Kladno – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:4 (kon.) | Sparta – Třinec 3:2 (po pr.)
Olomouc – Motor ČB 5:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:3 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:0, 2:2, 1:2)
Mountfield HK
Neděle 29.10.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek víkendu. (18:39:15)
     
    Parádní zápas! Dlouho to nevypadalo, nakonec to ale bylo obrovské drama. Mountfield se i díky dlouhé hře bez gólmana vrátil do utkání a v posledních sekundách sahal po vyrovnání. Liberečtí už si ale tři body nenechali vzít a dovedli atraktivní přestřelku do úspěšného konce.

    Střely na branku – 21:36.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Christophe Lalancette vypálil zpoza levého kruhu, jeho pokus ještě tečoval liberecký hráč a Daniel Král měl co dělat, aby včas utěsnil všechny mezírky ve výstroji!
     
    59:22
    Tomáš Filippi to v krátkém časovém sledu zkusil znovu – tentokrát z vlastního obranného pásma – ale je z toho jen další zakázané uvolnění. Drama vrcholí!
     
    58:50
    Hradec je znovu v šesti, Filippi trefil bekhendem tyč prázdné brány!
     
    58:19
    Po samostatné akci Rychlovského měl šanci Vojtěch Budík, jehož střela z kruhu mířila jen těsně mimo cíl.
     
    57:49
    Birner obloučkem posílá puk do středního pásma, Bartošák zatím zůstává v brance.
     
    57:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě zajímavé! Dělovku Blaina vyrazil Král do skrumáže na brankovišti. Patrik Miškář pak přiťukl kotouč na CHRISTOPHA LALANCETTA, který už nemohl minout. Asistence: Patrik Miškář, Jeremie Blain.
     
    56:32
    Lukáš Derner se pokusil definitivně uklidnit svůj tým střelou přes celé hřiště, branku ale netrefil a je z toho zakázané uvolnění.
     
    56:17
    Je to tak, Východočeši jdou na buly v útočném pásmu se šesti bruslaři v poli!
     
    56:17
    Královéhradecká střídačka si vybírá oddechový čas, uvidíme brzkou hru bez gólmana?
     
    55:56
    Jeden z Hradeckých se ve slušné rychlosti otočil okolo brány a posílal přihrávku do slotu. Puk projel až do střední zóny, nicméně hosté se rychle vrátili zpět a donutili Krále přerušit hru.
     
    55:35
    Liberec se snaží nepustit soupeře ke zdramatizování zápasu a drží puk v útočném pásmu.
     
    54:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield snižuje na rozdíl dvou gólů! Před libereckou bránou vyplaval volný OLIVER OKULIAR, který zachoval chladnou hlavu, položil si Krále a procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    53:54
    Knot narušil hradecký pobyt v útočném pásmu a osvobodil svůj tým.
     
    53:26
    Chalupova střela z pravé strany zamířila mimo, Severočeši následně vyhodili. Píská se zakázané uvolnění, následuje buly po pravé Králově ruce.
     
    Střely na branku – 20:31.
     
    52:52
    Matěj Chalupa si pokryl kotouč na bekhendu a z úhlu se snažil překonat povyjetého Krále. Pro mladého gólmana bylo ale Chalupovo zakončení lahůdkou.
     
    51:40
    Aleš Jergl zavezl kotouč do útočné třetiny a z levého kruhu švihem vystřelil. Královi puk vypadl z lapačky, ale mrzet ho to nemuselo, spoluhráči byli nablízku.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 026 diváků.
     
    50:50
    Kelly Klíma převzal kotouč na hraně ofsajdu, skvěle si ale pohlídal brusli na modré čáře. Po technických finesách obránce Ivana nahazoval od modré čáry Adam Najman, jehož pokus si Bartošák našel.
     
    49:46
    Liberec ve výborné atmosféře dále útočí. Michal Bulíř střílel od levého mantinelu, Patrik Bartošák si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    48:45
    Střelu zápěstím od modré čáry v podání Jana Šíra brankář Bartošák dobře viděl a nenechal ji projít až za svá záda.
     
