Vsetín – Prostějov 3:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:2 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:2 (3:1, 3:0, 6:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 06.11.2011, 13:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Příjemné nedělní odpoledne, v Kotlině budeme dnes sledovat již v pořadí druhé utkání. Tentokrát je na programu duel HC Rebel Havlíčkův Brod - KLH Vajgar Jindřichův Hradec v rámci 13. kola 1. ligy juniorů. Utkání začíná v 13:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Kříž, Křesťan, Vác. Němec - Kozlík, Varga (C), Szilva, E. Novák, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, O. Doležal, Hynek.

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec:
    Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Brus, Pácalt, Müller, Kubín, Pavlík, Záhora, Jasanský (C), Benda, Tomšík, Přílepek, Jindra.

    Rozhodčí:
    Jan Doležal - Václav Gut, David Rittich.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:26
    Jelínek nabral rychlost a hanl se do útočného pásma. Vystavil se však sám do postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže modré čáře hostů.
     
    1:00
    Zdražilovi ihned po buly nesedla střela, když mu sjel puk z hole. Puk ještě ale stihl před gólmanem Krásným tečovat Kozlík, ale trefil jen betony.
     
    1:35
    Rebelové sevřeli svého soupeře do pevného objetí, při němž nejdříve pálil z otočky mezi kruhy E. Novák, ale neprostřelil hradbu těl před bránou. Následně střílel ještě z podobné pozice Zdražil, který trefil připravené Krásného betony.
     
    2:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové vyjadřují svou územní převahu, když se ujímají těsného vedení! Martin Hynek adresoval přesný pas ONDŘEJI DOLEŽALOVI, který z bezprostřední blízkosti už měl snadnou úlohu po ledě prostřelit bezmocného gólmana Krásného! Asistence: Martin Hynek.
     
    3:05
    Rebelové pokračují v útočné aktivitě. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se dostal ke střele E. Novák, ale střela mu vůbec nesedla a brankář Krásný zasahovat nemusel.
     
    4:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď Jindřichova Hradce, který z první střely na branku vyrovnává! K puku se dostal MATĚJ JINDRA, který z prostoru kruhů v mírném úhlu na levé straně odrazem o tyčku prostřelil brankáře Zvolánka! Bez asistence.
     
    4:26
    Po souboji hráčů obou celků v blízkosti modré čáry Vajgaru puk opustil hrací plochu. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže modré čáře hostů.
     
    5:00
    Gólman Krásný má opět spoustu práce s tím, aby udržel brodské střelce na uzdě. Aktivní Rebelové na něj vysílají jednu nebezpečnou střelu za druhou, přičemž zkoušejí štěstí ze všech možných pozic pásma.
     
    5:33
    Szilva přetlačil svého protihráče v blízkosti modré čáry a pokusil se narazit si s Vargou, ale jeho nahrávku stihl zblokovat vracející se hráč Jihočechů.
     
    5:50
    Havlíčkův Brod má stále navrch a tahá za delší konec pomyslného provazu. Jindřichovu Hradci se vůbec nedaří vyklouznout ven z pevného objetí, Rebelové dobře zhušťují střed pole.
     
    6:30
    Vajgar se vymanil z pevného objetí a přesunul na chvíli hru do pásma Rebelů. Zde se ale příliš neohřál, Rebelové jej brzy odzbrojili od kotouče a sami míří kupředu v hojném počtu.
     
    7:13
    Domácí soubor rozvinul svou útočnou kombinaci v blízkosti gólmana Krásného a vynutil si nedovolený zákrok soupeře. Na trestnou lavici usedá Brus (JHR) za faul kolenem.
     
    7:58
    Hosté se zatím velmi účinně a aktivně brání. Rebelové se spíše trápí, neboť se jim nedaří vytvořit si souvislejší tlak či ohrozit gólmana Krásného. Vajgar drží hru daleko od své brány a aktivně napadá rozehrávku svého soka.
     
    8:40
    Obrázek hry se nemění. Pořád pozorujeme útočnou snahu Havlíčkova Brodu, který si ale vůbec neví rady s aktivní a dobře pracující obranou Jihočechů.
     
