Vsetín – Prostějov 3:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:2 (kon.) | Hr. Králové – Kolín 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:2 (3:1, 3:0, 6:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 06.11.2011, 13:00 • Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    59:30
    E. Novák nabral rychlost na levém křídle, obkroužil bránu a přihrál mezi kruhy najíždějícímu obránci Pecnovi, který z dobré pozice zápěstím o kousek minul bránu!
     
    58:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí družina vede už o 10 branek! Jakub Doležal přiťukl puk na modrou čáru MARTINU KŘÍŽOVI, jehož rána po ledě zapadla přesně k pravé tyčce gólmana Kmoníčka! Asistence: Jakub Doležal.
     
    57:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové načínají v závěru střetnutí druhou desítku! Vít Křesťan nahrál ve středním pásmu ERIKU NOVÁKOVI, který se nadýchl k mohutnému sólu, když si nabruslil do útočného pásma, elegantně si obhodil protihráče a z mírného úhlu na pravé straně se trefil přesně do bližšího horního rohu nad Kmoníčkovo rameno! Asistence: Vít Křesťan.
     
    56:31
    A poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Při ponechané výhodě se ještě opřel do puku na modré čáře Vác. Němec a tvrdou ranou vyprášil betony gólmana Kmoníčka. Dvouminutový trest obdržel za hákování Jasanský (JHR).
     
    55:46
    Jindřichův Hradec může zmírnit alespoň částečně svou porážku. Rebelové špatně vystřídali a na trestnou lavici usedá za příliš mnoho hráčů na ledě J. Doležal (HBR).
     
    54:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A desítka je již 5 minut před koncem na světě! Erik Novák předložil kotouč na hůl DAVIDA KOZLÍKA, jehož střelu z mezikruží neudržel ve své výstroji brankář Kmoníček a kus černé gumy mu propadl za záda! Asistence: Erik Novák.
     
    52:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A rozjetý brankostroj z havlíčkobrodské dílny se nezastavuje! Po pasu Martina Hynka se opřel v předbrankovém prostoru do puku JAKUB DOLEŽAL a z dobré palebné pozice dokázal procedit puk za Kmoníčkova záda! Asistence: Martin Hynek.
     
    51:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Bojovníci z kotliny pokračují v exhibici a zaokrouhlili už skóre na kulatou osmičku! Po Vojtěchu Vargovi vypálil z mírného úhlu na levé straně VLADIMÍR SZILVA a brankáři Kmoníčkovi propadl puk mezi betony do sítě! Asistence: Vladimír Szilva, Václav Němec.
     
    51:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové pokračují ve své spanilé jízdě a střílejí další gól! Po nahrávce Vojtěcha Vargy se ocitl v samostatném úniku JAKUB DOLEŽAL, který si elegantně položil gólmana Kmoníčka a zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    41:25
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Jindřichův Hradec udeřil při vlastním oslabení a snižuje na čtyřgólové rozdíl! Po levém křídle ujel volným prostorem ONDŘEJ JASANSKÝ a krásnou střelou z levého kruhu přesně ke vzdálenější tyčce nedal brankáři Zvolánkovi nejmenší šanci! Bez asistence.
     
    0:00
    Za zdržování hry je potrestán Jindřichův Hradec, který se dostavil na hrací plochu pozdě.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se nastěhovali do útočného pásma a radují se z šestého zásahu! Erik Novák adresoval při přečíslení 2 na 1 krásný pas na svého kolegu MICHALA ZDRAŽILA,jenž už měl sám před odkrytou bránou snadnou úlohu skórovat! Asistence: Erik Novák.
     
    35:51
    Zdražil nabral rychlost mezi kruhy a modrou čarou útočného pásma, při svém postupu do Krásného blízkosti byl však faulován. Pácalt (JHR) vyfasoval dvouminutový trest za držení hole.
     
    28:12
    Na trestnou lavici usedá Müller (JHR) za podražení.
     
