Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.) | Warriors Brno – Zlín 3:4 (po s.n.) | Třinec – Havířov 8:2 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.) | Jihlava – Sparta 2:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.09.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    48:13
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši svou přesilovku bleskově využili a zvýšili už, na pro Rebely hrozivých, 2:5! Matouš Bělohorský posunul v útočném pásmu kotouč na hůl MATYÁŠE KAČÍRKA, který se rychle zorientoval mezi kruhy a potvrdil pověst skvělého střelce, když se v pádu opřel do kotouče a obstřelil brankáře Brože! Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    20:28
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je velká nepříjemnost pro Rebely hned na začátku prostřední části, Liberec se ujímá dvoubrankového náskoku! Matouš Bělohorský, který dnes představuje pro branku domácích největší nebezpečí, našel křížnou nahrávkou před brankovištěm MATYÁŠE KAČÍRKA, který už jen uklidil kotouč do odkryté brány gólmana Brože! Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    19:03
    Liberec právě vstřelil branku!

    Rozjetý brankostroj pokračoval ve své jízdě, tentokrát vnesl radost do libereckých řad, což znamená hostující vedení! Václav Suchý posunul kotouč na MARKA ZACHARA, který v mírném úhlu na levé straně prostrčil kotouč mezi Brožovy betony! Asistence: Václav Suchý.
     
    16:21
    Liberec právě vstřelil branku!

    S góly se nám v Kotlině roztrhl pytel, tentokrát se trefili Severočeši a vyrovnávají! Po nahrávce Samuela Solenského pláchl brodské obraně MATOUŠ BĚLOHORSKÝ a tváří v tvář gólmanu Brožovi si poradil svižnou střelou, kterou zblízka poslal pod horní tyčku! Asistence: Matouš Solenský.
     
    14:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty, Rebelové jdou do vedení! Po nepřesné střele Matouše Bělohorského se kotouč ujal v obranném pásmu Jakub Kraučuk, který si všiml rozjetého TOMÁŠE NGUYENA, jenž se dostal do samostatného úniku a poslal kotouč přesně mezi Stezkovy betony! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    08:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové bleskově využívají svou přesilovku a srovnávají na 1:1! Po tvrdé střele od modré čáry, jíž gólman Stezka vyrazil do prostoru vedle sebe, se pohotovou dorážkou z několika kroků prosadil LUKÁŠ VALA! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    05:33
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši využívají svůj velký tlak a otevírají gólový účet zápasu! Kotouč putoval po ose Jakub Mečíř - Samuel Solenský - MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, přičemž posledně jmenovaný využil dostatek času a prostoru mezi kruhy ke gólové střele nad Brožovu lapačku! Asistence: Samuel Solenský, Jakub Mečíř.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 9. Vala (Kraučuk), 15. Nguyen (Kraučuk) - 6. Bělohorský (Solenský, Mečíř), 17. Bělohorský (Solenský), 20. Zachar (V. Suchý), 21. Kačírek (Bělohorský), 49. Kačírek (Bělohorský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (Marek) - Lacina (C), Vacek, Benák, Němec, Bancíř, Bušek, Hrabaň, D. Suchý - Jelínek, L. Vala, Veselka, Vlach, Nguyen (A), Kraučuk, Cejpek (A), Michálek, Kolouch, Abbrent.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka - Eichler, Balabán V. Suchý, Turský, Mečíř, Němeček - Šír, Wiencek, Solenský, Černý, Straka, Husa, Antonín, Zachar (C), Kačírek (A), Bělohorský (A).

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Robin Horský, Pavel Zháňal
    bahis siteleri