Bayern – Leverkusen 1:1 (kon.) | Bochum – Fürth 2:1 (kon.) | Hertha – Frankfurt 1:4 (kon.)
RB Lipsko – Freiburg 1:1 (kon.) | Wolfsburg – Union Berlín 1:0 (kon.) | Stuttgart – Mönchengladbach 3:2 (kon.)
konec
VfL Bochum
2:1 (1:0)
SpVgg Greuther Fürth
Sobota 05.03.2022, 15:30 • Rewirpowerstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Elvis Rexhbecaj, přichází Erhan Mašović.
     
    88
    Danilo Soares nyní dostal míč na osu hřiště a vypálil asi ze třiceti metrů. Jeho přízemní rána nebyla umístěná, zato tvrdá, Andreas Linde ji zvládl jen vyrazit. Jeho obránci se postarali o zbytek.
     
    83
    Miloš Pantovič stáhl ve středu hřiště za dres k zemi nově příchozího Juliana Greena, za což vidí od sudího Daniela Schlagera žlutou kartu.
     
    82
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Max Christiansen, přichází Afimico Pululu.
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Timothy Tillman, přichází Julian Green.
     
    74
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Cristian Gamboa, přichází Konstantinos Stafylidis.
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Christopher Antwi-Adjei, přichází Danny Blum.
     
    72
    Fürth ale ještě neskládá zbraně, nyní se vydal kupředu po pravé straně, přetažený centr ale vystihl Takuma Asano a Jetro Willems mu následně přišlápl kotník svou těžkou nohou. Za to vidí žlutou kartu.
     
    71
    Bochum právě vstřelil branku!
    Bochum si bere své vedení zpět! Centr od pravého rohového praporku srazila obrana Fürthu na penaltu, kde ANTHONY LOSILLA přechytračil a následně propálil čtveřici bránících hráčů, přičemž svou ránu o jednoho z nich lehce otřel a Andreas Linde neměl šanci na změnu směru letu míče zareagovat, balon mu zapadl do sítě u pravé tyče, Neodstranitelní vedou 2:1!
     
    67
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Jamie Leweling, přichází Dickson Abiama.
     
    66
    Takuma Asano se na hřišti ihned uvedl pěknou akcí, když šel po ose hřiště kupředu a na hranici velkého vápna se rozhodl pro střelu přes beka. Brankář Andreas Linde však byl na zemi včas a jeho pokus chytá.
     
    65
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Gerrit Holtmann, přichází Takuma Asano.
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Eduard Löwen, přichází Miloš Pantovič.
     
    64
    Fürth právě vstřelil branku!
    Fürth v podstatě z ničeho srovnává na 1:1! Rohový kop z pravé strany se neujal. Následně ale přišel ještě jeden centr na zadní tyč, který před bránu Bochumi vracel Branimir Hrgota. ARMEL BELLA-KOTCHAP se špatně zorientoval, nechal se prudkou přihrávkou od Hrgoty trefit do stehna a srazil tak mičudu nechytatelně do vlastní sítě! Začínáme tedy od začátku.
     
    63
    Sebastian Polter měl nyní hodně času vymyslet, co s míče, Bochum šla do přečíslení, nakonec se rozhodl pro přihrávku snad na Eduarda Löwena, jehož přízemní ránu však Andreas Linde chytá.
     
    60
    Paul Seguin poslal centr na hranici velkého vápna Bochumi, kde šel ven z brány Manuel Riemann, jenž málem šlápl na nohu Branimira Hrgoty, jenž se následně pádem snažil získat pokutový kop. Marně.
     
    53
    Jasný faul na kartu. A ano, sudí Daniel Schlager je tentokrát stejného názoru. Branimir Hrgota zezadu přišlápl patu Christophera Antwi-Adjeie a po zásluze vidí žlutý kartonek.
     
    51
    Hezká akce Bochumi! Cristian Gamboa se prohnal po pravém křídle a nacentroval do vápna Fürthu. Tam se k hlavičce dostal Christopher Antwi-Adjei a jeho pokus musel Andreas Linde krotit ve svých rukavicích.
     
