Celodenní přehled tenisových zápasů (kon.)
konec
Celodenní přehled tenisových zápasů

Středa 01.08.2012, 12:30Olympijské hry
Sledujte:
     
    Teď už je to ode mě opravdu vše. Přeji dobrou noc. (23:03:04)
     
    Utkání Ferrera s Nišikorim bylo nakonec dohráno na centrálním kurtu. Oba hráči však na zastřešeném a hlavně osvětleném dvorci nepobyli příliš dlouho. Španěl uhrál za stavu 4:5 na svém servisu jen jediný míč a z postupu se tak raduje překvapivě Japonec.
     
    Děkuji vám za pozornost a nezapomeňte sledovat onlajny také zítra, kdy vám opět přineseme vše podstatné z dalšího hracího dne olympijského turnaje. Dobrou noc.
     
    Nišikori právě proměnil svůj gembol a dostal se do vedení 5:4. Více se už toho dnes ale nestane, neboť je i tento zápas přerušen. Z programu dnešního dne je to tak vše!
     
    V tuto chvíli už se tak hraje pouze jediný zápas a tím je bitva mezi Španělem Davidem Ferrerem a Japoncem Nišikorim. První set získal překvapivě hladce Asiat 6:0, ten druhý už si připsal tenista z Evropy. V rozhodujícím setu se bojuje o každý fiftýn a současný stav je 4:4.
     
    Před malou chviličkou proměnili svůj mečbol Francouzi Llodra s Tsongou a po výhře 7:6, 4:6 a 6:3 nad indickým párem Paes / Vardhan postupují do dalšího kola deblového turnaje.
     
    Utkání, ve kterém válčí o postup do dalšího kola Kirilenková s Petrovovou, bylo za stavu 7:5 a 3:3 z pohledu ruského dua přerušeno pro tmu.
     
    Zde přinášíme přehledný výčet odložených utkání:


    Sania Mirzaová, Leander Paes (IND) – Ana Ivanovičová, Nenad Zimonjič (SRB)

    Laura Robsonová, Andy Murray (GBR) – Lucie Hradecká, Radek Štěpánek (CZE)

    Sabine Lisická, Christopher Kas (GER) – Liezel Huberová, Bob Bryan (USA)

     
    Zbylé zápasy mixované čtyřhry byly odloženy na čtvrtek! Týká se to také zápasu českých reprezentantů Radka Štěpánka a Lucie Hradecké.
     
    Konečné výsledky mixu:


    Sofia Arvidssonová, Robert Lindstedt (SWE) – Roberta Vinciová, Daniele Bracciali (ITA) 3:6, 6:4, 8:10

    Lisa Raymondová, Mike Bryan (USA) – Sara Erraniová, Andreas Seppi (ITA) 7:5, 6:3

    Gisela Dulková, Juan Martin del Potro (ARG) – Elena Vesninová, Michajl Južnyj (RUS) 6:3, 7:5

    Victoria Azarenková, Max Mirnyj (BLR) – Angelique Kerberová, Philipp Petzschner (GER) 6:2, 6:2

     
    Ferrer prohrává ve třetím setu 2:3, má ale k dispozici servis. Deblový souboj mezi Paesem s Vardhanem na jedné straně, a Tsongou s Llodrou na straně druhé, dospěl do třetího sady. V té se zatím čeká marně na první brejk. Stav je 2:3 pro Francouze, soupeři však servírují.
     
    Sabine Lisická (GER) - Maria Šarapovová (RUS) 7:6, 4:6, 3:6
     
    Šarapovová právě získala podání Lisické a vede v rozhodujícím setu 5:3!
     
    Španěl Ferrer dosahuje svých nejlepších výsledků na antuce, v Londýně však tvoří širší okruh spolufavoritů. A po naprosto nevydařeném prvním setu se David Ferrer probudil a zvítězil ve druhé sadě 6:3.
     
    Daniela Hantuchová (SVK) - Caroline Wozniacká (DEN) 4:6, 2:6
     
    Dlužíme vám jeden konečný výsledek. Flavii Pennettaové se dnes asi nebude dvakrát dobře usínat. Nejprve dostala Italka "nařezáno" od Petry Kvitové a chvíli na to nezvládla Pennettaová ani dohrávku své čtyřhry. V té se snažila uspět společně s Francescou Schiavoneovou proti Chuang a Hsieh z Tchajwanu. Lépe ale z utkání nakonec vyšly Asiatky, které zvítězily 6:7, 7:5 a 6:4.
     
    Maria Kirilenková, která bude příští soupeřkou Petry Kvitové, bojuje se svou partnerkou Petrovovou o postup ve čtyřhře. Rusky si určitě brousí zuby na medaili. Aby se však přiblížily tomuto cíli, musí dnes zdolat čínské duo Peng / Zheng, což rozhodně nejsou žádná ořezávátka. A že je to souboj velice vyrovnaný dokládá také aktuální stav 5:5 v první sadě.
     
    Paes s Vardhanem jsou ve druhé sadě o brejk napřed a své vedení z úvodu setu si neustále udržují. Ke třetímu setu se tak možná schyluje i v tomto klání.
     
    V rusko-německém souboji Šarapovové s Lisickou je zatím vše otevřené, jelikož skóre ve třetím setu je 1:1. To Daniela Hantuchová už se nejspíš ze své šlamastiky nevyhrabe. S Wozniackou prohrává už 4:6 a 1:5 a vyřazení z olympijského turnaje je tak velice blízko...

    Filip Lefenda

    bahis siteleri