    9:15
    Až v závěru své přesilovky si vytvořili Rebelové vážnější situaci v blízkosti brankáře Krásného, jenž musel zasahovat hned proti několika nepříjemným pokusům od modré čáry.
     
    9:41
    Na trestnou lavici musí chtě nechtě zamířit J. Doležal (HBR), jehož trestem je faul loktem.
     
    10:09
    Bojovníci z Kotliny chvíli po vhazování vzdorovali úspěšně kombinaci Vajgaru a po zisku kotouče se osvobodili dlouhým vyhozením až do Krásného blízkosti.
     
    10:45
    Jihočeši se zatím při hře v počení převaze rovněž trápí. Rebelové velmi dobře bruslí a aktivním pohybem nedávají Vajgaru ani kousek volného prostoru.
     
    11:10
    Jeho útočnou snahu navíc kouskují neustálými vyhozením až do blízkosti brankáře Krásného, protože často získávají puk do své moci. Hosté to mají hodně těžké.
     
    12:00
    Havlíčkův Brod je již v plném počtu, když se ubránil bez úhony. Nyní opět rozjel svůj ofenzivní kolotoč a obrana Jihočechů má plné ruce práce.
     
    12:30
    Zdražil s Kozlíkem teď pořádně protáhli gólmana Krásného. Ten nejdříve předvedl parádní rozklek a nepříjemnou ránu z mezikruží vyrazil betony, na což dorážka mířila mimo jeho svatyni-
     
    13:20
    Po úspěšném zákroku gólmana Zvolánka, který lapil střelu z levého kruhu u bližší tyčky, se po buly dostala do přečíslení 2 na 1 dvojice Varga - Szilva. Druhý jmenovaný ale bez přípravy pálil hodně nepřesně.
     
    14:05
    Hraje se stále plynulý hokej s minimem přerušení. K vidění jsou navíc zajímavé šance, především tedy na straně Rebelů. Hosté se dostávají spíše k dalekonosným střelám.
     
    14:50
    Útočník Kozlík pálil z bezprostřední blízkosti, když si zpracoval rychle puk, ale neprostřelil betony pozorného brankáře Krásného. Bojovníci z Kotliny zůstávají u puku i nadále.
     
    15:42
    Brodský soubor měl na své straně územní převahu a stále se vehementně probíjel do zakončení. Branku gólmana Krásného sice neohrozil, jenže Brus (JHR) vyhodil puk mimo ledovou plochu a dostává 2 minuty za zdržování hry.
     
    16:09
    Hosté se osvobodili chvilku po vhazování dlouhým vyhozením a teď drží hru v útočném pásmu. Při soubojích o puk v blízkosti mantinelů šetří cenné vteřinky z Brusova trestu.
     
    16:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nakonec přesilovku využívají a opět se ujímají těsného vedení! Jelínek měl před sebou dostatek času a prostoru, najel si před bránu, naznačil střelu a prostrčil puk mazanou přihrávkou na ještě lépe postaveného VOJTĚCHA VARGU, jemuž stačilo před prázdnou svatyní jen nastavit hůl! Asistence: Martin Jelínek, Vladimír Szilva.
     
    18:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se naladili na příznivou ofenzivní vlnu a další tefou odskakují hostům na dvoubrankový rozdíl! Střelu Vladimíra Szilvy zblízka sice ještě stačil betony vyrazit gólman Krásný, ale puk se odrazil jen k MARTINU JELÍNKOVI, který se trefil do odkryté brány! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    18:47
    Vajgar se nastěhoval do útočného pásma, jenže jeho útočné snažení nemělo dlouhého trvání. Přítrž mu totiž učinila havlíčkobrodská obrana, jež zakládá z hloubi obranného pole další útok.
     
    19:10
    Zdražil se ocitl v zajímavé palebné pozici, ale zblízka ve velké rychlosti stihl jen lehce tečovat puk do betonů rychle se přemisťujícího gólmana Krásného.
     
