Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Opava 6:4 (kon.)
Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:6 (2:2, 1:2, 0:2)
HC Kometa Brno
Neděle 06.11.2011, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se přiblížili na dosah vítězství. Teď už to bylo v přesilovce, kdy předvedli podobný vzorec Garčic s PAVLEM JENYŠEM, i když Jenyš byl postaven o poznání pohodlněji než před chvílí Dymáček - 3:6. Asistence: Richard Garčic.
     
    49:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Více prostoru na ledě svědčilo brněnským mladíkům, kteří jdou do dvoubrankového vedení. Kapitán Jakub Boltvan našel od mantinelu ROMANA DYMÁČKA, který byl tísněn hradeckým obráncem, ale i vleže dokázal protlačit puk pod Veselým do branky - 3:5. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    38:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ve druhé třetině nemůže dát gól z nějaké vyložené šance, což se potvrdilo i teď. Od modré poslal puk na bránu ROSTISLAV ŠNAJNAR a Veselý měl možná trochu zakrytý výhled, každopádně mu puk prošel pod výstrojí do sítě - 3:4. Asistence: Richard Garčic, Tadeáš Král.
     
    28:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    A díky obrovskému důrazu domácí pětice je zase vyrovnáno! V brněnském brankovišti operoval dočasný náhradník za Jaroše v první formaci JIŘÍ VIK, jenž nakonec dotlačil kotouč do brány - 3:3. Asistence: Tomáš Drašnar.
     
    24:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Už proti plnému počtu Hradečáků střílí Kometa velmi šťastný gól. TADEÁŠ KRÁL za bránou předstíral, že ji obkrouží, ale u první tyčky překvapil Veselého a tomu proklouznul puk do sítě - 2:3. Bez asistence.
     
    18:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné! Kometa v útočném pásmu chybovala a do brejku ujel znovu DAVID JAROŠ. Na Ptáčka nic nevymýšlel, z mezikruží ho prostě prostřelil a v hradeckém oslabení máme vyrovnáno - 2:2. Bez asistence.
     
    17:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází kontaktní branka domácích! Ve středním pásmu převzal puk DAVID JAROŠ, s ničím se nepáral a v jízdě ho napálil od modré čáry na brněnskou bránu. Jeho přizemní střela byla neskutečně přesná, od pravé tyčky se odrazila do brány a je to 1:2. Asistence: Miroslav Hylena.
     
    14:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hradečtí inkasují podruhé. V rohu pásma vybojoval puk Jakub Boltvan a nezištně ho přihrál před bránu FILIPU DVOŘÁKOVI. Ten ho pohotově poslal na místo určení - 0:2. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    7:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Aktivita hostů je odměněna zaslouženou brankou. Jakub Zbořil našel svou přihrávkou hůl RICHARDA GARČICE, který se v mezikruží zbavil obránce a milimetrovou střelou bekhendem trefil přesně růžek hradecké klece - 0:1. Asistence: Jakub Zbořil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 18. Jaroš (Hylena), 19. Jaroš, 29. Vik (Drašnar) - 8. Garčic (Zbořil), 15. Dvořák (Boltvan), 25. Král, 39. Šnajnar (Garčic, Král), 50. Dymáček (Boltvan), 51. Jenyš (Garčic)


    Královští lvi Hradec Králové: F. Veselý (Červený) - Čech, E. Veselý, Havránek, Luštinec, Souček, Voříšek, Pumr, Bureš - Hylena, Zahradník, Malík, Drašnar "C", Janata, Hofman, Malinský, Vik, Gančarčík, Jaroš, Chalupa, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Kališ, Hájek, Zbořil, Šnajnar, Štancl, Gotthard - Garčic, Biolek, Dvořák, Král, Hroudný, Jambor, Jenyš, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Boltvan "C". Trenér: Milan Vlk.

    Rozhodčí: Lučan - Hidvéghy, Pechánek.
    bahis siteleri