    25:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    rebelové se už popáté radují ze vstřelené branky! Jakub Doležal přihrál napříč předbrankovým prostorem přesně na hůl MARTINA HYNKA, který se střelou bez přípravy trefil přesně nad beton přesouvajícího se gólmana Krásného! Asistence: Jakub Doležal.
     
    21:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové navyšují svůj náskok, vedou už o 3 branky! Puk putoval v útočném pásmu po ose Martin Jelínek - Vojtěch Varga - VLADIMÍR SZILVA, který z bezprostřední blízkosti přehodil ležícího brankáře Krásného! Asistence: Vojtěch Varga, Martin Jelínek.
     
    18:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se naladili na příznivou ofenzivní vlnu a další tefou odskakují hostům na dvoubrankový rozdíl! Střelu Vladimíra Szilvy zblízka sice ještě stačil betony vyrazit gólman Krásný, ale puk se odrazil jen k MARTINU JELÍNKOVI, který se trefil do odkryté brány! Asistence: Vladimír Szilva.
     
    16:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové nakonec přesilovku využívají a opět se ujímají těsného vedení! Jelínek měl před sebou dostatek času a prostoru, najel si před bránu, naznačil střelu a prostrčil puk mazanou přihrávkou na ještě lépe postaveného VOJTĚCHA VARGU, jemuž stačilo před prázdnou svatyní jen nastavit hůl! Asistence: Martin Jelínek, Vladimír Szilva.
     
    15:42
    Brodský soubor měl na své straně územní převahu a stále se vehementně probíjel do zakončení. Branku gólmana Krásného sice neohrozil, jenže Brus (JHR) vyhodil puk mimo ledovou plochu a dostává 2 minuty za zdržování hry.
     
    9:41
    Na trestnou lavici musí chtě nechtě zamířit J. Doležal (HBR), jehož trestem je faul loktem.
     
    7:13
    Domácí soubor rozvinul svou útočnou kombinaci v blízkosti gólmana Krásného a vynutil si nedovolený zákrok soupeře. Na trestnou lavici usedá Brus (JHR) za faul kolenem.
     
    4:03
    Vajgar právě vstřelil branku!

    Tak to je blesková odpověď Jindřichova Hradce, který z první střely na branku vyrovnává! K puku se dostal MATĚJ JINDRA, který z prostoru kruhů v mírném úhlu na levé straně odrazem o tyčku prostřelil brankáře Zvolánka! Bez asistence.
     
    2:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové vyjadřují svou územní převahu, když se ujímají těsného vedení! Martin Hynek adresoval přesný pas ONDŘEJI DOLEŽALOVI, který z bezprostřední blízkosti už měl snadnou úlohu po ledě prostřelit bezmocného gólmana Krásného! Asistence: Martin Hynek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 3. O. Doležal (Hynek), 17. Varga (Jelínek, Szilva), 19. Jelínek (Szilva), 22. Szilva (Varga, Jelínek), 26. Hynek (J. Doležal), 39. Zdražil (E. Novák), 52. J. Doležal (Varga), 52. Szilva (Varga, Vác. Němec), 53. J. Doležal (Hynek), 55. Kozlík (E. Novák), 58. E. Novák (Křesťan), 59. Kříž (J. Doležal) - 5. Jindra, 42. Jasanský


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Zvolánek (Novák) - Pecen, Musil (A), Ambrož, Kříž, Křesťan, Vác. Němec - Kozlík, Varga (C), Szilva, E. Novák, Zdražil (A), Jelínek, J. Doležal, O. Doležal, Hynek.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Krásný (Kmoníček) - Popelka, Tržil, Brus, Pácalt, Müller, Kubín, Pavlík, Záhora, Jasanský (C), Benda, Tomšík, Přílepek, Jindra.

    Rozhodčí: Jan Doležal - Václav Gut, David Rittich.
    bahis siteleri