Ústí n/L – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 8:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 3:0 (kon.)
Beroun – Chrudim 1:4 (kon.) | Třebíč – Kadaň 2:0 (kon.) | Tábor – Znojmo 5:4 (kon.)
Vrchlabí – Písek 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 20.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Havlíčkův Brod si po vysokém a zaslouženém vítězství 8:1 připisují další domácí triumf a zisk cenných tří bodů. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:23:14)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vypíchli hostům na obranné modré čáře puk, bleskově přešli do rychlého kontru, na jehož konci kombinovali v trojúhelníku, ze kterého nakonec po ledě skóroval PETR VOŠMIK! Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Stromko.
     
    59:09
    Litoměřice vybojovaly postavení v přesilovkových pozicích a postupnou kombinací se snaží o vyšachování jeho obrany.
     
    58:35
    Rozhodčí vykázal na lavici hanby Švaňhala (HBR), jenž si odsedí 2 minuty za hákování.
     
    58:10
    Hosté již jsou v plném počtu a okamžitě prověřili Nerudovu pozornost, když z vrcholu kruhů tvrdě střílel zápěstím Martinka jen do míst, kde v tu chvíli pobýval gólman Neruda, který vyrazil puk.
     
    57:19
    Havlíčkův Brod si zatím hledá cestu zpět do pozic v útočném pásmu neúspěšně, když naráží na pozornou litoměřickou obranu ve středním pásmu. Severočeši se také pokoušeli přejít do ofenzívy, ale na modré čáře je zastaviklo postavení mimo hru.
     
    56:26
    Elitní útok Rebelů opět naplno rozvinul v soupeřovu pásmu svůj svižný ofenzivní kolotoč, ale nepřesná Třetinova nahrávka zpoza branky putovala od Wegertovy hole do středního pásma.
     
    55:51
    Přeučil (LTM) vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
     
    55:45
    Z rychlého brejku nejdříve zakončoval v prostoru pravého kruhu do před sebou ležícího obránce Sedlák, vzápětí se v podobné pozici ocitl Zábranský, jehož rána z vrcholu kruhu skončila na Wegertově hrudi.
     
    55:10
    Ochozům v havlíčkobrodské Kotlině se nabízí stále totožný obrázek hry. Puk střídavě pobývá na holích domácích a hostů, což s sebou přináší minimum šancí.
     
    54:18
    Děj hry se odvíjí střídavě v brodském a litoměřickém pásmu, když se puk velice rychle stěhuje po ledové ploše a ani jeden z dnešních soupeřů se neusazuje na delší dobu v útočném pásmu.
     
    53:10
    Švaňhalova utěšená střela nakonec nadělala větší nebezpečí, než se původně zdálo. Brodský forvard od pravého mantinelu mířil do vzdálenějšího horního rohu a brankář Wegert musel zasahovat svou vyrážečkou.
     
    52:29
    Po tvrdé ráně Voj. Němce od modré čáry dorážel zblízka Meidl, ale ani nadvakrát neprocedil puk do sítě, protože ztroskotal na Wegertových nastavených betonech.
     
    51:12
    Bojovníci z Kotliny jsou v plném počtu a ubránění při vlastním oslabení šestigólového náskoku jim nedalo ani moc práce. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    50:55
    Domácí stále neustávají v aktivním bránění a rychlém bruslení, což činí hostům očividně problémy, protože přes častá vyhození se jim nedaří zaujmout postavení v Nerudově blízkosti.
     
    50:03
    Havlíčkův Brod chvíli musel v obranné ulitě čelit soupeřově útočné snaze ještě něco udělat s nepříznivým stavem, ale brzy se zmocnil kotouče a bez váhání ho odpálil z obranného pásma.
     
    49:12
    Rebelové pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Hadrava (HBR). Dnešní utkání sleduje 1269 diváků.
     
    49:02
    Hadravovu nahrávku od levého mantinelu zachytil Sedlák a zblízka netrefil ideálně puk, ale k dorážce se po něm probil Švaňhal, jenž ovšem rovněž v dobré pozici neuspěl!
     
    48:15
    Havlíčkův Brod neustává ve svém útočném kolotoči, ze kterého se už teď hostům určitě točí hlava. Stále hraje aktivně a tlačí se do koncovky u brány, jíž stráží gólman Wegert.
     
