Ústí n/L – Třebíč 4:3 (kon.) | Chomutov – Písek 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Kadaň 3:2 (po pr.)
Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 23.11.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:20
    Martin Záhorovský si půjde posedět na dvě minuty k trestoměřičům, jelikož se provinil podražením. Hostující tým má možnost strhnout výsledek na svoji stranu.
     
    38:35
    Hradečtí budou hrát stejně tak jako v závěru první periody. Na trestnou lavici se poroučí Ladislav Boušek, který dostane dvě minuty za podražení.
     
    33:44
    A teď budou mít hosté další šanci dostat se opět do vedení. Milan Valášek si půjde popřemýšlet k trestoměřičům, když dostává menší trest za podražení.
     
    28:02
    V téže času je potrestán Ondřej Malinský desetiminutovým trestem za nesportovní chováním.
     
    23:32
    Východočeši mají příležitost vyrovnat. Na trestnou lavici si půjde zchladit hlavu David Mazanec, jelikož vyhodil puk ze své obranné třetiny a je potrestán za zdržování hry.
     
    19:44
    První vyloučení zápasu. Na trestnou lavici se poroučí centr první kadaňské formace, když je potrestán na dvě minuty za podražení.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Čížek (Tvrdík), 29. Budínský (Moskal), 62. Hendrich (Kubeš) - 6. Diviš (Szakal, Chlouba), 24. Polák (Stoklasa)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) – Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř – Rytnauer, Tvrdík, Záhorovský – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Berger, Brož, Kubeš – Valášek, Macháň, Kadlec
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Jarina) – Mazanec, Malinský, Szakal, Schmidt, Révay, Zmeškal, Charousek K., Tollinger – Boušek, Mikšovic, Ton – Chlouba, Diviš, Polák – Novák, Charousek J., Skořepa "C" – Bursík, Kůs, Stoklasa

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri