Chomutov – HC Litvínov 9:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (kon.) | Jihlava – Vsetín 2:3 (kon.)
Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 8:4 (kon.) | Písek – Liberec 2:6 (kon.)
Vítkovice – Zlín 3:2 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 1:3 (kon.) | PZ Kladno – Plzeň 2:5 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 2:3 (kon.) | Slavia – HC Kladno 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 0:3, 2:0)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 17.09.2011, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak závěrečné drama nás přeci jen nemine, Rebelové chvíli před koncem využívají power-play ke snížení na nejtěsnější manko! Daniel vosyka nebezpečně vypálil ze strany a gólman Hejda vyrazil kotouč jen vedle sebe, po čemž si na hranici jeho brankoviště sjel MAREK NĚMEC a do odkryté brány ještě vykřesal jiskřičku naděje pro brodské barvy! Asistence: Daniel Vosyka.
     
    56:09
    Gólman Dolejš zůstává na střídačce, Rebelové sahají hodně brzy ke hře bez brankáře a sázejí vše na jednu kartu.
     
    54:15
    Konečný nebezpečně vpálil od modré čáry, vyprášil však jen připravené Dolejšovy betony. Poté dorážel z mírného úhlu na pravé straně volný Nedvídek, brodský muž s maskou se ovšem rychle přesunul a zmařil i jeho dorážku!
     
    53:10
    Za podražení vyfasoval 2 minuty Chlubna (HBR).
     
    52:45
    Již při hře 5 na 5 vypálil nebezpečně z mezikruží Procházka, jehož nepříjemnou ránu vyrazil gólman Dolejš ramenem před sebe jen k Jebavému, jehož dorážku vychytal svými betony!
     
    50:28
    Dostálek (HKR) vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    50:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se vracejí do hry, když svou první brankou snížili na dvougólový rozdíl! Filip Dundáček vysunul hezkým pasem rozjetého MARKA NĚMCE, který v mírném úhlu na pravé straně našel bekhendovou střelou volné místo nad Hejdovou lapačkou! Asistence: Filip Dundáček.
     
    49:55
    Bláha ztratil po chybě ve středu hřiště puk, a nahození do útočného pásma málem dojel Vencl, před nímž zasáhl skvěle gólman Dolejš. Ten vyjel daleko z brankoviště a ž mezi kruhy obětavou rybičkou vyrazil holí puk do bezpečí!
     
    47:49
    Vosyka pálil z ostrého úhlu k bližší tyčce, kde nastřelil jen Hejdovy betony. Puk se odrazil od jeho betonů k Zohornovi, který dorážel pár kroků před brankovištěm. On ani následně nikdo z jeho spoluhráčů však kotouč nedotlačili za brankovou čáru!
     
    43:20
    Po vzájemném souboji jsou současně vyloučeni Chlubna (HBR) za hrubost a Novák (HKR) za hrubost.
     
    35:53
    Hradec právě vstřelil branku!

    A Východočeši už mají na své straně tříbrankový náskok! Pavel Procházka našel v prostoru před brankovištěm trestuhodně osamoceného DANIELA KLEMENCE, jenž z bezprostřední blízkosti nedal přesným zakončením brankáři Dolejšovi vůbec žádnou šanci! Asistence: Pavel Procházka.
     
    33:01
    Hlídek se probil k zakončení, ale byl při svém pokusu faulován. Na trestnou lavici usedá Klemenc (HKR), který se provinil hákováním.
     
    27:03
    Hradec právě vstřelil branku!

    A hosté se ujímají po utěšené akci dvoubrankového vedení! Michael Novák napřáhl na modré čáře, gólman Dolejš neudržel kotouč ve své náruči a PAVEL VENCL z bezprostřední blízkosti skóroval přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Michael Novák.
     
    25:15
    Vosyka se protáhl do prostoru pravého kruhu, odkud a vystřelil a pořádně provětral utěšenou ranou gólmana Hejdu, který s obtížemi musel vyrážet puk od tyčky!
     
    23:18
    A poměr sil na ledě se nám vyrovná. Za podražení dostává 2 minuty Vala (HBR). Prosmýkl se kolem něj Ouzký a mladý bek musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    23:08
    Šeps (HKR) vyfasoval dvouminutový trest vražení na hrazení.
     
    22:01
    Hradec právě vstřelil branku!

    Východočeši oplatili Rebelům stejnou mincí a ujímají se vedení! Tomáš Půlpán našel hezkou nahrávkou zpoza brány volného DANIELA KLEMENCE, který z ideální palebné pozice prostřelil bezmocného gólmana Dolejše! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    20:24
    Bartoň měl k dispozici dostatek času a prostoru, nabral rychlost a dostal se do samostatného úniku. Zblízka však trefil jen Dolejšovy betony!
     
    13:57
    Souček promáchnul na modré čáře, čehož využil k zisku kotouče Ludvík a v tandemu s Němcem ujeli do přečíslení 2 na 1. Přesnou přihrávku však jeho parťák v předbrankovém prostoru minul!
     
    12:05
    Havlíčkův Brod pyká za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Kundrát (HBR).
     
    8:13
    Ihned po buly pálil Souček, ale o kousek minul pravou tyčku Dolejšovy brány. Půlpán (HKR) po přerušení hry dostává 2 minuty za podražení.
     
    3:36
    Konečný (HKR) dostal 2 minuty za podražení.
     
    1:50
    Klemenc se ocitl v samostatném úniku, když se po pěkné přihrávce dostal za obranu Rebelů, zblízka však trefil jen připravené betony gólmana Dolejše!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 51. Němec (Dundáček), 59. Němec (Vosyka) - 23. Klemenc (Půlpán), 28. Vencl (Novák), 36. Klemenc (Procházka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Jeřábek) - Vosyka, Kuchta (C), Žuček, Zohorna, Dvořák, Hlídek, Dundáček, Chlubna (A), Bláha, Křípal, Brebera, Meloun, Krajcigr, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Kundrát, Vala, Němec (A).
    Královští lvi Hradec Králové: Hejda (Dohnal) - Vencl, Suk, Rejl (A), Půlpán, Bury, Dostálek, Pilař, Ouzký, Novák, Jebavý, Konečný, Procházka, Kastner, Bartoň (C), Šeps, Štědrý, Souček, Nedvídek (A), Klemenc

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně - Petr Kotlík, Tomáš Matějček. .
    bahis siteleri