Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Třinec – Havířov 8:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.09.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:19
    Rozjíždějící se útok Rebelů, který vypadal slibně, přerušil za cenu nedovoleného zákroku ve středním pásmu Jakub Husa (LIB), jenž se provinil hákováním.
     
    55:06
    Nejdříve měl puk na holi Matyáš Kačírek, ale v dobré pozici mezi kruhy jej zklamalo zpracování. Poté zblízka pálil do připraveného Jana Brože Samuel Solenský. Po odpískání je vyloučen právě Matyáš Kačírek (LIB) za hrubost.
     
    53:18
    David Bušek (HBR) vyloučen na 2 minuty za krosček a Jakub Lacina (HBR) vyfasoval osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    50:30
    Poměr sil na ledě se vyrovná, protože Lukáš Vala (HBR) dostává 2 minuty za hrubost.
     
    49:38
    Liberec je vyloučen na 2 minuty. Na trestnou lavici míří za hrubost Jakub Šír (LIB), který tak oslabuje svůj tým a dává Rebelům šanci na snížení.
     
    47:59
    Tlak hokejistů zpod Ještědu čeká oslabení. Tomáš Nguyen (HBR) je vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    43:49
    Na trestnou lavici usedá Lukáš Vala (HBR), jenž je potrestán dvěma minutami za vražení na hrazení.
     
    37:29
    Na poslední chvíli teď uhasil požár Jan Brož, který vychytal Matyáše Kačírka, jenž se rychlou kličkou uvolnil a zblízka vypálil. po přerušení hry je vyloučen Bušek (HBR) za držení hole.
     
    29:45
    Havlíčkův Brod po zisku kotouče založil rychlý kontr, při němž Jakub Kraučuk hezkým pasem našel Tomáše Nguyena, který si najížděl do útočného pásma a byl faulován. Za krosček obdržel 2 minuty Bělohorský (LIB).
     
    24:59
    Svěřenci trenérského tandemu Jaroslav Benák - Aleš Kraučuk mají k dispozici přesilovou hru. Bělohorský (LIB) se provinil faulem kolenem.
     
    21:17
    Jakub Lacina (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za hrubost.
     
    07:28
    Vše změnil až Lukáš Vala, který získal ve středu pole kotouč, najel si rychle do pásma a svižnou střelou prověřil brankáře Stezku. Vzápětí se hosté dopustili faulu, domácí hrají přesilovku. Kačírek (LIB) vyloučen za podražení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Vala (Kraučuk), 15. Nguyen (Kraučuk) - 6. Bělohorský (Solenský, Mečíř), 17. Bělohorský (Solenský), 20. Zachar (V. Suchý), 21. Kačírek (Bělohorský), 49. Kačírek (Bělohorský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina (C), Vacek, Benák, Němec, Bancíř, Bušek, Hrabaň, D. Suchý - Jelínek, L. Vala, Veselka, Vlach, Nguyen (A), Kraučuk, Cejpek (A), Michálek, Kolouch, Abbrent.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka - Eichler, Balabán V. Suchý, Turský, Mečíř, Němeček - Šír, Wiencek, Solenský, Černý, Straka, Husa, Antonín, Zachar (C), Kačírek (A), Bělohorský (A).

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Robin Horský, Pavel Zháňal
    bahis siteleri