    46
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Gian-Luca Itter, přichází Jetro Willems.
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Jeremy Dudziak, přichází Haavard Nielsen.
     
    45+1
    Na druhé straně se ke střele z velké vzdálenosti odhodlal Elvis Rexhbecaj a jeho projektil proletěl těsně vedle pravé tyče svatyně Fürthu.
     
    45
    Sám postižený Timothy Tillman zahrával standardní situaci z hranice pokutového území na levé straně hřiště. Rozhodl se pro střelu, kterou jeden z obránců Bochumi srazil rukou, kterou měl před tělem.
     
    44
    Timothy Tillman se složil na levé straně u šestnáctky Bochumi. Sudí Daniel Schlager odpískal faul Gamboy, jenž si následně neodpustil několik ostrých komentářů na adresu arbitra utkání, za což vidí žlutou kartu.
     
    38
    Gian-Luca Itter nyní chytil zezadu Christophera Antwi-Adjeie za ruku a zatáhl ho za ni. Sudí Daniel Schlager to viděl a ukazuje obránci Fürthu žlutou kartu.
     
    35
    Bochum právě vstřelil branku!
    Bochum dává gól po standardní situaci a dostává se do vedení! Eduard Löwen vystřelil z hranice velkého vápna na levé straně nádherně. Andreas Linde s obrovskými potížemi jeho ránu vyrazil do tyče, od níž se míč odrazil před branku, kde byl nejdůraznější MAXIM LEITSCH, jenž svým prvním bundesligovým zásahem posílá Neodstranitelné do vedení 1:0!
     
    34
    Na hranici velkého vápna nyní fauloval Sebastian Griesbeck Sebastiana Poltera, který dopadl už do šestnáctky. Sudí Daniel Schlager ale nařizuje volný přímý kop z hranice pokutového území. Sebastian Griesbeck navíc vidí žlutou kartu.
     
    16
    Eduard Löwen to ze standardní situace zkusil rovnou na bránu! Jeho ránu pod horní tyč ale brankář Andreas Linde zvládl vyboxovat až na hranici pokutového území. Následný pokus Christophera Antwi-Adjeie byl již nepřesný.
     
    14
    Fürth vhazuje merunu zpět do hry na půlící čáře. Fotbalisté s Jetelem ve znaku se dostaly do velkého vápna, Branimir Hrgota centroval na velké vápno, odkud přišly dvě zblokované střely. Finální zakončení měl na svědomí Jamie Leweling, Manuel Riemann míč v pohodě chytá.

    Petr Šatalík

    Branky: 35. Leitsch, 71. Losilla – 64. Bella-Kotchap (vla.)

    Karty:   44. Gamboa (BOC), 83. Pantovič (BOC) – 34. Griesbeck (FRT), 38. Itter (FRT), 53. Hrgota (FRT), 72. Willems (FRT)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 16:14.
    VfL Bochum: Riemann – Gamboa (74. Stafylidis), Bella-Kotchap, Leitsch, Soares – Löwen (65. Pantovič), Losilla, Rexhbecaj (90+2. Mašović) – Antwi-Adjei (74. Blum), Polter, Holtmann (65. Asano).
    Náhradníci: Esser – Bockhorn, Stafylidis, Lampropoulos, Mašović, Osterhage, Blum, Asano, Pantovič.

    Trenér: Thomas Reis.

    SpVgg Greuther Fürth: Linde – Meyerhöfer, Griesbeck, Viergever, Itter (46. Willems) – Seguin, Christiansen (82. Pululu), Tillman (82. Green) – Dudziak (46. Nielsen) – Hrgota (C), Leweling (67. Abiama).
    Náhradníci: Burchert – Bauer, Asta, Willems, Pululu, Green, Raschl, Abiama, Nielsen.

    Trenér: Stefan Leitl.

    Rozhodčí: Daniel Schlager.
    bahis siteleri