    47:56
    Tomáš Pavelka zkusil vykolejit Krále golfákem ze skoro nulového úhlu, bránu však minul.
     
    47:15
    Adam Najman projel za útočnou modrou čáru a zkoušel to na brankářovu lapačku. Patrik Bartošák vyrazil puk před sebe ke svým spoluhráčům.
     
    Střely na branku – 16:29.
     
    46:37
    Daniel Král předvedl další fantastický zákrok! Tomáš Pavelka naznačil střelu z pravého kruhu a vybídl na ose hřiště Giorgia Estephana. Ten pálil bez přípravy, nicméně liberecký gólman se na čáře roztáhl a skvěle zasáhl.
     
    45:38
    Jaroslav Vlach se mohutně napřáhl téměř až ke stropu arény, jenže pak kotouč vůbec netrefil a ještě o led zlomil hůl. Ke štěstí Liberce z toho nebyl nebezpečný brejk.
     
    44:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce, 5:2! Ian McCoshen mohl střílet zpoza levého kruhu, avšak ránu jen naznačil a místo toho posunul kotouč doprava na VOJTĚCHA BUDÍKA, který z první propálil přesouvajícího se Bartošáka. Asistence: Ian McCoshen.
     
    44:00
    Okuliarovu přihrávku mířící mezi kruhy liberečtí obránci vytečovali z pásma.
     
    42:40
    Obrovská šance Jaroslava Vlacha! Libereckému útočníkovi se před bránou odrazil puk přímo na hůl. První střelu vykopl Bartošák, následná dorážka už byla těžká a mezi tyče se nevešla.
     
    41:56
    Tomáš Pavelka od zadního mantinelu nebezpečně nahazoval do předbrankového prostoru. Ošemetný odraz puku musel kontroloval pozorný Daniel Král.
     
    41:26
    Kelly Klíma si v rychlosti převzal kotouč ve středním pásmu a dostal se za modrou čáru. Při následném pokusu o kličku puk ztratil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:01.
     
    Čtyřicet minut hry je minulostí a ačkoliv by se to podle vývoje skóre nemuselo zdát, sledujeme zápas, ve kterém Hradec po herní stránce určitě není horší. Naprosto zásadní rozdíl zatím tvoří střelecká efektivita respektive výkony gólmanů. Zatímco Henri Kiviaho inkasoval čtyřikrát z deseti střel a střídal, Daniel Král má už 25 zásahů a drží svůj tým.

    Střely na branku – 12:27.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:22
    Liberečtí neodklidili puk z prostoru před vlastní bránou a málem toho využil Jeremie Blain.
     
    39:10
    Radovan Pavlík v rychlosti jemu vlastní vlétl do útočného pásma a z levé strany vystřelil. Daniel Král jeho pokus usměrnil vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    38:39
    O puk se dlouho bojovalo ve skrumáži za Královou klecí, získali ho domácí.
     
    38:01
    Tomáš Filippi výborně napadal hradeckou rozehrávku. Jaromír Pérez posléze posílal přihrávku do slotu a přestože nikoho nenašel, u mantinelu si puk sebral Ian McCoshen. Americký obránce následně z úhlu prověřil Bartošáka.
     
    37:33
    Ofsajd Liberce.
     
    36:53
    Střelu Klímy hosté zblokovali hned v zárodku. Liberečtí zároveň měli štěstí, že jejich poněkud divočejší střídání neskončilo dvojkou za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    35:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    OLIVER OKULIAR dostal hodně prostoru na modré čáře. S pukem na hokejce tedy udělal ještě několik kroků vpřed do lepší pozice a tvrdou střelou švihem překonal Daniela Krále. Asistence: Patrik Miškář.
     
    35:00
    Patrik Bartošák teď hodně zazmatkoval. K zemi šel Kalina a hradecký brankář si zřejmě myslel, že se jednalo o faul. Opak byl ale pravdou a Bartošák vyjel z brány téměř až ke střídačce, ačkoliv jeho tým neměl ponechanou výhodu! Obrovské štěstí pro Mountfield, že se domácí k puku nedostali.
     
