Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Hr. Králové – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Havířov – Opava 6:4 (kon.)
Vsetín – Olomouc 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 06.11.2011, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:25
    Tak teď už to budou mít Rebelové opravdu hodně těžké. Za podražení dostal 2 minuty Bláha (HBR). Rebelové se budou bránit ve čtyřech a ki když neinkasují, bude jim zbývat na vyrovnání málo času.
     
    48:19
    Poměr sil na ledové ploše se nám na chvíli vyrovná, poté začne zkrácená přesilovka Rebelů. S důrazem to v útočném pásmu přehnal Ďurač (MBL), který se proti hokejovým pravidlům provinil hákováním.
     
    47:33
    Důrazný souboj v obranném pásmu bojovníků z Kotliny končí nedovoleným zákrokem. Sudí vykazuje na levici hanby za držení protihráče Osmíka (HBR).
     
    30:07
    A Mladá Boleslav má šanci ujmout se těsného vedení. Za držení protihráče obdržel dvouminutový rest Bláha (HBR).
     
    23:48
    Gólman Vaněček ustál ošemetnou situaci, když na něj zblízka doráželi boleslavští střelci. Vše ustál na výbornou a nepustil puk za brankou čáru. Za podražení je po přerušení vyloučen na 2 minuty Polák (HBR).
     
    13:24
    Za podražení usedá na lavici hanby Sedmík (MBL). Poměr sil se na ledě vyrovná.
     
    12:58
    Nguyen (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    5:11
    Zatím sledujeme vyrovnaný a útočný hokej. Prvním vyloučeným hráčem dnešního duelu se stal Nguyen (HBR), jenž se provinil hákováním.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 16. Nguyen (Bancíř), 17. Málek (Kolouch, Krajcigr), 60. Krajcigr (Klofáč), 63. Bláha (Osmík) - 9. Planý (Krejčík, Mašek), 22. Vaníček (Krejčík), 32. Durdil (Růžička)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Klofáč, Vacek, Bláha (A), Krajcigr (A), Lacina, Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Málek, Jojda, Mendl, Suchý, Kraučuk, Semrád, Přibyl, Kolouch, Mäki.

    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) - J. Mašek (A), L. Mašek, F. Semrád, Faulhammer, Durdil (C), Žalud, Černý - Krejčík, Průšek (A), Vaníček, Planý, Ďurač, Skořepa, Šulc, Sedmík.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, David Parýzek.
    bahis siteleri