Ústí n/L – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litoměřice 8:1 (kon.) | Chomutov – Jihlava 3:0 (kon.)
Beroun – Chrudim 1:4 (kon.) | Třebíč – Kadaň 2:0 (kon.) | Tábor – Znojmo 5:4 (kon.)
Vrchlabí – Písek 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 2:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:1 (2:1, 3:0, 3:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 20.11.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vypíchli hostům na obranné modré čáře puk, bleskově přešli do rychlého kontru, na jehož konci kombinovali v trojúhelníku, ze kterého nakonec po ledě skóroval PETR VOŠMIK! Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Stromko.
     
    47:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Další rychlá kombinace Rebelů skončila úspěchem v podobě už sedmého přesného zásahu. Ve skrumáži před brankou se po Přemyslu Sedlákovi a Jakubu Stromkovi rychle zorientoval HYNEK ZOHORNA a z bezprostřední blízkosti nedal svou střelou gólmanu Wegertovi nejmenší šanci! Asistence: Jakub Stromko, Přemysl Sedlák.
     
    46:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové vytrvale obléhali soupeřovy obranné pozice a dočkali se dalšího gólu. Václav Meidl při dlouhé kombinaci našel chirurgicky přesnou nahrávkou na levé straně volného VOJTĚCHA NĚMCE, který bez přípravy prostřelil brankáře Wegerta! Asistence: Václav Meidl.
     
    36:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zavřeli svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma a při obrovském závaru, kdy zblízka doráželo několik brodských hráčů, dotlačil puk za brankovou čáru pohotový VOJTĚCH NĚMEC! Asistence: Martin Ondráček.
     
    35:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hosté vrhli všechny své síly do útoku a trochu pozapomněli na zadní vrátka, za což pykají. Rebelové ujeli do přečíslení 2 na 1, Václav Meidl předložil ideální nahrávku MIROSLAVU TŘETINOVI, který z levého kruhu bez přípravy procedil puk do sítě mezi Volkeho betonem a lapačkou! Asistence: Václav Meidl.
     
    29:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové si vynutili mohutný tlak, při němž kotouč putoval po ose Miroslav Třetina - Vojtěch Němec - VÁCLAV MEIDL, přičemž posledně jmenovaný přihrávku z vrcholu levého kruhu zachytil v předbrankovém prostoru, odkud napodruhé překonal gólmana Volkeho, když kotouč letící těsně nad zemí usměrnil k levé tyčce! Asistence: Vojtěch Němec, Miroslav Třetina.
     
    7:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Litoměřice přesilovou hru s chutí využili a snížili. Do přečíslení 2 na 1 se dostala dvojice Jaroslav Hašek - PETR PŘEUČIL, prvně jmenovaný adresoval přesný pas na hůl svého parťáka, jenž zblízka nekompromisně zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    6:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty z Litoměřic. Martin Zábranský pslal přesný pas na hůl PŘEMYSLA SEDLÁKA, jenž se v blízkosti litoměřické branky rychle zorientoval a zblízka po ledě propasíroval kotouč za záda golmana Volkeho! Asistence: Martin Zábranský, Hynek Zohorna.
     
    5:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou zaslouženě do vedení. Při kombinaci v útočném pásmu poslal Vojtěch Němec přesnou nahrávku do předbrankového prostoru, kde si zpracoval puk MIROSLAV TŘETINA, dobře se zorientoval a po ledě překonal gólmana Volkeho! Asistence: Vojtěch Němec, Václav Meidl.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Třetina (Voj. Němec, Meidl), 7. Sedlák (Zábranský, Zohorna), 30. Meidl (Voj. Němec, Třetina), 36. Třetina (Meidl), 37. Voj. Němec (M. Ondráček), 47. Voj. Němec (Meidl), 48. Zohorna (Stromko, Sedlák), 60. Vošmik (Zohorna, Stromko) - 8. Přeučil (Hašek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Stadion Litoměřice:
    bahis siteleri