    34:23
    Po sérii odrazů trefil vrtící se puk Marek Zachar, Král byl znovu připravený. Na druhé straně si první zákrok připsal také Patrik Bartošák, nejednalo se ale o nic složitého.
     
    33:56
    Petr Kalina využil hustého provozu před Králem k nahození od modré čáry. Kotouč prolétl přes houštinu těl, mladý gólman ho ještě dokázal vyrazit nad sebe.
     
    33:11
    Liberečtí už jsou v plném počtu, z tlaku soupeře se nicméně ještě nevymanili.
     
    32:38
    Filip Pavlík má nabito ostrýma. Znovu práskl do puku za levým kruhem, Král vytyčil lapačku.
     
    31:49
    A Daniel Král se v brankovišti znovu překonává. Odražený puk si mezi kruhy našel Tomáš Pavelka, po otočce hned střílel, liberecký gólman už ve své brance seděl. I tak ale dokázal zabránit snížení!
     
    31:12
    Hradečtí uspěli na buly a přesilovku zahájili šancí Blaina. Ten nenápadně nahodil od modré a trefil tyč!
     
    31:03
    Jakub Dvořák v rohu hrací plochy trošku smolně fauloval a dostává dvě minuty za podrážení.
     
    30:25
    Patrik Bartošák se uvedl hodně neortodoxním odehráním puku, když před dojíždějícím Pérez plácl do kotouče s hokejkou v jedné ruce. Nic přesvědčivého to tedy nebylo...
     
    29:00
    Střídání v týmu Mountfield HK:
    ze hřiště odchází Henri Kiviaho, přichází Patrik Bartošák.
     
    29:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přidávají čtvrtý gól! Vojtěch Budík z úhlu nahodil puk na Kiviaha. Situaci ještě výborně dobruslil MICHAL BULÍŘ a poté, co finskému brankáři puk vypadl, úspěšnou dorážkou rozvlnil síť. Kiviaho inkasoval z deseti střel hned čtyřikrát a poroučí se na střídačku. Asistence: Vojtěch Budík.
     
    27:59
    Liberec je kompletní!
     
    27:45
    Už se hraje pět na čtyři z hradeckého pohledu. Giorgio Estephan to zkusil z pravé strany, bránící hráč jeho střelu usměrnil vysoko do ochranné sítě.
     
    27:27
    Filip Pavlík v závěru přesilovky pět na tři hned třikrát pálil zpoza levého kruhu! První dvě bomby šly těsně mimo, třetí zlikvidoval fantastický Daniel Král.
     
    27:00
    Hradeckým se teď v přesilovce pět na tři vůbec nedaří a jsou mimo pásmo.
     
    26:37
    A další vyhození šelem!
     
    26:23
    Ian McCoshen to udělal výborně a poslal puk do bezpečí.
     
    26:16
    Král ztlumil dělovku Tomáše Pavelky a užívá si ovace fanoušků. Z dvojnásobné hradecké přesilovky zbývá ještě minuta a dvanáct vteřin.
     
    25:59
    A pozor, Severočeši jdou do tří! Dvojku za hrubost totiž dostává jen Lukáš Derner.
     
    25:59
    A znovu podobná situace! Patrik Miškář ve spolupráci s Tomášem Pavelkou úřadoval na brankovišti, Daniel Král ovšem tentokrát heroicky udržel kotouč před brankovou čarou. Následně se ještě strhla potyčka.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva.
     
    25:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól platí, Východočeši tak bleskově využívají hned svoji první přesilovku. Důrazný PATRIK MIŠKÁŘ z hrany brankoviště procpal Blainovu vyraženou střelu za roztaženého Krále! Asistence: Jeremie Blain.
     
    25:28
    Hradečtí po několika dorážkách procedili kotouč za Krále. K vidění je dnes už druhá trenérská challenge, tentokrát z domácí strany.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Jaroslav Vlach – 2 min., podrážení.
     
