Štrasburk – Remeš 1:1 (kon.) | Angers – Brest 1:3 (kon.) | Clermont Foot – Nice 1:0 (kon.)
Montpellier – Auxerre 1:2 (kon.) | Toulouse – Lorient 2:2 (kon.) | Rennes – Ajaccio 2:1 (kon.)
Lille – PSG 1:7 (kon.)
konec
Lille OSC
1:7 (0:4)
Paris Saint-Germain
Neděle 21.08.2022, 20:45 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Kylian MBAPPÉ - 1:7
     
    87
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Sedmý balon v síti domácího celku, který by na trávní nejraději vhodil ručník! Neymar vysunul na levé straně KYLIANA MBAPPÉHO, který doslova zamotal soupeře. Zakončení francouzského mladíka pak zamířilo k první tyči – 1:7! Asistence: Neymar.
    66. Kylian MBAPPÉ - 1:6
     
    66
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Čtyřikrát si Neymar a Kylian Mbappé vyměnili balon. Brazilec následně posunul míč na levou stranu šestnáctky, odkud tvrdou ránu k první tyči vyslal právě KYLIAN MBAPPÉ. Léo Jardim se za zakončením pouze ohlédl a především pro něj je to další krutá rána – 1:6. Asistence: Neymar.
    55. Jonathan BAMBA - 1:5
     
    55
    Lille právě vstřelilo branku!
    Hráči v červených dresech se dočkali alespoň čestného zásahu! Ismaily přihrával před branku, odkud na dvakrát JONATHAN BAMBA překonal Gianluigia Donnarummu. Italský brankář první střelu vyrazil před sebe, ale na následnou dorážku už neměl nárok – 1:5!
    53. NEYMAR - 0:5
     
    53
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Hostující celek nemá stále dost a chce dávat další branky! Pověstného "bůra" vsítil Brazilec NEYMAR. Ašraf Hakimí přihrával na Kyliana Mbappého, který naznačil, že bude střílet, ale pustil míč za sebe, kde už byl pouze Neymar. Jeho pokus pak zapadl přesně k pravé tyči – 0:5! Asistence: Ašraf Hakimí.
    44. NEYMAR - 0:4
     
    44
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Marco Verratti zachytil nepřesnou přihrávku soupeře a posunul míč na argentinskou superstar. Lionel Messi pak se štěstím procedil balon na NEYMARA, jenž trefil skákající míč tak, že jej poslal do bližšího spodního rohu brány – 0:4. Asistence: Lionel Messi.
    39. Ašraf HAKIMÍ - 0:3
     
    39
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Další pěkná kombinace úřadujícího mistra francouzské nejvyšší soutěže! Neymar posunul balon na pravou stranu šestnáctky, kde byl v náběhu AŠRAF HAKIMÍ. Krajní obránce PSG pak podél brankáře zamířil přesně k zadní tyči – 0:3! Asistence: Neymar.
     
    28
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Ofenzivní síla PSG znovu úřaduje a stav zápasu se opět mění! LIONEL MESSI přihrál na levou stranu, odkud mu Nuno Mendes balon vrátil. Odstoupená argentinská superhvězda pak přesně po zemi zamířila do pravého spodního rohu branky – 0:2! Asistence: Nuno Mendes.
    1. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    1
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Jenom pár vteřin uteklo od úvodního hvizdu a skóre zápasu se hned mění! Lionel Messi poslal nadýchaný centr za obranu, kam si naběhl také KYLIAN MBAPPÉ. Talentovaný ofenzivní hráč pak přehodil domácího brankáře a otevřel skóre! Asistence: Lionel Messi.

    Michal Luxa

    Branky: 55. Bamba III – 1. Mbappé (Messi), 28. Messi (N. Mendes), 39. Hakimí (Neymar), 44. Neymar (Messi), 53. Neymar (Hakimí), 66. Mbappé (Neymar), 87. Mbappé (Neymar)

    Karty:   39. André (LIL), 83. David (LIL) – 35. Ramos (PSG)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 10:9. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:8.
    Lille OSC: Jardim – B. Diakité, Fonte (C), Alexsandro (70. Djaló), Ismaily – André (58. Martin), Gomes – Gudmundsson (58. Virginius), Yazıcı (58. Žegrova), Bamba III – David.
    Náhradníci: Chevalier, Jakubech – Baleba, Yoro, Zedadka.

    Trenér: Paulo Fonseca

    Paris Saint-Germain: Donnarumma – Ramos (81. Danilo Pereira), Marquinhos (C), Kimpembe – Hakimí (81. Mukiele), Verratti (63. Sanches), Vitinha (84. Paredes), N. Mendes (63. Bernat) – Mbappé, Messi, Neymar.
    Náhradníci: Rico – A. Diallo, Ekitike, Sarabia.

    Trenér: Christophe Galtier

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos
    bahis siteleri