Ufa – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Omsk 0:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 27.11.2011, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:35
    Ufa právě vstřelila branku!
    A to je nejlepší odpověď, jakou mohli domácí hokejisté připravit! Puk se dostal na modrou čáru, kde se napřáhl RICHARD STEHLÍK a střelou mezi betony překonává Masalskise - 3:1! Asistence: Sergej Zinovjev a Alexandr Radulov.
     
    46:51
    Tým Jugra právě vstřelil branku!
    Ještě to bude zajímavé! Hosté se prosazují, boje na brankovišti využil ARTJOM BULJANSKIJ a dorazil kotouč do branky - 2:1! Asistence: Aleksej Pepeljajev a Sergej Fjodorov.
     
    21:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    A tentokrát se již domácí radují, jejich tlak končí gólem. ANDREJ KUTĚJKIN dostal puk od Alexandra Radulova střela příklepem poslal puk do levého horního růžku Masalskisovy klece - 2:0! Asistence: Alexander Radulov.
     
    07:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    PETR SČASTLIVIJ je první, kdo překonal Masalskise! Tento útočník Julajevu vystřelil od modré a sám si ještě dokázal vyražený kotouč dojet a dorazilt ho do branky - 1:0! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 8. Sčastlivij, 22. Kutějkin (Radulov A.), 50. Stehlík (Zinovjev, Radulov) - 47. Buljanskij (Pepeljajev, Fjodorov)


    Salavat Julajev Ufa: Davydov (Kolesnik) - Kutějkin, Nakládal, Aťjušov, Stehlík, Proškin, Kondratěv, Grigorjev, GImajev - Grigorjenko, Zinovjev, Radulov A. - Sčastlivij, Pihlström, Saprykin - Svitov, Pankov, Mirnov - Radulov I., Kolcov, Jemelin
    Jugra Chanty-Mansijsk: Masalskis (Birjukov) - Gru, Pepeljajev, Selujanov, Starosta, Lekomcev, Ibragimov, Ďjakov - Chlyncev, Buljanskij, Fjodorov - Skorochodov, Sitnikov, Magogin - Bardin, Děmagin, Jemeljev - Vorobjov, Beljajev, Žmakin

    Rozhodčí: Semjonov, Cyplakov - Kislov, Nazarov
    bahis siteleri