    19:40
    Jihočeši mají kotouč na svých holích, ale Rebelové jejich rozehrávku aktivně a neúnavně napadají. Jindřichův Hradec se tak nemůže dostat ven ze svého pásma a zkusit ještě ohrozit v závěrečných vteřinách bránu gólmana Zvolánka.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Navrch v ní měli jednoznačně domácí Rebelové, kteří se ujali rychlého vedení po trefě Ondřeje Doležala. Vajgar se však nenechal zahanbit a brzy vyrovnal po zásahu z hole Matěje Jindry. Brodský soubor ale zareagoval brankami Vojtěcha Vargy a Martina Jelínka. Před závěrečným dějstvím, jež začne zhruba ve 13:44, vede Havlíčkův Brod nad Jindřichovým Hradcem 3:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Natřikrát se teď vyznamenal gólman Krásný. Nejdříve zmařil ránu Jelínka, po čemž si poradil i s projektily Szilvy a Vargy. Vhazování v kruhu před jeho svatyní.
     
    21:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svůj náskok, vedou už o 3 branky! Puk putoval v útočném pásmu po ose Martin Jelínek - Vojtěch Varga - VLADIMÍR SZILVA, který z bezprostřední blízkosti přehodil ležícího brankáře Krásného! Asistence: Vojtěch Varga, Martin Jelínek.
     
    21:54
    Hrálo se dlouho bez přerušení a nahoru dolů, oba celky si pravidelně vyměňovaly puk a střídaly se v ofenzivním snažení. Přerušuje se až kvůli posunutí brodské brány, do níž nechtěně drknul gólman Zvolánek.
     
    22:28
    Po Zvolánkově rozehrávce na Hynka se puk dostal přes všechny čáry až k bráně hostů. píská se zakázané uvolnění Havlíčkova Brodu, buly před brankářem Zvolánkem.
     
    23:00
    Jindřichův Hradec má teď více ze hry a drží Rebely pod tlakem. Brodská obrana má plné ruce práce, protože se jí nedaří přesně rozehrát a vyhnat hosty ven z pásma.
     
    23:32
    Gólman Zvolánek měl teď plné ruce práce. Nejdříve prověřil jeho betony střelou z mezikruží Jasanský, další střela už postrádala patřičnou přesnost a trefila jen zadní mantinel.
     
    23:46
    Kozlík nebezpečně zahrozil z prostoru kruhů, když jeho střela jen o kousek minula levou tyčku brankáře Krásného. Akce Rebelů pokračovala a hru přerušil až gólman Krásný.
     
    24:30
    Sledujeme bojovnou a vyrovnanou partii. Oba celkem se střídají v útočení, chvíli tahají za delší konec provazu Rebelové, jindy Vajgar. Brankáři musejí být neustále ve střehu.
     
    25:00
    E. Novák předvedl krásné sólo napříč útočným pásmem a málem se probil do gólové střely. Ve velké rychlosti však byl zaklíněn protihráčem a nestihl vystřelit. Na druhé straně neuspěl se svým blafákem v úniku Přílepek.
     
    25:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    rebelové se už popáté radují ze vstřelené branky! Jakub Doležal přihrál napříč předbrankovým prostorem přesně na hůl MARTINA HYNKA, který se střelou bez přípravy trefil přesně nad beton přesouvajícího se gólmana Krásného! Asistence: Jakub Doležal.
     
    26:05
    Bojovníci z Kotliny teď tlačí svého soupeře v hloubi jeho obranného pásma. Hosté se sice zmocnili kotouče, ale vyhodili jej jen přes všechny čáry na odpískaný icing.
     
    26:37
    Sledujeme teď především boj o střed pole, kde se oba tábory pravidelně střídají v držení kotouče a pokoušejí se neúspěšně získat útočné pásmo.
     
    27:05
    J. Doležal nejdříve trefil v mezikruží hůl svého protihráče, ale při druhém pokusu už měl před sebou volný prostor a nastřelil hruď dobře postaveného gólmana Krásného.
     
    27:50
    Kata se nám otočila na svou druhou stranu. V těchto chvílích diktují tempo hry Jihočeši, kteří se seskupili kolem brankáře Zvolánka a vyměňují si puk.
     