    24:45
    Nedorazy na hradecké straně pokračují. Na červené čáře puk snadno ukořistil Ronald Knot a domácí se posléze znovu usadili v pásmu. Od modré čáry pak nahazoval T.J. Melancon, Kiviaho mohl tentokrát zůstat v klidu.
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu se nepovedlo rozehrát. Jakub Rychlovský na útočné modré čáře získal kotouč a posunul ho na TOMÁŠE FILIPPIHO, který v samostatném úniku zvolil bekhendový blafák a procedil puk za Kiviahova záda! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    22:32
    Kelly Klíma se pokusil Kiviaha překvapit střelou z velice složitého úhlu, královéhradecký gólman nicméně zasahovat nemusel.
     
    21:58
    Aleš Jergl vybídl žabičkou napříč pásmem Alexe Tamášiho. Ten to ale neměl lehké a vystřelil jen slabě po zemi, s čímž si Daniel Král věděl rady.
     
    21:00
    Michal Ivan se protáhl po levém hrazení a snažil se najít ve střelecké pozici Michala Bulíře. Hradecká obrana teď zasáhla včas a na výbornou.
     
    20:46
    Zakázané uvolnění Hradce stěhuje hru před gólmana Kiviaha.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:00.
     
    První třetina by se dala rozdělit ještě na dvě poloviny. V té první Královéhradečtí vypadali, jako by byli duchem ještě v autobuse a rychle nabrali manko 0:2. Následně se Mountfield herně zvedl, avšak i díky přesvědčivému Královi v liberecké brance se skóre dále neměnilo.

    Střely na branku – 6:11.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Ještě minimálně jednou se bude vhazovat před Králem, Liberečtí totiž zahráli na další zakázané uvolnění. Na domácí straně jich pomalu přibývá.
     
    19:10
    Severočeši závěr třetiny hrají spíše údržbářsky a vyhazují kotouče z vlastního pásma.
     
    18:06
    Snížení měl na hokejce exliberecký Marek Zachar, který se utrhl na levém křídle a z nebezpečné pozice zakončoval. Daniel Král ovšem předvedl další parádní zákrok.
     
    17:53
    Jaromír Pérez sice za modrou čárou dobře vystihl hradeckou rozehrávku, do třetiny ale nemohl kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    17:13
    Pasáž plná nepřesností pokračuje zakázaným uvolněním ze strany Bílých Tygrů.
     
    17:06
    Ani Bílým Tygrům se v posledních minutách nedaří přechody středního pásma úplně hladce. Puk získal Tomáš Pavelka a z poloviny hřiště ho okamžitě poslal až na domácí bránu.
     
    16:17
    Jeremie Blain přejel za útočnou modrou čáru a z uctivé vzdálenosti pozdravil zatím velice jistého Krále pokusem na lapačku.
     
    16:08
    Ani teď se Východočechům přechod přes střední zónu nepovedl dle představ.
     
    15:30
    Ofsajd Hradce.
     
    14:54
    Zachar přes celé pásmo narýsoval krásnou přihrávku křížem na Pavlíka, jehož hokejka při pokusu o ránu z první nevydržela nápor a zlomila se.
     
    14:12
    Filip Pešán si ještě zavolal rozhodčí ohledně nedávného zákroku na Faška-Rudáše, načež jen naštvaně bouchl dveřmi od střídačky. Inkriminovaný střet pořádně přiživil i atmosféru na tribunách.
     
    Střely na branku – 5:5.
     
    14:05
    Martin Faško-Rudáš dostal hodně tvrdý úder od protihráče, o faul se nicméně podle všeho nejednalo. Slovenský útočník zůstal otřesený ležet na ledě, zatímco pokračovala liberecká akce. Do další střelecké pozice se dostal Dvořák, Kiviaho si ale pošramocenou vzájemnou bilanci trošku vylepšil.
     
    13:10
    Hru přerušuje icing Liberce.
     
    12:36
    Krásná akce po ose Melancon – Galvas – Plos! Poslední jmenovaný si střelou z levého kruhu dělal zálusk na první extraligovou trefu, proti byl ale pozorný Kiviaho a jeho betony.
     