    47:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Další rychlá kombinace Rebelů skončila úspěchem v podobě už sedmého přesného zásahu. Ve skrumáži před brankou se po Přemyslu Sedlákovi a Jakubu Stromkovi rychle zorientoval HYNEK ZOHORNA a z bezprostřední blízkosti nedal svou střelou gólmanu Wegertovi nejmenší šanci! Asistence: Jakub Stromko, Přemysl Sedlák.
     
    46:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vytrvale obléhali soupeřovy obranné pozice a dočkali se dalšího gólu. Václav Meidl při dlouhé kombinaci našel chirurgicky přesnou nahrávkou na levé straně volného VOJTĚCHA NĚMCE, který bez přípravy prostřelil brankáře Wegerta! Asistence: Václav Meidl.
     
    45:42
    Na opačné straně ledové plochy se dostal do akce také gólman Neruda, jenž lapil střeli ze strany a na chvilku přerušil hru. Buly záhy proběhne před jeho bránou.
     
    45:09
    Po obrovském závaru a zmatku před litoměřickou brankou zakončoval zblízka osamocený Švaňhal, ale trestuhodfně minul odkrytou bránu. Po odpískání zamířil na lavici hanby Macek (LTM) za hákování.
     
    44:54
    Karta se otočila. V těchto chvílích se pokoušejí rozpohybovat litomeřickou obranu hbitou kombinací Rebelové, ale zatím rovněž neúspěšně.
     
    43:50
    Litoměřice se na souvislejší dobu rozmístily v postavení kolem Nerudovy svatyně a obléhaly brodskou obranu, ale z této činnosti výraznější nebezpečí nevyprodukovaly.
     
    42:50
    Rytnauer se statečně byl s přesilou v útočném pásmu a získal pro svůj tým puk. Následná střela z vrcholu levého kruhu však postrádala přesnost a po zblokování zaletěla do ochranné sítě.
     
    42:13
    Litoměřice hledají, kudy by proklouzli za záda havlíčkobrodské obrany do útočného pásma a usadili se v Nerudově blízkosti.
     
    41:17
    Na hole obou soupeřů se začínají pomalu lepit nepřesnosti, které zabraňují ve vzniku výraznější šance nebo souvislejšího tlaku v blízkosti jedné z branek.
     
    40:33
    Na trestnou lavici je vykázán Sova (HBR) za držení protihráče.
     
    40:16
    Hašek rozkmital své brusle a okamžitě si hledal nejkratší cestu k brankáři Nerudovi, ale na modré čáře zastavilo jeho odvážný postup postavení mimo hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V závěru prostřední části při přesilové hře domácí drželi hru v okolí gólmana Wegerta, ale k zakončení se před druhou sirénou už nedostali. Přesto mohou být nadmíru spokojeni, protože si vybudovali tříbrankové vedení, když řádil především jejich elitní útok. Postupně se trefili Václav Meidl, Miroslav Třetina a Vojtěch Němec. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:49, vede Havlíčkův Brod nad Litoměřicemi 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Domácí hráči se opět zmocnili kotouče a zavezli ho až k Wegertově brance, kde zdrželi hru a hosté se provinili faulem. Na trestnou lavici zamířil Macek (LTM) na 2 minuty za držení protihráče.
     
    38:49
    Rebelům se podařilo dvakrát v krátkém časovém sledu zachytit dva útoky Litoměřic a v obou případech se osvobodili dlouhým vyhozením.
     
    38:30
    Za hákování je vyloučen na 2 minuty Vošmik (HBR).
     
    38:21
    Zohorna dojel dlouhou nahrávku a vybojoval útočné pásmo, v rohu pásma se puku ujal Sedlák a předložil ho najíždějícímu Vošmikovi, jehož rána z vrcholu kruhů byla zblokována do bezpečí.
     
    37:34
    Gólman Neruda ukryl puk v lapačce a přerušil hru. Následně vzplály v jeho blízkosti vášně a do sebe se bez ostychu pustili T. Doležal (LTM) a Kempný (HBR). Oba si odnesli 2 minuty za hrubost.
     
    36:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zavřeli svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma a při obrovském závaru, kdy zblízka doráželo několik brodských hráčů, dotlačil puk za brankovou čáru pohotový VOJTĚCH NĚMEC! Asistence: Martin Ondráček.
     