    28:25
    Po Vargově nahrávce, který přišla z mírného úhlu na pravé straně, střílel zblízka v Szilva, ale trefil jen konec betonu přesouvajícího se brankáře Krásného.
     
    28:12
    Na trestnou lavici usedá Müller (JHR) za podražení.
     
    29:25
    Havlíčkův Brod po nepřesné střele od modré čáry se musí vracet do hloubi obranného pole, kam hosté vyhodili puk a ušetřili cenné sekundy z trestu svého hráče.
     
    29:59
    Bojovníkům z Kotliny se po dlouhém a tuhém boji povedlo zaujmout postavení v útočném pásmu, kde po několika přihrávkách pálil z mezikruží O. Doležal, jenže jeho střela byla zblokována do ochranné sítě.
     
    30:26
    J. Doležal po vhazování zkusil štěstí se svým projektilem z prostoru levého kruhu, ale gólman Krásný si i přes částečně zakrytý výhled dokázal poradit, když letící puk schoval u přední tyčky do náruče. Gólmana Daniela Krásného střídá v jindřichohradeckém brankovišti Václav Kmoníček.
     
    30:54
    A nový muž v brance Jindřichova Hradce se má hned po svém příchodu na hrací plochu co činit, neboť ho havlíčkobrodští střelci zaměstnávají ze všech možných palebných pozic.
     
    31:30
    Szilva nabral rychlost a najel si do útočného pásma, kde mazanou zadovkou uvolnil kozlíka, jehož zblokovaná střela od modré čáry se nevešla mezi tři tyče Kmoníčkovy svatyně.
     
    32:20
    Do útočného pásma se podíval také Vajgar, který ale nic nebezpečnějšího přes důslednou obranu Rebelů vymyslet ve Zvolánkově blízkosti nedokázal.
     
    32:56
    Havlíčkův Brod teď hrozí převážně z jednotlivých a rychlých akcí do otevřené obrany soupeře. Jindřichohradečtí zadáci si však počínají svědomitě a nepouštějí Rebely do koncovky.
     
    33:30
    Bojovníci z Kotliny drží útočné pásmo, jenže puk zde nemají zdaleka pod kontrolou. Musejí o něj neustále bojovat u mantinelů s hráči Jihočechů.
     
    34:20
    Jasanský obdržel nepříjemný úder v mezikruží brodského pásma, kde zůstal otřesený chvíli ležet. Sudí nevylučoval a nechal pokračovat hru, přičemž Varga pálil z dobré pozice do betonů gólmana Kmoníčka.
     
    35:15
    Vác. Němec se tlačil do zakončení přes přesilu protihráčů, ale střela mu vůbec nesedla a kotouč se stal šťastnou kořistí pro gólmana Krásného.
     
    35:51
    Zdražil nabral rychlost mezi kruhy a modrou čarou útočného pásma, při svém postupu do Krásného blízkosti byl však faulován. Pácalt (JHR) vyfasoval dvouminutový trest za držení hole.
     
    36:22
    Hosté vyhodili puk z obranného pásma, ale Rebelové jsou už zpět v přesilovkovém vzorci, kam zavezl puk J. Doležal. Vyměňují si zatím puk, ale ke střele se neprotlačili.
     
    37:00
    Obranný blok Vajgaru se prezentuje aktivním pohybem a rychle se přesunuje k brodským střelcům, kteří nemají vůbec čas střílet. Gólman Kmoníček tak jen sleduje dění před sebou.
     
    37:41
    Až teď rebelové vypálili, když jejich hra v početní převaze končí. Výsledkem však byla hodně nepovedená a nepřesná rána, jíž aie nescházela razance, ale do prostoru brány zdaleka nemířila.
     
    38:20
    Hosté z jižních Čech už jsou na ledě v plném počtu. Oslabení sehráli sice převážně v obranném pásmu, ovšem aktivní obranou toho Rebelům nic nedovolili.
     
