Cagliari – Hellas Verona 1:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 6:1 (kon.) | Sampdoria – Janov 1:0 (kon.)
Spezia – Lazio 3:4 (kon.)
konec
Spezia Calcio
3:4 (2:1)
S. S. Lazio
Sobota 30.04.2022, 20:45 • Stadio Alberto Picco, La Spezia • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Francesco ACERBI - 3:4
     
    90
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Ledová sprcha pro Spezii! Domácí opět chybovali při rozehře, Lazio se dostalo do kontru, Provedel nejprve vyrazil Immobileho střelu z levé strany a obrana pak ještě další pokus blokovala, jenže míč se odrazil k FRANCESCO ACERBIMU, ten pohotovým obloučkem přehodil gólmana a nepomohl ani zákrok Nikolaoua na brankové čáře – 3:4.
    68. Sergej MILINKOVIĆ-SAVIĆ - 3:3
     
    68
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Dnes již potřetí je srovnáno! Dlouhý pas od půlky našel SERGEJE MILINKOVIĆE-SAVIĆE, toho v souboji neuhlídal Reca a rázem volný hráč Lazia mohl nekompromisní střelou překonat Provedela – 3:3.
    56. Petko HRISTOV - 3:2
     
    56
    Spezia právě vstřelila branku!
    Domácí tým přichází s bleskovou odpovědí! Spezia rozehrála z levé strany přímý kop, na Verdeho centr si v šestnáctce nejvýše naskočil PETKO HRISTOV a svou hlavičku uklidil do míst, kde nemohl Strakoša dosáhnout – 3:2!
    54. Ivan PROVEDEL - 2:2
     
    54
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Zase je srovnáno a tohle byl pro domácí hodně smolný gól. Zleva si na střed navedl míč Zaccagni, jeho křížná střela byla gólmanem vyškrábnuta na tyč, jenže od té se míč odrazil do ležícího IVANA PROVEDELA a od něj míč putoval do sítě – 2:2.
    35. Kevin AGUDELO - 2:1
     
    35
    Spezia právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel. Domácí KEVIN AGUDELO vybojoval aktivním napadáním míč, dostal se do sóla a po sprintu se mu povedlo přehodit vyběhnutého Strakošu – 2:1.
    33. Ciro IMMOBILE - 1:1
     
    33
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Míč si na penaltový puntík postavil CIRO IMMOBILE, s ničím se nepáral, zvolil prudkou ránu do horní části Provedelovy branky a zcela bez problémů srovnal na 1:1.
    9. Kelvin AMIAN - 1:0
     
    9
    Spezia právě vstřelila branku!
    Je tu první branka utkání! Domácí rozehráli přímý kop, centr z levé strany prodloužil Hristov, za obranou se najednou ocitl zcela volný KELVIN AMIAN a svou hlavičkou o zem dokonale překvapil gólmana Strakošu, který tak trochu zaspal a na brankové čáře nedokázal zakročit – 1:0.

    Aleš Pur

    Branky: 9. Amian (Hristov), 35. Agudelo, 56. Hristov (Verde) – 33. Immobile (pen.), 54. Provedel (vla.), 68. S. Milinković-Savić, 90. Acerbi (Alberto)

    Karty:   63. Manaj (SPZ), 65. Amian (SPZ), 90+2. Kovalenko (SPZ) – 37. Zaccagni (LAZ)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 3:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 15:10.
    Spezia Calcio: Provedel – Amian, Hristov, Nikolaou, Reca – Kiwior, Maggiore (C) (81. S. Bastoni) – Gyasi, Verde (78. Antiste), Agudelo (81. Kovalenko) – Manaj (89. Salcedo).
    Náhradníci: Zovko, Zoet – Bourabia, Ferrer, Strelec, Sher, Nguiamba, Bertola.

    Trenér: Thiago Motta

    S. S. Lazio: Strakoša – Lazzari, Patric (86. Felipe), Acerbi, Marušić – S. Milinković-Savić, Cataldi (90+3. Leiva), Bašić (59. Alberto) – F. Anderson (90+3. L. Romero), Immobile (C), Zaccagni.
    Náhradníci: Adamonis, Reina – S. Radu, Akpa-Akpro, J. Cabral, Kamenović.

    Trenér: Maurizio Sarri

    Rozhodčí: Pairetto – Perrotti, Affalato
    bahis siteleri