    36:12
    Litoměřice dobyly postavení v útočném pásmu, P. Kříž se ujal puku za brankou a po vyjetí zkoušel k bližší tyčce překvapil gólmana Nerudu, ale ten byl na místě včas a přikryl puk lapačkou, čímž nepustil k dorážce útočníka Bojera.
     
    35:02
    Hosté střídají gólmany. Martina Volkeho nahradil Jan Wegert.
     
    35:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté vrhli všechny své síly do útoku a trochu pozapomněli na zadní vrátka, za což pykají. Rebelové ujeli do přečíslení 2 na 1, Václav Meidl předložil ideální nahrávku MIROSLAVU TŘETINOVI, který z levého kruhu bez přípravy procedil puk do sítě mezi Volkeho betonem a lapačkou! Asistence: Václav Meidl.
     
    34:38
    Z bezprostřední blízkosti dorážel po nahození z levého kruhu Šinágl, ale ani opakovaně neprotlačil puk za Nerudovy betony. Brodský muž s maskou se ve svém brankovišti pevně zapřel!
     
    34:19
    Kališníci se již poněkolikáté usadili v soupeřovu pásmu a ze svého tlaku vytěžili dvouminutový trest pro Voj. Němce (HBR), který sekal.
     
    33:35
    Havlíčkův Brod opět narušil litoměřický tlak vyhozeným kotoučem až k brankáři Volkemu. Hosté si musejí hledat cestu zpět.
     
    33:15
    Rebelům se podařilo opět odpálit puk z Nerudova území, jenže Severočeši si probili cesričku přes jejich obranný val zpět do útočných pozic.
     
    32:30
    Nepříjemnou ránu od modré čáry z hole Stříteského, jíž gólman Neruda přes zakrytý výhled viděl špatně, vyrazil nakonec betony do rohu brodského pásma.
     
    32:00
    Litoměřice sice chvíli držely přesilovkové pozice a vytrvale obléhaly gólmana Nerudu, ale Rebelové se opět osvobodili vyhozením.
     
    31:22
    Havlíčkův Brod se zatím dobře brání, když vyhodil puk z Nerudovy blízkosti až do hájemství, kde panuje gólman Volke, a zdrželi zde na chvilku hru, čímž ukrojil část z Třetinova dlouhého trestu.
     
    30:52
    Po chvilkovém obléhání Volkeho brány se dostal po krásné nahrávce mezi kruhy k puku volný Švaňhal, sjel si těsně před branku a zblízka střílel kousek nad horní tyčku. Po odpískání dostal 2 minuty Třetina (HBR) trest na 4 minuty za vysokou hůl.
     
    29:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové si vynutili mohutný tlak, při němž kotouč putoval po ose Miroslav Třetina - Vojtěch Němec - VÁCLAV MEIDL, přičemž posledně jmenovaný přihrávku z vrcholu levého kruhu zachytil v předbrankovém prostoru, odkud napodruhé překonal gólmana Volkeho, když kotouč letící těsně nad zemí usměrnil k levé tyčce! Asistence: Vojtěch Němec, Miroslav Třetina.
     
    28:35
    Dlouhý a urputný souboj v rohu litoměřického pásma nakonec po tuhém boji vyhráli Rebelové, kteří si vzápětí vynutili soupeřův faul. Hlavní sudí Vobořilovi (LTM) udělil 2 minuty za vysokou hůl plus osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    27:44
    Rozjetý Slížek našel křížnou přihrávkou z pravé strany v levém kruhu najíždějícího Nováka, ale tomu v tísni puk utekl a gólman Neruda po vyjetí ze svého brankoviště ho zalehl a přerušil hru.
     
    27:15
    Nahozený puk gólman Neruda ukryl v lapačce a raději neriskoval přes litoměřické útočníky v jeho blízkosti rozehrávku na své spoluhráče. Po přerušení se bude vhazovat pře jeho bránou.
     
    26:49
    Dalekonosný projektil z hole O. Kříže minul vzdálenější Nerudovu tyčku a skončil v rohu pásma bojovníků z Kotliny.
     
