Ústí n/L – Třebíč 4:3 (kon.) | Chomutov – Písek 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Kadaň 3:2 (po pr.)
Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 23.11.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nakonec vítězí v tomto zápase a bere bonusový bod navíc! Vladislav Kubeš nahodil z úhlu na Tomáše Závorku, od něhož se puk odrazil před JIŘÍHO HENDRICHA, který se trefil do poloodkryté klece. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    58:36
    Ladislav Rytnauer mohl rozhodnout! Ocitl se tváří v tváří Závorkovi, ale zakončení uspěchal. Jeho bekhendová rána neměla takovou razanci, jakou si asi hradecký útočník představoval.
     
    56:13
    Martin Koudelka v rychlosti objel branku, poté servíroval puk na Martina Vágnera, který střelou z první pořádně zaměstnal hostujícího muže v masce, avšak bez gólového efektu.
     
    52:53
    Lukáš Chmelíř natáhl z první zpoza modré čáry a jeho projektil se nesl velmi nebezpečně. Nakonec se Závorka vytasil zákrokem ramenem.
     
    50:20
    Martin Záhorovský si půjde posedět na dvě minuty k trestoměřičům, jelikož se provinil podražením. Hostující tým má možnost strhnout výsledek na svoji stranu.
     
    43:21
    Martin Záhorovský předložil puk Ladislavu Rytnaeurovi, jenž vyslal přízemní ranou, proti níž Závorka vystavil pravý beton!
     
    39:50
    Málem stalo. Martin Vágner nebezpečně střílel z levého kruhu, jeho pokus kadaňský brankář zlikvidoval.
     
    38:35
    Hradečtí budou hrát stejně tak jako v závěru první periody. Na trestnou lavici se poroučí Ladislav Boušek, který dostane dvě minuty za podražení.
     
    35:55
    Mezitím se ale před hradeckou brankou vytvořil velký závar, kde dominoval především Mikšovic s Tonem. Hradecký brankář se dokázal zorientovat a zmocnil se kotouče.
     
    33:44
    A teď budou mít hosté další šanci dostat se opět do vedení. Milan Valášek si půjde popřemýšlet k trestoměřičům, když dostává menší trest za podražení.
     
    28:02
    V téže času je potrestán Ondřej Malinský desetiminutovým trestem za nesportovní chováním.
     
    28:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo opět vyrovnat! Trochu šťastná branka Hradce tedy dává zápasu nový náboj. VÍT BUDÍNSKÝ vystřelil z ostrého úhlu bekhendem, přičemž jeho pokus doputoval za záda Tomáše Závorky. Asistence: Patrik Moskal.
     
    27:26
    Michal Tvrdík se dostal v mezikruží k puku, nad ničím nelamentoval a střelou zápěstím trefil tyč!
     
    25:32
    Zrovna při návratu Davida Mazance se v před brankovém prostoru Kadaně zrodila dobrá šance Hradce! Nejprve nedokázal dopravit kotouč za záda hostujícího brankáře Martin Vágner, poté ani kapitán Martin Koudelka.
     
    23:32
    Východočeši mají příležitost vyrovnat. Na trestnou lavici si půjde zchladit hlavu David Mazanec, jelikož vyhodil puk ze své obranné třetiny a je potrestán za zdržování hry.
     
    23:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se znovu vrací do vedení! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Akci započal Petr Stoklasa, jenž zmátl Hradecké tělem a poté našel nastavenou hůl svého spoluhráče TOMÁŠE POLÁKA. Druhý jmenovaný forvard našel skulinku mezi betony Jakuba Čecha a nedává mu tak šanci. Asistence: Petr Stoklasa.
     
    22:13
    Stanislav Mikšovic vypálil z vrcholu pravého, jeho projektil trefil boční síť!
     
    19:44
    První vyloučení zápasu. Na trestnou lavici se poroučí centr první kadaňské formace, když je potrestán na dvě minuty za podražení.
     
    18:29
    Hosté mohli vstřelit branku do kabin! Tomáš Schmidt se dostal sám, nikým nehlídaný, před hradeckého muž v masce. Tváří v tvář byl ale úspěšnější Jakub Čech.
     
    16:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rázem je vyrovnáno! Michal Tvrdík vyhrál vhazování, kotouč se dostal na VÁCLAVA ČÍŽKA. Hradecký bek se neukvapil a technickou ranou zápěstím zamířil přímo do horního rohu Závorkovy branky. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    14:06
    Hradecká druhá lajna se nedokázala dohodnout v rohu obranného pásmu, čehož využil Karel Ton. Ten se podíval a poté trefil tyč hradecké svatyně! Jakub Čech si na kotouč ještě nejspíše sáhl.
     
    07:13
    Hra začíná nabírat vysoké obrátky. Další rána z hole Čápa od modré čáry skončila na betonu Závorky. Dotírající Berger se nedokázal dostat k puku.
     
    06:20
    Další obrovská šance hostujícího celku! Zdeněk Skořepa si zpracoval přihrávku zpoza branky, následně vystřelil, ale Jakub Čech teď vytáhl famózní zákrok jako z učebnice.
     
    05:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned na začátku duelu do vedení! Martin Szakal vystřelil od modré čáry, přičemž Jakub Čech vyrazil puk pouze před sebe, kde operoval RICHARD DIVIŠ. Kadaňskému útočníkovi stačilo poslat kotouč do prázdné branky a rozjásal tak svou střídačku. Asistence: Martin Szakal, Roman Chlouba.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Čížek (Tvrdík), 29. Budínský (Moskal), 62. Hendrich (Kubeš) - 6. Diviš (Szakal, Chlouba), 24. Polák (Stoklasa)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) – Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř – Rytnauer, Tvrdík, Záhorovský – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Berger, Brož, Kubeš – Valášek, Macháň, Kadlec
    SK Trhači Kadaň: Závorka (Jarina) – Mazanec, Malinský, Szakal, Schmidt, Révay, Zmeškal, Charousek K., Tollinger – Boušek, Mikšovic, Ton – Chlouba, Diviš, Polák – Novák, Charousek J., Skořepa "C" – Bursík, Kůs, Stoklasa

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri