Jednotlivci (muži) (kon.) | Jednotlivci (ženy) (kon.)
konec
Jednotlivci (ženy)

Středa 01.08.2012, 10:26Olympijské hry - Lukostřelba
Sledujte:
     
    Ženy na rozdíl od svých mužských kolegů pokračují hned zítra ráno, kdy mají v rozpise všech osm osmifinálových bojů. Té lepší poloviny se bude týkat také odpoledne, kde celá soutěž vyvrcholí a dozvíme se jméno nejlepší lukostřelkyně světa. Právě do zítřka se s Vámi těšíme na počtenou! (20:08:15)
     
    Set4
    O šanci na další srovnání se Jekatěrina Timofejevová připravila poslední ranou do osmičky. Ki Bo Bae ji o bod předčila a celkovým vítězstvím 6:2 zapisuje své jméno do poslední zbývající kolonky v osmifinále olympijského turnaje.
     
    Set3
    Korejka posílá dva šípy do desítky a je znovu napřed – 29:26, celkově 4:2.
     
    Set2
    Ovšem Timofejevová se rázně vrací do hry a díky zápisu 9, 9, 10 vyrovnává.
     
    Set1
    Bělorusce se první trojka nepovedla, zastřílela jen 23. Snadné sousto pro favorizovanou soupeřku.
     
    Nekonečný den lukostřeleckých soutěží vrcholí. Jako poslední si na barevné terče na stadionu Lord's Cricket Ground zastřílí Jihokorejka Kim Bo Bae a Jekatěrina Timofejevová z Běloruska. Uvidíme další jasnou partii pro Bo Bae?
     
    Roz
    9:9, ovšem blíže středu byla Timofejevová. Ta jde dál a uvidíme ji za chvíli v posledním zápase dne.
     
    Set5
    Vedení Bělorusky 4:0 a 5:1 se rozplynulo jako pára nad hrncem. Rozuzlení tedy přinese rozstřel!
     
    Set4
    Konečně se také Sičenikovová dočkala dílčího vítězství 27:25, i přesto, že zmíněná desítka už padla na druhé straně. Celkový součet bodů je 102:102, což asi málokoho překvapí.
     
    Set3
    Třetí sada už dovedla zmiňovanou vyrovnanost k dokonalosti, obě dvě si připsaly součet 26 bodů. Ze všech 18 pokusů jsme ještě neviděli desítku.
     
    Set2
    Znovu rozdíl jediného bodu, znovu pro Timofejevovou. Ta měla v soutěži také svoji jmenovkyni Kristinu, která však soutěžila za Rusko a teď už je stejně mimo hru. Jekatěrina vede 4:0.
     
    Set1
    Kromě geografické blízkosti obou zemí jsou si také obě střelkyně blízko ve skóre. Alespoň v pvním setu, který končí poměrem 26:25 pro Bělorusku.
     
    Několik rychlých partií pomáhá urychlit zpožděný program středečního odpoledne. O soupeřce Korejky rozhodne nadcházející souboj Jekatěriny Timofejevové z Běloruska s Lidiií Sičenikovovou z Ukrajiny. Skoro takové derby.
     
    Set3
    Naprosto jednoznačný zápas pro Ki Bo Bae, která bude moci pokračovat v cestě za druhým zlatem na této olympiádě.
     
    Set2
    Ani nadále to nevypadá jinak, reprezenantka země z Blízkého Východu prožila největší úspěch už v tom, že se do Londýna kvalifikovala. Druhou sadu prohrává 19:27, u britských fanoušků ale rozhodně neprohrává. Ti na kriketovém stadionu se slavným tiskovým střediskem od architekta Jana Kaplického vyhecují každého.
     
    Set1
    Pochopitelně jsem měl na mysli jasnou pro Korejku. Zatím to tak vypadá, poměr 29:18 z prvního setu říká vše.
     
    Propastných 173 bodů – přesně tolik dělilo v kvalifikaci nejlepší a nejhorší lukostřelkyni. Tyto dvě se nyní postaví proti sobě. Jmenovitě jde o Ki Bo Bae z Jižní Koreje a Rand Al-Mashhadaniovou z Iráku. Mělo by jít o jasnou záležitost.
     
    Set4
    Paradoxně když si Cheng Ming pohoršila, ukončila zápas. Ve čtvrtém setu vyhrála 25:24 a celkově 7:1.
     
    Set3
    Kdybyste tohle tisíckrát chtěli, tak by se vám to nepovedlo. Čínská lukostřelkyně trefila ve všech devíti pokusech zápasu devítkový kruh. Co na tom, že jí to teď stačilo pouze k remíze...

    Martin Voltr

    Tomáš Martínek

    bahis siteleri