    25:49
    Litoměřice už jsou v plném počtu na ledové ploše, Rebelové se sice několikrát probili do nebezpečného zakončení, ale na gólmana Volkeho účinný recept nenašli. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    25:27
    Litoměřice se dvakrát v krátkém časovém sledu osvobodily dlouhými vyhozeními ze svého obranného pásma.
     
    24:56
    Šenkeříkůlv razantní projektil od modré čáry nebezpečně tečoval mezi kruhy dobře postavený Třetina, ale puk nasměroval kousek od levé tyčky Volekho svatyně.
     
    24:45
    Hosté se znovu vyhodili, ale havlíčkobrodští hokejisté už jsou zpět v přesilovkových pozicích a obléhají soupeřovu bránu.
     
    24:15
    Odražený puk od zadního mantinelu ukryl pod svým tělem gólman Volke, který si povyjel ze svého brankoviště a přerušil před brodskými forvardy hru.
     
    24:06
    Severočeši se okamžitě po vyhraném vhazování osvobodili vyhozením přes všechny čáry až do blízkosti gólmana Nerudy. Domácí začínají nový útok.
     
    23:49
    Havlíčkobrodský nápor na soupeřovu obranu konči litoměřickým vyloučením. Na trestnou lavici je vykázán Brož (LTM) za sekání.
     
    23:31
    Rebelové zavezli puk do útočného pásma a po nahrávce Sedláka z vrcholu pravého kruhu zakončoval zblízka v tísni Zábranský, jehož projektil lapil gólman Volke a přerušil hru.
     
    23:02
    Litoměřice se ocitly v přečíslení 2 na 1, ale individuální zakončení z levé strany vyrazil brankář Neruda betony do bezpečnějších míst havlíčkobrodského pásma.
     
    22:10
    Po své obrovské šanci se hosté dostali z útočného pásma a Rebelové drželi dlouho hru v uctivé vzdálenosti od Nerudovy svatyně, přičemž dokonce zaměstnávali gólmana Volkeho.
     
    20:34
    Vobořilovu střelu zápěstím z vrcholu pravého kruhu vyrazil gólman Neruda vyrážečkou do rohu pásma. Následně vyjel zpoza brány Přeučil a kotouč se po jeho střele pomalu šoural za Nerudova záda, ale brodský hráč dojel kotouč včas a vyvezl ho z pásma!
     
    20:17
    Z obranného pásma vyhazoval puk Šenkeřík (HBR), ale přehodil mantinel a kotouč skončil na tribuně. Brodský bek si odnáší dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali svižný a útočný hokej, jenž s sebou přinesl celkem tři vstřelené branky. Rebelové se dostali do vedení zásluhou přesných tref z holí Miroslava Třetiny a Přemysla Sedláka, hosté dokázali zkorigovat stav po zásahu Petra Přeučila. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:53, vedou domácí nad Litoměřicemi 2:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Rebelům se v přesilovce zatím vůbec nedaří. Litoměřice drží hru daleko od svého gólmana Volkeho a navíc teď mohl zakončovat Slížek, jemuž ale utekl v útočném pásmu puk.
     
    18:54
    Morava napřáhl na modré čáře a jeho tvrdá rána skončila v nastavené Volkeho náruči, který puk podržel a nepustil havlíčkobrodské forvardy k nebezpečným dorážkám.
     
    18:40
    Hosté se vymanili ze soupeřova sevření rychlým vyhozením a dařilo se jim zdržet hru v uctivé vzdálenosti od svého obranného pásma.
     
    17:56
    Po vyhraném vhazování Rebelové okamžitě zakončovali z vrcholu kruhů, ale gólman Volke si našel letící puk svou lapačkou, jíž vymrštil vzhůru podobně jako jeho protějšek Neruda .
     
    17:50
    Na trestnou lavici je vykázán Přeučil (LTM) na 2 minuty za hákování.
     
    17:38
    Rod našel přihrávkou zpoza branky úplně volného O. Kříže, jenž z mírného úhlu okamžitě a tvrdě střílel, ale gólman Neruda zaúřadoval svou lapačkou.
     
    16:41
    Stromko se ujal puku v pravém kruhu blízko Volkeho branky, ale zblízka přestřelil horní roh a nasměroval puk jen do ochranné sítě.
     