    38:44
    Od modré čáry nahazoval Müller, ale gólman Zvolánek puk velmi dobře viděl a s ledovým klidem jej schoval ve své výstroji, čímž přerušil hru.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a radují se z šestého zásahu! Erik Novák adresoval při přečíslení 2 na 1 krásný pas na svého kolegu MICHALA ZDRAŽILA,jenž už měl sám před odkrytou bránou snadnou úlohu skórovat! Asistence: Erik Novák.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část nápadně připomínala svým vzezřením úvodní dvacetiminutovku, protože opět diktovali tempo hry domácí Rebelové. Ti navýšili své vedení už na 6:1, když se postupně zapsali do střelecké listiny Vladimír Szilva, Martin Hynek a Michal Zdražil. Před závěrečným dějstvím, jež začne zhruba ve 14:31, vedou bojovníci z Kotliny nad Jindřichovým Hradcem přesvědčivě 6:1.
     
    0:00
    Za zdržování hry je potrestán Jindřichův Hradec, který se dostavil na hrací plochu pozdě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:44
    Havlíčkův Brod se nastěhoval do útočného pásma a ostřeluje teď branku gólmana Krásného od modré čáry. Zatím ale hodně nepřesně, maskovaný muž v brankovišti Vajgaru zatím nezasahoval.
     
    41:25
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Jindřichův Hradec udeřil při vlastním oslabení a snižuje na čtyřgólové rozdíl! Po levém křídle ujel volným prostorem ONDŘEJ JASANSKÝ a krásnou střelou z levého kruhu přesně ke vzdálenější tyčce nedal brankáři Zvolánkovi nejmenší šanci! Bez asistence.
     
    42:16
    Hosté jsou již v plném počtu, v závěru přesilovky ještě zahrozil z předbrankového prostoru velmi důrazný Kozlík. Gólman Kmoníček předvedl pohotový zákrok lapačkou.
     
    42:58
    Rebelové nepolevují v útočné aktivitě a stále obléhají obranné šiky svého soupeře. Vajgar se snaží vyprostit s pevného objetí zatím neúspěšně.
     
    43:37
    Hra se nám teď přelévá ze strany na stranu. Obě strany si teď přehazují puk jako horký brambor od jedné brány ke druhé. Šance k vidění nejsou.
     
    44:52
    Obrázek hry se nemění. Hra teď hodně pozbyla oproti předchozím třetinám na své atraktivitě. Sledujeme spíše bojovnou partii s minimem brankových příležitostí, jíž dominují obě pozorné obrany.
     
    45:25
    Výjimečným jevem nejsou ani občasné nepřesnosti, které se mladým hokejistům tu a tam lepí na hole. Nyní to dokonale demonstroval Vajgar, který vyhodil přes všechny čáry na icing.
     
    45:50
    Havlíčkův Brod kontroluje hru a má navrch. Puk drží častěji ve své moci a hledá si neustále co nejkratší cestu k ohrožení gólmana Kmoníčka. Ten je zatím za svou obranou klidný.
     
    47:40
    K zakončení se probili oba dnešní soupeři. nejdříve Jindrovu ránu z mezikruží ukryl ve své náruči gólman Zvolánek. Na druhé straně si poradil brankář Kmoníček se střelou E. Nováka a následně jen kontroloval pohledem ránu Pecna od modré čáry, jež letěla těsně vedle.
     
    47:40
    K zakončení se probili oba dnešní soupeři. nejdříve Jindrovu ránu z mezikruží ukryl ve své náruči gólman Zvolánek. Na druhé straně si poradil brankář Kmoníček se střelou E. Nováka a následně jen kontroloval pohledem ránu Pecna od modré čáry, jež letěla těsně vedle.
     
    48:30
    Z velkého úhlu na levé straně zkusil štěstí také rozjetý Vác. Němec, jenže do jeho projektilu stihl vložit hůl protihráč a srazit puk do ochranné sítě.
     
    49:20
    Pavlík střílel z dobré palebné pozice v pravém kruhu, ale našel jen u bližší tyčky připravenou náruč gólmana Zvolánka, který přerušil hru. Buly po jeho levici.
     
    49:50
    Rebelové si hledali cestu přes bojovnou a důraznou defenzívu Vajgaru k brankáři Kmoníčkovi, jenže O. Doležal byl autorem nepřesné přihrávky. Hrát mohou Jindřichohradečtí.
     