    11:21
    Už se zdálo, že se Bílí Tygři budou řítit do nebezpečného přečíslení. Akci jim ale zhatil skutečně jen centimetrový ofsajd, velké štěstí pro Východočechy!
     
    10:54
    Po dalším zákroku Daniela Krále se za jeho bránou strhla menší strkanice, vše se nicméně obejde bez vážnějšího zásahu rozhodčích.
     
    10:37
    Hradec Králové teď zvýšil obrátky a drží se v pásmu. Domácí vyhodili jen na icing.
     
    10:27
    Petr Kalina si našel prostor na modré čáře a z dálky zkusil nahodit na Krále. Ten krotil puk nadvakrát, ale před připravenými hráči Mountfieldu si poradil.
     
    10:00
    Liberečtí přesilovku za neúspěšnou trenérskou výzvu nesehráli špatně a drželi se v útočném pásmu. Výraznější příležitost si však nevypracovali, dále se tak pokračuje za stavu 2:0.
     
    07:44
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva.
     
    07:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí už vedou o dva góly. Tomáš Filippi se s kotoučem z pravé strany dostal až mezi kruhy a přestože se mu ještě zakončit nepovedlo, puk se odrazil k JAKUBU DVOŘÁKOVI, který se trefil pod horní tyč. Mountfield ještě zkoušel trenérskou výzvu, ale bez úspěchu. Bez asistence.
     
    07:30
    Ofsajd Liberce.
     
    Střely na branku – 2:2.
     
    06:50
    Radovan Pavlík skvěle vystihl libereckou přihrávku a vypíchnutý puk si ještě sám vybruslil. Z pravého křídla pak nepříjemnou střelou na vzdálenější tyč protáhl Krále.
     
    05:35
    Giorgio Estephan na modré čáře ještě zamíchal pukem, Chalupa mu mezi tím vjel do ofsajdu.
     
    04:43
    Oliver Okuliar si vybruslil do oblasti kruhu a po rychlé otočce vystřelil na Krále. Ten zasahovat nemusel, střela slovenskému útočníkovi nesedla podle představ.
     
    04:27
    Hostující celek působí od začátku utkání poněkud zaskočeným dojmem. Změnu nepřinesl ani ojedinělý pobyt Mountfieldu v útočném pásmu.
     
    03:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Michal Bulíř příkladně vybojoval kotouč ve vlastním obranném pásmu a rovnou se s ním pustil do protiútoku. Ideální křižnou přihrávkou pak vybídl ADAMA NAJMANA, který si puk v levém kruhu zpracoval a vypálil nad rameno přesouvajícího se Kiviaha. Asistence: Michal Bulíř.
     
    02:56
    Už se zdálo, že půjde Tomáš Filippi na trestnou lavici za podrážení, nicméně rozhodčí se po krátké domluvě shodli na zrušení avizovaného trestu.
     
    01:57
    Tomáš Galvas ve středním pásmu přenechal kotouč do jízdy Janu Šírovi, ten se dostal za útočnou modrou čáru a hned zkoušel štěstí. Bránící hráč jeho střelu zvedl vysoko do ochranné sítě.
     
    01:23
    Vojtěch Budík po akci Péreze nahazoval z levé strany puk na teč do hradeckého brankoviště, hosté další ošemetnou situaci přečkali bez úhony.
     
    00:30
    Hned po půl minutě hry vytvořil Tomáš Filippi zajímavou pozici McCoshenovi, který pálil švihem z vrcholku levého kruhu. Kotouč prosvištěl nebezpečně blízko okolo hradecké brány.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Filip Pešán registruje před utkáním s Hradcem dobré zprávy. Nejenže jeho svěřenci v pátek předvedli historickou kanonádu proti Mladé Boleslavi (8:0), ale také se už dnes může spolehnout na z marodky se navrátivšího kapitána Michala Birnera, který zaujme místo na křídle druhého útoku. Jako náhradní gólman je připraven na výpomoc vsetínský Maxim Žukov. Při onemocnění Dávida Hrenáka brankoviště pevně drží mladý Daniel Král.
     
