák, Svoboda – Nesvadba, Malý (A), Šalé, Hrnčíř, Bartes (A), Cápay, Sedláček I., Bělohlav, Meluzín, Otava, Boltvan.
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Marcinko, Chovaniak (A), Hrůzek, Hykl, Andrle, Buják – Ramik, Matěj (A), Pětník, Kozlík, Wardas (C), Moškoř, Jobánek, Haas, Ullrych, Geidl, Šutý.

    Rozhodčí: Held – Rampír, Smetková
    bahis siteleri