Spezia – Atalanta BC 1:3 (kon.) | Venezia – Bologna 4:3 (kon.) | Salernitana – Cagliari 1:1 (kon.)
Hellas Verona – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
US Salernitana 1919
1:1 (0:0)
Cagliari Calcio
Neděle 08.05.2022, 18:00 • Venue Stadio Arechi • Italská Serie A • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:07:06)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:11.
     
    Je konec! Nakonec jsme viděli absolutně bláznivý závěr, ze kterého nakonec hosté vytřískali všechno, co mohli. Tím myslím alespoň ten bod do tabulky. Do vedení se ale dostali domácí, když penaltu proměnil Simone Verdi. Salernitana následně dost držela balón a vypadalo to, že si pro výhru dojde bez větších potíží. Jenže pak přišlo nastavení... Tam se nejprve dlouho zkoumala možná penalta pro hosty, jenže tu nakonec překazilo vykopnutí míče gólmanovi z ruky těsně před inkriminovaným zákrokem. V samém závěru však Cagliari dostalo možnost rohového kopu, který využilo beze zbytku. čímž si zachraňují ještě možnost setrvání v italské nejvyšší soutěži! Daniele Baselli našel svým centrem ve velkém vápně Giorgia Altareho, na jehož hlavičku si sice gólman sáhl, vytěsnit jí ale nedokázal.
     
    90+10
    Konec zápasu.
    90+9. Giorgio ALTARE - 1:1
     
    90+9
    Cagliari právě vstřelilo branku! Neskutečné, hosté srovnávají v deváté minutě nastavení, čímž si zachraňují ještě možnost setrvání v italské nejvyšší soutěži! Daniele Baselli našel svým centrem ve velkém vápně GIORGIA ALTAREHO, který poslal tvrdou hlavičku do levé strany brány. Luigi Sepe si sice na balón sáhl, ale vytěsnit mimo bránu ho nedokázal!
     
    90+7
    Nyní se dá očekávat, že hlavní rozhodčí ještě něco málo nastaví. Norbert Gyömbér zastavil rodící se akci hostujícího celku jen za cenu žluté karty.
     
    90+6
    Žlutá karta pro tým US Salernitana 1919 (Diego Perotti).
     
    90+5
    Jenže video ukázalo, že ještě několik sekund předtím už měl brankář míč naprosto pevně moci, když mu ho jeden ze soupeřů vykopl z ruky!
     
    90+4
    Stále se zkoumá verdikt na videu! Luigi Sepe neměl úplně míč pod kontrolou, když mu ho Daniele Baselli vypíchl načež byl domácím brankářem podražen. Rozhodčí jde k obrazovce!
     
    90+3
    Máme zde možnou penaltu pro hosty!
     
    90+2
    Keita Baldé se skácel v pokutovém území hodně ochotně, z tohohle prostě penalta nebude... Kdyby se raději snažil dohrát celou akci, udělal by mnohem lépe.
     
    90+1
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    90
    Běží nám poslední minuta základní hrací doby! Domácí nadále vedou o jednu branku. Hostům se nepovedlo skórovat ani z dvou rohů po sobě.
     
    88
    Cagliari vybojovalo standardní situaci, avšak ani z toho nevzniklo absolutně žádné nebezpečí. Salernitana se zatím brání v úplně pohodě, naprosto bez potíží.
     
    88
    Žlutá karta pro tým US Salernitana 1919 (Ivan Radovanović).
     
    87
    Hosté se ale v celém zápase nemohou dostat do nějakého většího tlaku na domácí obranu.
     
    86
    Domácí fotbalisté se chtějí nyní soustředit hlavně na obranu. Tříbodová výhra by je přece jen hodně přiblížila k záchraně v nejvyšší soutěži i pro další rok.

    Denisa Józsová

    Branky: 68. Verdi (pen.) – 90+9. Altare (Baselli)

    Karty:   55. Bohinen (SAI), 84. Zortea (SAI), 88. Radovanović (SAI), 90+6. Perotti (SAI), 90+7. Gyömbér (SAI) – 63. Pavoletti (CAG), 67. Cragno (CAG)   69. Ribéry (SAI) – 73. Radunović (CAG)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:11.
    US Salernitana 1919: Sepe – Gyömbér, Radovanović, Fazio – Mazzocchi, L. Coulibaly, Bohinen (60. Kastanos), Éderson, Ruggeri (80. Zortea) – Verdi (84. Perotti) – Djurić (80. Bonazzoli).
    Náhradníci: Belec – Obi, Al. Russo, Dragusin, Ribéry, Mikael, Di Tacchio, Gagliolo.

    Trenér: D. Nicola.

    Cagliari Calcio: Cragno – Ceppitelli (79. Baselli), Lovato, Altare – Bellanova, Rog (59. Marin), Grassi, Deiola (71. Pereiro), Lykogiannis – Pavoletti (71. Baldé), João Pedro.
    Náhradníci: Aresti, Radunović – A. Carboni, Dalbert, Goldaniga, Zappa, Walukiewicz, Strootman.

    Trenér: A. Agostini.

    Rozhodčí: Di Bello . Bindoni, Baccini.
    bahis siteleri