    16:10
    Po neúspěšných pokusech o založení útočná akce se ziskem útočného pásma se zmocnili kotouče domácí Rebelové u své branky.
     
    15:03
    Havlíčkobrodský výpad zachytila litoměřická obrana ve svém pásmu a mohla sama založit útočnou akci, ale o puk přišla a k zakončení se po nahození mezi kruhy tlačil Meidl, jenže hostující hráč puk odpálil z těchto míst do bezpečí.
     
    14:25
    Rychlý kotr hostů zakončil střelou z pravého kruhu rozjetý útočník Šinágl, jehož zblokovaný střelecký pokus zaletěl až do ochranné sítě.
     
    14:14
    Domácí se dlouho marně snažili probít přes obrannou hráz Severočechů, nakonec se to podařilo Pavlíkovi, jehož ránu od modré čáry vyrazil gólman Volke do ochranné sítě.
     
    13:20
    P. Kříž tlačil puk z vrcholu kruhů na najíždějícího Bojera v předbrankovém území, jenže havlíčkobrodská obrana tento prostor včas uzavřela a zmocnila se kotouče.
     
    12:54
    Litoměřice chvilkový nápor svého soupeře přerušily vyhozením z vlastního obranného pásma přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    11:57
    Nejdříve tvrdě pálil z ostrého úhlu Hlusička, jehož projektil gólman Neruda vyrazil do prostoru před sebou, odkud pohotově dorážel Martinka, jenže narazil na vystrčený beton. Následně střílel z levého kruhu Slížek do vzdálenějšího horního rohu, ale Neruda skvělým zákrokem lapačkou vytěsnil jeho projektil do bezpečí!
     
    10:52
    Domácí se na chvíli usadili v útočném pásmu, ale hosté získali puk a založili rychlý brejk zakončený střelou z velkého úhlu k bližší tyčce, s níž si brankář Neruda bez větších problémů poradil.
     
    10:02
    Třetina si nabruslil do útočného pásma a z prostoru pravého kruhu nastřelil Volkeho hruď, od níž se odrazil puk zpět k brodskému forvardovi, který se důraznou hrou protlačil k dorážce, ale rovněž narazil na soupeřova gólmana, jenž puk vyrazil betony. Vzápětí tvrdá rána z vrcholu levého kruhu znovu zamířila jen do hájemství litoměřického muže s maskou, který nadvakrát zkrotil neposedný puk.
     
    9:22
    Hra se nám rychle přelévá ze strany na stranu. Nejdříve se do útočného pásma probili Rebelové, ale nic nebezpečnějšího nevymysleli. Poté si prakticky totožným způsobem počínaly také Litoměřice, z jejichž útoku zakončení nevzešlo.
     
    8:30
    Obrovská šance Rebelů. Rytnauer pálil z dobré pozice mezi kruhy, brankář Volke jen vyrazil puk do prostoru vedle sebe, kde číhal úplně volný Vošmik a zblízka minul odkrytou branku!
     
    7:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Litoměřice přesilovou hru s chutí využili a snížili. Do přečíslení 2 na 1 se dostala dvojice Jaroslav Hašek - PETR PŘEUČIL, prvně jmenovaný adresoval přesný pas na hůl svého parťáka, jenž zblízka nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    7:30
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního duelu se stal Hadrava (HBR)Ú za hru vysokou holí.
     
    7:00
    Obránce Pavlík se probil do zakončení z pravého kruhu a z úhlu našel jen hruď gólmana Volkeho, který vzápětí raději přikryl puk pod lapačkou a přerušil hru.
     
    6:23
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    6:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty z Litoměřic. Martin Zábranský pslal přesný pas na hůl PŘEMYSLA SEDLÁKA, jenž se v blízkosti litoměřické branky rychle zorientoval a zblízka po ledě propasíroval kotouč za záda golmana Volkeho! Asistence: Martin Zábranský, Hynek Zohorna.
     
    5:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou zaslouženě do vedení. Při kombinaci v útočném pásmu poslal Vojtěch Němec přesnou nahrávku do předbrankového prostoru, kde si zpracoval puk MIROSLAV TŘETINA, dobře se zorientoval a po ledě překonal gólmana Volkeho! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
     
    5:24
    Rebelové vyhráli vhazování v útočném pásmu a okamžitě se hrnuli do zakončení. V předbrankovém prostoru se vytvořila hustá skrumáž hráčů, v níž si brankář Volke našel puk a přidržel ho pod lapačkou.
     
