Ústí n/L – Třebíč 4:3 (kon.) | Chomutov – Písek 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Kadaň 3:2 (po pr.)
Most – Litoměřice 1:4 (kon.)
po prodl.
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Sportovní klub Kadaň
Středa 23.11.2011, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nakonec vítězí v tomto zápase a bere bonusový bod navíc! Vladislav Kubeš nahodil z úhlu na Tomáše Závorku, od něhož se puk odrazil před JIŘÍHO HENDRICHA, který se trefil do poloodkryté klece. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    28:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo opět vyrovnat! Trochu šťastná branka Hradce tedy dává zápasu nový náboj. VÍT BUDÍNSKÝ vystřelil z ostrého úhlu bekhendem, přičemž jeho pokus doputoval za záda Tomáše Závorky. Asistence: Patrik Moskal.
     
    23:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň se znovu vrací do vedení! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho. Akci započal Petr Stoklasa, jenž zmátl Hradecké tělem a poté našel nastavenou hůl svého spoluhráče TOMÁŠE POLÁKA. Druhý jmenovaný forvard našel skulinku mezi betony Jakuba Čecha a nedává mu tak šanci. Asistence: Petr Stoklasa.
     
    16:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rázem je vyrovnáno! Michal Tvrdík vyhrál vhazování, kotouč se dostal na VÁCLAVA ČÍŽKA. Hradecký bek se neukvapil a technickou ranou zápěstím zamířil přímo do horního rohu Závorkovy branky. Asistence: Michal Tvrdík.
     
    05:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou hned na začátku duelu do vedení! Martin Szakal vystřelil od modré čáry, přičemž Jakub Čech vyrazil puk pouze před sebe, kde operoval RICHARD DIVIŠ. Kadaňskému útočníkovi stačilo poslat kotouč do prázdné branky a rozjásal tak svou střídačku. Asistence: Martin Szakal, Roman Chlouba.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 17. Čížek (Tvrdík), 29. Budínský (Moskal), 62. Hendrich (Kubeš) - 6. Diviš (Szakal, Chlouba), 24. Polák (Stoklasa)


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Blažek) – Čížek, Bendík, Poživil, Vágner, Čáp, Hendrich, Roupec, Chmelíř – Rytnauer, Tvrdík, Záhorovský – Budínský, Koudelka "C", Moskal – Berger, Brož, Kubeš – Valášek, Macháň, Kadlec
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Jarina) – Mazanec, Malinský, Szakal, Schmidt, Révay, Zmeškal, Charousek K., Tollinger – Boušek, Mikšovic, Ton – Chlouba, Diviš, Polák – Novák, Charousek J., Skořepa "C" – Bursík, Kůs, Stoklasa

    Rozhodčí: Svoboda – Brejcha, Suchánek
    bahis siteleri