    Hradecký kouč Tomáš Martinec měl po pátečním nevydařeném představení s brněnskou Kometou (1:5) důvody k přemýšlení. Na Liberec půjde mezi tyčemi v roli jedničky Henri Kiviaho. Kosmetické změny jsou pak k vidění ve složení třetího a čtvrtého útoku. V sestavě dnes není David Šťastný, představí se naopak Marek Zachar.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Žukov) – Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Budík, Derner – Faško-Rudáš, Filippi (A), Rychlovský – Bulíř (A), A. Najman, Birner (C) – Klíma, Vlach, Pérez – Plos, Šír, Galvas.
    Trenér: Pešán

    Mountfield HK: Kiviaho (Bartošák) – Blain (A), Jank, F. Pavlík, Kalina, Freibergs, Pavelka, Marcel – Eberle (C), Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Tamáši, Okuliar – Zachar, Lalancette, Perret – Chalupa, Estephan, Jasper.
    Trenér: T. Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Frodl, Lederer.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: D. Král – Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Budík, Derner – Faško-Rudáš, Filippi (A), Rychlovský – Bulíř (A), A. Najman, Birner (C) – Klíma, Vlach, Pérez – Plos, Šír, Galvas.
    Trenér: Pešán

    Mountfield HK: Kiviaho (Bartošák) – Blain (A), Jank, F. Pavlík, Kalina, Freibergs, Pavelka, Marcel – Eberle (C), Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Tamáši, Okuliar – Zachar, Lalancette, Perret – Chalupa, Estephan, Jasper.
    Trenér: T. Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Frodl, Lederer.
    Trefí se dnes?
     
    MOUNTFIELD HK

    Hradecký Mountfield po povedeném startu střídá prohry s výhrami. Celek Patrika Martince se po čtrnácti odehraných kolech nachází na 9. místě v tabulce Tipsport extraligy. Hradečtí v posledním duelu vyzvali brněnskou Kometu, které na domácím ledě podlehli 1:5. Na rozdíl od dnešního soupeře se mohou spolehnout na dlouhodobě velmi údernou hru v početní převaze. S celkovým využitím 26,67 % jim patří druhé místo v této statistice, na což si musejí dát Severočeši pozor.
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Liberečtí sice ztratili domácí neporazitelnost, ovšem z žádného utkání, které se hrálo v Home Credit Areně, zatím neodcházeli bez bodového zisku. V posledním zápase hraném doma svedli Tygři tvrdou bitvu, kterou rozklíčovaly až nájezdy. V nich bod navíc uzmuli hosté z Karlových Varů. V pátečním duelu si však šelmy napravily chuť, neboť uspěly na ledě Mladé Boleslavi drtivým poměrem 8:0, čímž se posunuly na sedmé místo.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky. Patnácté kolo extraligy nabídne zajímavou konfrontaci pod Ještědem, kam v rámci reprízy loňského čtvrtfinále zavítá Hradec Králové.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. A. Najman (Bulíř), 8. J. Dvořák, 23. Filippi (Rychlovský), 29. Bulíř (Budík), 45. Budík (McCoshen) – 26. Miškář (Blain), 36. Okuliar (Miškář), 55. Okuliar, 58. Lalancette (Miškář, Blain)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Žukov) – Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Budík, Derner – Faško-Rudáš, Filippi (A), Rychlovský – Bulíř (A), A. Najman, Birner (C) – Klíma, Vlach, Pérez – Plos, Šír, Galvas.
    Trenér: Pešán

    Mountfield HK: Kiviaho (29. Bartošák) – Blain (A), Jank, F. Pavlík, Kalina, Freibergs, Pavelka, Marcel – Eberle (C), Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Tamáši, Okuliar – Zachar, Lalancette, Perret – Chalupa, Estephan, Jasper.
    Trenér: T. Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Frodl, Lederer.

    Diváci: 5 026
    bahis siteleri