Kobra – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Písek – Chrudim 7:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 5:4 (3:1 po s.n.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 3:1 (kon.) | Přerov – Technika Brno 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 20.02.2022, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    49:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Tři nejproduktivnější hráči hostujícího týmu se nyní postarali o snížení. Po přihrávkách Čoupka a Severa překonal Postavu ERIK POSPÍŠIL, který se tak osamostatňuje na prvním místě tabulky střelců Ligy juniorů. Asistence: Alex Sever a Tomáš Čoupek.
     
    44:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Gól padá na druhé straně. Křížnou střelu ke vzdálenější tyči ještě Nešpůrek koncem levého betonu s vypětím všech sil vyrazil před sebe. U odraženého puku byl ale jako první JAN FENCL, který se s tím nemazal a razantním pokusem rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    30:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou znovu do vedení. Od levého mantinelu poslal kotouč na branku Nešpůrka TOMÁŠ HANÁK a dobře udělal. Hostujícímu brankáři totiž skvěle clonil Kolařík a kus černé gumy tak prošel až do sítě. Asistence: Michal Šilhavý a Radim Kolařík.
     
    22:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté využívají útočné akce k vyrovnání. Odražený kotouč popadl Lajoš a našel zcela volného kapitána Brňanů TOMÁŠE ČOUPKA, který neměl problém trefit volnou část branky. Postava byl vyjetý a proti střelci se nemohl včas přesunout. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    20:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přihrávka kapitána Zubrů Tomáše Hanáka měla, jak se říká, oči. Přerovský obránce s číslem 20 našel z úrovně brankové čáry šikmým pasem před brankou zcela volného MICHALA ŠILHAVÉHO. Ten překonal Nešpůrka střelou nad vyrážečku do levého horního rohu branky. Asistence: Tomáš Hanák a Jakub Němec.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 21. Šilhavý (Hanák, Němec), 31. Hanák (Šilhavý, Kolařík), 45. Fencl (Halík, Hradil) – 23. Čoupek (Lajoš), 50. Pospíšil (Sever, Čoupek)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Gréč, Hanák (C), Němec, Nesvadba, Holík, Kaprál, Pekr – Kleniar, Halík, Brázda, Hradil, Šilhavý, Kolařík (A), Fencl (A), Švejda, Hlávka, Buršík
    Trenér: Pavel Neuman

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Kubica (A), Mrkvica, Holcman, Fojt, Svoboda, Blaško (A) – Líska, Pospíšil, Adam, Růžek, Čoupek (C), Trögner, Vlach, Sever, Fornál, Lajoš
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Rimmel – Hranoš, Piskoř

    Diváci: 164
    bahis siteleri