    51:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují ve své spanilé jízdě a střílejí další gól! Po nahrávce Vojtěcha Vargy se ocitl v samostatném úniku JAKUB DOLEŽAL, který si elegantně položil gólmana Kmoníčka a zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    51:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z kotliny pokračují v exhibici a zaokrouhlili už skóre na kulatou osmičku! Po Vojtěchu Vargovi vypálil z mírného úhlu na levé straně VLADIMÍR SZILVA a brankáři Kmoníčkovi propadl puk mezi betony do sítě! Asistence: Vladimír Szilva, Václav Němec.
     
    52:23
    Hosté stále mají plné ruce práce s tím, aby drželi Rebely na uzdě. Domácí soubor se zřejmě pokusí v závěru utkání ještě zabrat a završit potupnou desítku.
     
    52:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rozjetý brankostroj z havlíčkobrodské dílny se nezastavuje! Po pasu Martina Hynka se opřel v předbrankovém prostoru do puku JAKUB DOLEŽAL a z dobré palebné pozice dokázal procedit puk za Kmoníčkova záda! Asistence: Martin Hynek.
     
    54:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A desítka je již 5 minut před koncem na světě! Erik Novák předložil kotouč na hůl DAVIDA KOZLÍKA, jehož střelu z mezikruží neudržel ve své výstroji brankář Kmoníček a kus černé gumy mu propadl za záda! Asistence: Erik Novák.
     
    55:30
    Havlíčkův Brod je i za tohoto stavu při chutí a vůbec nepolevuje ze své útočné snahy. Stále hodně bruslí a využívá každou příležitost k tomu, aby ohrozil brankáře Kmoníčka.
     
    55:46
    Jindřichův Hradec může zmírnit alespoň částečně svou porážku. Rebelové špatně vystřídali a na trestnou lavici usedá za příliš mnoho hráčů na ledě J. Doležal (HBR).
     
    56:31
    A poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Při ponechané výhodě se ještě opřel do puku na modré čáře Vác. Němec a tvrdou ranou vyprášil betony gólmana Kmoníčka. Dvouminutový trest obdržel za hákování Jasanský (JHR).
     
    57:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové načínají v závěru střetnutí druhou desítku! Vít Křesťan nahrál ve středním pásmu ERIKU NOVÁKOVI, který se nadýchl k mohutnému sólu, když si nabruslil do útočného pásma, elegantně si obhodil protihráče a z mírného úhlu na pravé straně se trefil přesně do bližšího horního rohu nad Kmoníčkovo rameno! Asistence: Vít Křesťan.
     
    58:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí družina vede už o 10 branek! Jakub Doležal přiťukl puk na modrou čáru MARTINU KŘÍŽOVI, jehož rána po ledě zapadla přesně k pravé tyčce gólmana Kmoníčka! Asistence: Jakub Doležal.
     
    59:30
    E. Novák nabral rychlost na levém křídle, obkroužil bránu a přihrál mezi kruhy najíždějícímu obránci Pecnovi, který z dobré pozice zápěstím o kousek minul bránu!
     
    Havlíčkův Brod si udělal z Jindřichova Hradce v kotlině trhací kalendář a vítězí rozdílem dvou tříd vysoko 12:2. Děkuji vám za pozornost, z kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (15:01:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. O. Doležal (Hynek), 17. Varga (Jelínek, Szilva), 19. Jelínek (Szilva), 22. Szilva (Varga, Jelínek), 26. Hynek (J. Doležal), 39. Zdražil (E. Novák), 52. J. Doležal (Varga), 52. Szilva (Varga, Vác. Němec), 53. J. Doležal (Hynek), 55. Kozlík (E. Novák), 58. E. Novák (Křesťan), 59. Kříž (J. Doležal) - 5. Jindra, 42. Jasanský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Kříž, Křesťan, Vác. Němec - Kozlík, Varga (C), Szilva, E. Novák, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, O. Doležal, Hynek.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Brus, Pácalt, Müller, Kubín, Pavlík, Záhora, Jasanský (C), Benda, Tomšík, Přílepek, Jindra.

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Gut, David Rittich.
    bahis siteleri