Kobra – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Písek – Chrudim 7:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 5:4 (3:1 po s.n.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 3:1 (kon.) | Přerov – Technika Brno 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 20.02.2022, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 39. kolo
Partner:
     
    59:57
    Technika bude ve zbývajících sekundách hrát přesilovku pět na čtyři.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Brázda – 2+2 min., vysoká hůl + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., hrubost).
     
    59:57
    Hostující tým si bere oddechový čas.
     
    59:57
    Technika měla ponechanou výhodu a jeden z jejích hráčů teď spálil obrovskou šanci, když z prostoru mezi kruhy ztroskotal na skvělém Postavovi. Přerovský brankář nyní udržel těsné vedení svého mužstva. U branky MEO se pak ještě strhla šarvátka, vylučovat se zřejmě bude na obou stranách.
     
    58:10
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Vlach – 2 min., hákování).
     
    57:23
    Na prudký pas Kolaříka z pravé strany si najížděl Hlávka a nechybělo mu moc, aby ho usměrnil za roztáhnutého Nešpůrka.
     
    52:19
    Švejda si ve středním pásmu sklepl puk a namířil si to mezi dva hostující beky. Nešpůrek jeho pokus po ledě vyrazil do rohu kluziště.
     
    50:47
    Postava měl nyní u levé tyče spoustu práce, střelu i následnou dorážku ale dokázal ustát a drží těsný přerovský náskok.
     
    49:25
    Technika právě vstřelila branku!
    Tři nejproduktivnější hráči hostujícího týmu se nyní postarali o snížení. Po přihrávkách Čoupka a Severa překonal Postavu ERIK POSPÍŠIL, který se tak osamostatňuje na prvním místě tabulky střelců Ligy juniorů. Asistence: Alex Sever a Tomáš Čoupek.
     
    48:11
    Domácí zamkli soupeře u jeho brány a Holík mohl udělat několik kroků s pukem a až pak vystřelit. Přesně to také přerovský obránce provedl, následně však trefil jen prostor, kam si včas kleknul Nešpůrek.
     
    47:11
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Fencl – 2 min., krosček).
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Pospíšil – 2 min., faul kolenem).
     
    45:58
    Další velká možnost domácího celku. Před Kolaříkem zívala odkrytá brána, útočník Zubrů do ní ale v předklonu odražený kotouč poslat nezvládl.
     
    45:00
    Zubři měli šanci na zvýšení náskoku, ovšem najetý Buršík mezi Nešpůrka a levou tyč zakončil nedokázal.
     
    44:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Gól padá na druhé straně. Křížnou střelu ke vzdálenější tyči ještě Nešpůrek koncem levého betonu s vypětím všech sil vyrazil před sebe. U odraženého puku byl ale jako první JAN FENCL, který se s tím nemazal a razantním pokusem rozvlnil síť za hostujícím brankářem. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    43:47
    Velká šance Techniky. Sám na Postavu se řítil Sever, ale prudkou střelu nasměroval vedle pravé tyče. Vracející se domácí bek se pak s Postavou srazil a společně posunuli branku. Hra tak musí být přerušena.
     
    40:28
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kolařík – 2 min., podrážení).
     
    38:50
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Gréč – 2 min., podrážení).
     
    37:30
    Kleniarovu prudkou střelu Nešpůrek vyrazil pouze před sebe. Odražený puk si pak zpracoval Brázda a trefil brankovou konstrukci! Teď měla Technika štěstí.
     
    30:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou znovu do vedení. Od levého mantinelu poslal kotouč na branku Nešpůrka TOMÁŠ HANÁK a dobře udělal. Hostujícímu brankáři totiž skvěle clonil Kolařík a kus černé gumy tak prošel až do sítě. Asistence: Michal Šilhavý a Radim Kolařík.
     
    25:53
    Dvě velké šance Zubrů. Ti nejprve jeli dva na jednoho a přihrávka Brázdy byla ztečována přímo do klečícího Nešpůrka, který dokázal udržet kotouč před brankovou čárou. Zanedlouho se puk odrazil přímo k levé tyči ke Kleniarovi, Nešpůrek ale předvedl parádní přesun a koncem levého betonu útočníka Hanáků vychytal.
     
    22:46
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté využívají útočné akce k vyrovnání. Odražený kotouč popadl Lajoš a našel zcela volného kapitána Brňanů TOMÁŠE ČOUPKA, který neměl problém trefit volnou část branky. Postava byl vyjetý a proti střelci se nemohl včas přesunout. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    21:40
    Zubři jsou při chuti, před branku si z levé strany najel Hlávka, ale tísněný už zakončit nedokázal.
     
    20:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přihrávka kapitána Zubrů Tomáše Hanáka měla, jak se říká, oči. Přerovský obránce s číslem 20 našel z úrovně brankové čáry šikmým pasem před brankou zcela volného MICHALA ŠILHAVÉHO. Ten překonal Nešpůrka střelou nad vyrážečku do levého horního rohu branky. Asistence: Tomáš Hanák a Jakub Němec.
     
    První třetina za stavu 0:0 skončila. Přestávka nicméně nyní následovat nebude a hned se začne hrát druhé dějství.
     
    18:06
    Domácí zastavili vyhození Techniky z obranného pásma. Na bekhendovou přihrávku si poté najel Kleniar a jeho bekhendovou střelu Nešpůrek vkleče zastavil.
     
    15:50
    Kleniar se dostal před Holcmana a u odraženého puku byl tak první. Holcman ale poté zaváhání napravil, Kleniara navíc zablokoval i Holcmanův kolega z obrany Kubica. Zubři přesto branku Brňanů ohrozili, pokus Gréče ale Nešpůrek s vypětím všech sil nepropustil za svá záda.
     
    Oba týmy se vracejí na led, za malou chvíli se rozeběhne zbývající část první třetiny.
     
    15:21
    První třetina je přerušena, protože na ledovou plochu MEO Arény spadla ze stropu zářivka. Rozhodčí poslal oba týmy do kabin, na ukazateli skóre běží čas přestávky, led upravuje rolba. Čtyři minuty a 39 sekund, které zbývaly do konce prvního dějství, se dohrají po přestávce a především úpravě ledu.
     
    06:51
    Branka Techniky byla posunutá a rozhodčí vykázali hru do středního pásma. Zubři se pak zvládli před Nešpůrka vrátit a Kolařík prověřil hostujícího gólmana u bližší tyčky. Nešpůrkovi puk vypadl z výstroje, na brankovišti mu však vzápětí pomohli spoluhráči.
     
    05:35
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Čoupek – 2 min., podrážení).

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 21. Šilhavý (Hanák, Němec), 31. Hanák (Šilhavý, Kolařík), 45. Fencl (Halík, Hradil) – 23. Čoupek (Lajoš), 50. Pospíšil (Sever, Čoupek)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Gréč, Hanák (C), Němec, Nesvadba, Holík, Kaprál, Pekr – Kleniar, Halík, Brázda, Hradil, Šilhavý, Kolařík (A), Fencl (A), Švejda, Hlávka, Buršík
    Trenér: Pavel Neuman

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Kubica (A), Mrkvica, Holcman, Fojt, Svoboda, Blaško (A) – Líska, Pospíšil, Adam, Růžek, Čoupek (C), Trögner, Vlach, Sever, Fornál, Lajoš
    Trenér: Jiří Rech

    Rozhodčí: Rimmel – Hranoš, Piskoř

    Diváci: 164
    bahis siteleri