Kladno – Pardubice 2:6 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 5:4 (kon.) | Sparta – Třinec 3:2 (po pr.)
Olomouc – Motor ČB 5:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:3 (kon.)
Plzeň – Litvínov 5:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (2:0, 2:2, 1:2)
Mountfield HK
Neděle 29.10.2023, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle bude ještě zajímavé! Dělovku Blaina vyrazil Král do skrumáže na brankovišti. Patrik Miškář pak přiťukl kotouč na CHRISTOPHA LALANCETTA, který už nemohl minout. Asistence: Patrik Miškář, Jeremie Blain.
     
    54:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield snižuje na rozdíl dvou gólů! Před libereckou bránou vyplaval volný OLIVER OKULIAR, který zachoval chladnou hlavu, položil si Krále a procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    44:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce, 5:2! Ian McCoshen mohl střílet zpoza levého kruhu, avšak ránu jen naznačil a místo toho posunul kotouč doprava na VOJTĚCHA BUDÍKA, který z první propálil přesouvajícího se Bartošáka. Asistence: Ian McCoshen.
     
    35:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    OLIVER OKULIAR dostal hodně prostoru na modré čáře. S pukem na hokejce tedy udělal ještě několik kroků vpřed do lepší pozice a tvrdou střelou švihem překonal Daniela Krále. Asistence: Patrik Miškář.
     
    29:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři přidávají čtvrtý gól! Vojtěch Budík z úhlu nahodil puk na Kiviaha. Situaci ještě výborně dobruslil MICHAL BULÍŘ a poté, co finskému brankáři puk vypadl, úspěšnou dorážkou rozvlnil síť. Kiviaho inkasoval z deseti střel hned čtyřikrát a poroučí se na střídačku. Asistence: Vojtěch Budík.
     
    25:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gól platí, Východočeši tak bleskově využívají hned svoji první přesilovku. Důrazný PATRIK MIŠKÁŘ z hrany brankoviště procpal Blainovu vyraženou střelu za roztaženého Krále! Asistence: Jeremie Blain.
     
    22:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu se nepovedlo rozehrát. Jakub Rychlovský na útočné modré čáře získal kotouč a posunul ho na TOMÁŠE FILIPPIHO, který v samostatném úniku zvolil bekhendový blafák a procedil puk za Kiviahova záda! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    07:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí už vedou o dva góly. Tomáš Filippi se s kotoučem z pravé strany dostal až mezi kruhy a přestože se mu ještě zakončit nepovedlo, puk se odrazil k JAKUBU DVOŘÁKOVI, který se trefil pod horní tyč. Mountfield ještě zkoušel trenérskou výzvu, ale bez úspěchu. Bez asistence.
     
    03:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Michal Bulíř příkladně vybojoval kotouč ve vlastním obranném pásmu a rovnou se s ním pustil do protiútoku. Ideální křižnou přihrávkou pak vybídl ADAMA NAJMANA, který si puk v levém kruhu zpracoval a vypálil nad rameno přesouvajícího se Kiviaha. Asistence: Michal Bulíř.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 4. A. Najman (Bulíř), 8. J. Dvořák, 23. Filippi (Rychlovský), 29. Bulíř (Budík), 45. Budík (McCoshen) – 26. Miškář (Blain), 36. Okuliar (Miškář), 55. Okuliar, 58. Lalancette (Miškář, Blain)


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Žukov) – Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Budík, Derner – Faško-Rudáš, Filippi (A), Rychlovský – Bulíř (A), A. Najman, Birner (C) – Klíma, Vlach, Pérez – Plos, Šír, Galvas.
    Trenér: Pešán

    Mountfield HK: Kiviaho (29. Bartošák) – Blain (A), Jank, F. Pavlík, Kalina, Freibergs, Pavelka, Marcel – Eberle (C), Miškář, R. Pavlík – Jergl (A), Tamáši, Okuliar – Zachar, Lalancette, Perret – Chalupa, Estephan, Jasper.
    Trenér: T. Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Frodl, Lederer.

    Diváci: 5 026
    bahis siteleri