Mallorca – Girona 1:1 (kon.) | Real Madrid – Real Betis 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Atlético 1:1 (kon.)
Sevilla – Barcelona 0:3 (kon.)
konec
Sevilla FC
0:3 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 03.09.2022, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Kdo dnes nedohraje bez žlutého trestu, to je Sergi Roberto. Do skluzu šel příliš pozdě, místo míče zasáhl levou nohou rozběhnutého Dolberga.
     
    75
    Ronald Araújo fauloval a inkasoval kartóne žluté barvy. S rozhodčím ještě gestikuloval o intenzitě prohřešku, leč zbytečně.
     
    74
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Robert Lewandowski, přichází Ansu Fati.
     
    73
    Jásín Búnú podržel Sevillu! Správně očekával, že Robert Lewandowski vyzkouší lob a balón vyrazil levou rukou. O dorážku se přihlásil Frenkie de Jong, Nizozemec pro změnu napálil blokujícího Acuňu.
     
    70
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Isco, přichází Alejandro Gómez.
     
    66
    Žlutou kartu si pěkně zblízka prohlédl José Ángel Carmona. Ferrána Torrese dohrál v momentě, kdy byl balón už dávno někde jinde.
     
    64
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Gonzalo Montiel, přichází Suso.
     
    64
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Alejandro Balde, přichází Jordi Alba.
     
    63
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Pedri, přichází Frenkie de Jong.
     
    63
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Ferrán Torres.
     
    62
    Robert Lewandowski byl velmi blízko druhému vstřelenému gólu. Symbióza mezi ním a centrujícím Sergim Robertem zafungovala perfektně, zakončení Poláka vyškrábl Búnú na levou tyč.
     
    57
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Júsuf Nasírí, přichází Kasper Dolberg.
     
    55
    Střídání v týmu FC Barcelona:
    ze hřiště odchází Eric García, přichází Sergi Roberto.
     
    50
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nestává se často, aby Barcelona skórovala z rohového kopu, nyní se tak stalo! Raphinha si vyměnil míč s Pedrim a odcentroval na zadní tyč, odkud Koundé hlavou hrál pod sebe na ERICA GARCÍU, jemuž stačilo nastavit placírku a míč usměrnit za záda bezmocného brankáře. Španělský stoper zaznamenal soutěžní gól po téměř třech a půl letech!
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Nemanja Gudelj, přichází José Ángel Carmona.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Thomas Delaney.
     
    45+2
    Seville mohl přibalit gól do šatny Ousmane Dembèlé. V přečíslení dvou na jednoho místo očekávané nahrávky pěknou kličkou vyřadil ze hry obránce, jenže pak loboval mimo bránu. Sprintující Lewandowski nevěřícně zíral na soupeře, nejspíše také očekával přihrávku. Nakonec ale snaze francouzského spoluhráče zatleskal.
     
    36
    Barcelona právě vstřelila branku!
    V podání Barcelony to vypadá tak jednoduše! Jules Koundé vyslal parádní pas mezi stopery na ROBERTA LEWANDOWSKÉHO. Polský kanonýr si zpracoval míč na prsa a akci završil nechytatelným zakončením k pravé tyči. Souhra dvou letních posil Blaugranas neměla jedinou chybičku.
     
    33
    Dalším nositelem žluté karty je Joan Jordán. Nebezpečně zajel do Roberta Lewandowského, kterému trefil hlavně pravý kotník. Sám záložník si nejspíše při nedovoleném zákroku lehce ublížil.
     
    28
    Naprosto zbytečnou žlutou kartu získal na konto Alejandro Balde. V době, kdy byly na hrací ploše dva balóny, tak ten, s nímž se nehrálo, kopl směrem k Lamelovi, jenž zrovna postupoval po pravé lajně. Levý bek tímto momentem přerušil hru.
     
    21
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánci se ujímají vedení z první vážnější akce! Vše začalo u Gaviho, jenž skvěle předskočil protihráče a rozehrál na Dembèlého. Následoval průnikový pas na Lewandowského, který vyběhnuvšího Búnúa zkušeně přeloboval, ale na brankové čáře míč vykopl Fernando. Brazilský středopolař ovšem míč odvrátil pouze na krajana v dresu soupeře RAPHINHU, ten rychle zareagoval a hlavou nasměroval míč do sítě.
     
    9
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval Ousmane Dembèlé. Nechal si nasadit jesličky Iscem, jehož pak možná i pod mírnou vlnou frustrace zbytečně dohrál.
     
    5
    První vážnější závar před bránou Katalánců gólem nekončí. Kapitán Sevilly Ivan Rakitić loboval ter Stegena, jenž v poslední chvíli zvedl pravou ruku a míč vyrazil, z pokutového území pak hrací předmět odpálil mimo nebezpečí Ronald Araújo.

    Milan Huppert

    Branky: 21. Raphinha, 36. Lewandowski (Koundé), 50. Eric García (Koundé)

    Karty:   33. Jordán (SEV), 66. Carmona (SEV) – 9. Dembèlé (BAR), 28. Balde (BAR), 75. Araújo (BAR), 89. S. Roberto (BAR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 15:14.
    Sevilla FC: Búnú – Montiel (64. Suso), Gudelj (46. Carmona), Nianzou, Acuňa – Jordán (46. Delaney), Fernando, Rakitić (C) – Lamela, Nasírí (57. Dolberg), Isco (70. Al. Gómez).
    Náhradníci: Dmitrović, Flores – Ó. Torres, Navas, Salas, Mir, Telles.

    Trenér: Julen Lopetegui

    FC Barcelona: ter Stegen – Koundé, Araújo, Eric García (55. S. Roberto), Balde (64. Alba) – Gavi, Busquets (C), Pedri (63. de Jong) – Dembèlé (63. F. Torres), Lewandowski (74. Fati), Raphinha.
    Náhradníci: I. Peña, Tenas – Depay, Kessié, Christensen, Pjanić, Piqué.

    Trenér: Xavi

    Rozhodčí: Lahoz – Cebrián, Porras

    Diváci: 40 233
    bahis siteleri