    5:15
    Dlouhý pas ze středního pásma našel přesně volný prostor před rozjetým Sedlákem, jenž však byl dobře odcloněn litoměřickými zadáky a gólman Volke si bez problémů dojel pro nahozený puk, který zalehl a přerušil hru.
     
    4:43
    Nejdříve pálil od modré čáry hodně nepříjemně litoměřický bek Kolbaba a těsně přestřelil Nerudovu svatyni, na druhé straně zkoušel štěstí z ostrého úhlu M. Ondráček, ale brankář Volke nadvakrát ukryl puk pod lapačkou.
     
    4:10
    Další závar ve Volkeho blízkosti. Po několika přesných přihrávkách razantní projektil z vrcholu kruhů nezasáhl svůj cíl a skončil kousek vedle pravé tyčky.
     
    3:44
    K zakončení se probily v krátkém časovém sledu oba tábory. Nejdříve tvrdě pálil z levého kruhu Šinágl a nastřelil u bližší tyčky postaveného gólmana Nerudu, hned z protiútoku na druhé straně střílel z vrcholu levého kruhu Třetina, ale zápěstím našel jen Volkeho nastavenou náruč.
     
    3:00
    Rebelové zatím mají mírně navrch, když se jim daří držet puk na svých holích a převážně v útočném pásmu, kde často kombinují. Hosté se v dosavadním průběhu utkání dostali do útoku jen sporadicky.
     
    2:35
    V dobré palebné pozici se ocitl Rytnauer, jenž bleskově obkroužil bránu a zkoušel zasunout puk k bližší tyčce, ale brankář Volke tento prostor včas uzavřel. O něco podobného se následně pokoušel také obránce Vošmik, ovšem rovněž neúspěšně.
     
    2:00
    Další nebezpečná rána z vrcholu kruhů, ale proletěl těsně vedle levé Volkeho tyčky.
     
    1:30
    Rebelové se dostali do nadějného přečíslení 2 na 1 a Zábranský zvolil variantu individuálního zakončení z levého kruhu, ale neměl dobře seštělovaná mířidla a minul Volekoho svatyni!
     
    00:42
    Havlíčkův Brod držel od začátku duelu kotouč na svých holích a neúspěšně si hledal cestu do útočného pásma, puku se následně chopil Šinágl a po indvidiuálním průniku zavezl puk do útočného pásma, ale nakonec byl odzbrojen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Neruda (Suchan) – Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán – Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", Sedlák, Zábranský, Zohorna, Ondráček, Stromko, Rytnauer, Hadrava, Švaňhal, Knotek, Fiedler.

    HC Stadion Litoměřice:
    Volke (Wegert) – Brož, O. Kříž, Stříteský, Macek, Vobořil, Kolbaba, Martinka, Hillmich - J. Hašek, Šinágl, Přeučil, Novák, Slížek "C", Horčička, Rod, P. Kříž, Bojer, T. Doležal, Hlusička, Heinisch.

    Rozhodčí:
    A. Jeřábek ml. - J. Jureček. P. Rychlý.
     
    Příjemný sobotní pdovečer ze zimního stadionu v Kotlině, vítám vás u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Stadion Litoměřice v rámci 20. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se na počínání obou dnešních soupeřů v minulém kole. Rebelové se představili na ledě Chrudimi, kde po divoké přestřelce zvítězili 6:4. Litoměřice naopak doma podlehly Třebíči 2:5 a z bodového zisku se radovat nemohly. V prvním vzájemném střetnutí se radovali Kališníci, kteří na svém ledě Rebely porazili 4:3. Jak dopadne dnešní měření sil? Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Třetina (Voj. Němec, Meidl), 7. Sedlák (Zábranský, Zohorna), 30. Meidl (Voj. Němec, Třetina), 36. Třetina (Meidl), 37. Voj. Němec (M. Ondráček), 47. Voj. Němec (Meidl), 48. Zohorna (Stromko, Sedlák), 60. Vošmik (Zohorna, Stromko) - 8. Přeučil (Hašek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Stadion Litoměřice:
    bahis siteleri