Tisková konference klubu Královští lvi Hr. Králové (kon.) | Tisková konference 1. HFK Olomouc (kon.)
konec
Tisková konference 1. HFK Olomouc

Středa 01.08.2012, 11:30Tiskové konference
     
    11:52
    Miroslav Derco si vzal závěrečnou řeč, tisková konference končí. (11:53:15)
     
    11:49
    Oldřich Machala (trenér) se vyjadřuje k neuskutečnému přestupu ruského hráče Vasilijeviče. Holičtí podle slov trenéra budou tohoto hráče i nadále sledovat.
     
    Pane Machalo, jak jste spokojený s doplněním kádru?

    Oldřich Machala (trenér): Jsem spokojený. Přišel nám obránce, kterého jsme potřebovali. Dorazili i nový záložnící. Máme ten post dokonce i zdvojený.
     
    11:49
    Jdeme na dotazy z řad novinářů.
     
    11:48
    Oldřich Machala (trenér): Chceme hrát dobře, vyhrávat domácí utkání a nemít problémy se záchranou. Budeme se snažit, abychom přilákali na stadion více diváků.
     
    11:47
    Oldřich Machala (trenér) seznamuje všechny přítomné s přípravou mužstva. Týmu chybí jediný zraněný hráč. David Korčián má však problémy už z konce minulé sezóny.
     
    11:46
    Slova se ujal Oldřich Machala (trenér).
     
    11:45
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Navíc na našem stadioně odehraje juniorka Sigmy deset utkání v nově vzniklé soutěži.
     
    11:44
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Nyní jsme navázali užší spolupráci s druhým olomouckým celkem. Díky tomu se do našeho mužstva dostali tři hráči Sigmy.
     
    11:43
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Dlouhodobě spolupracuje se Sigmou Olomouc v mládežnických kategoriích a vše funguje skvělě.
     
    11:42
    Všech sedm zmíněných hráčů se tiskové konference účastní také.
     
    11:40
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel) představuje nových sedm tváří, mezi které patří Michal Karabina, Ondřej Murín, David Kobylík, Gianpaolo Pezzoti, Matěj Biolek, Jan Hromek a Rastislav Chmelo.
     
    11:37
    RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel): Po sezóně jsme si sedli s vedením a rozhodli jsme se o omladit mužstvo. Odešlo sedm hráčů. Někteří ze sportovních důvodů, jiní ze zdravotních.
     
    11:36
    Slova se ujal RNDr. Stanislav Koutný (sportovní ředitel), který navázal na slova svého kolegy a hodnotí předchozí ročník.
     
    11:35
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Věřím, že naše mužstvo bude hrát každé utkání celých devatesád minut kvalitní utkání. Nemám rád polehávání na hřišti nebo nějaké vypouštění zápasů.
     
    11:34
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Zázemí se nijak nezměnilo. Druhou ligu už jsme hrávali a počítali jsme s tím. Vše je připraveno. Vstupné se zvýší o deset korun, jeho cena tedy bude 40,- Kč.
     
    11:33
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Mužstvo bylo přes letní pauzu vhodně doplněno. Se Sigmou Olomouc jsme navázali skvělé spojení. Přestoupil k nám Kopecký, gólman Karabina a obránce Murín. Spolupráce funguje.
     
    11:32
    Vladimír Dostál (předseda představenstva): Mládežnická mužstva hrají nejvyšší soutěže, které mohou. Pouze devatenáctka hraje druhou ligu. Může to být nejúspěšnější sezóna historie.
     
    11:30
    Vladimír Dostál (předseda představenstva) hodnotí minulou sezónu, během níž vstoupil v platnost loterijní zákon, kvůli kterému klub přišel o značné finanční prostředky. Naštěstí se do všeho vložilo město a holický fotbal podrželo.
     
    11:29
    President klubu Josef Picek přivítal všechny přítomné a předal slovo Vladimíru Dostálovi.

    Miroslav Fantal

    bahis siteleri