Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:5 (po pr.) | Prostějov – Poruba 2011 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Havířov 2:5 (kon.) | Břeclav – Kolín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 12:6 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 2:3 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:1 (kon.)
Vsetín – Opava 6:5 (kon.) | Kobra – Milevsko 2:3 (kon.) | Tábor – Děčín 5:3 (kon.)
konec
HK Baník Karviná
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Sobota 10.11.2012, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:04
    Karviná právě vstřelila branku!
    Badžo s DAVIDEM SAMIECEM jeli dva na jednoho a druhý jmenovaný předloženou nabídku odmítl zahodit! Asistence: Marek Badžo, Brandon Contratto.
     
    51:10
    Karviná právě vstřelila branku!
    BRANDON CONTRATTO byl úspěšný! Najížděl si pomalu a vlnivým pohybem rozhodil Okáče, kterého posléze propálil střelou zápěstím.
     
    25:19
    Karviná právě vstřelila branku!
    Deutsch našel před brankou LIBORA PAVLIŠE, kterého sice Okáč nejprve zázračně vychytal, ale na dorážku zkušeného útočníka už byl krátký. Asistence: Zdeněk Deutsch.
     
    24:24
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hostům se povedl perfektní obrat! LUKÁŠ BOKROŠ jel sám na branku, nic složitého nevymýšlel a lehkou střelou zápěstím Smolku překonal. Asistence: Miroslav Varga.
     
    22:29
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Heža byl sám v dobré pozici, ale nezpracoval a Smolka se stihl přesunout. Proto hostující útočník volil přihrávku před branku na JAKUBA VOZNICU, který střelou mezi betony srovnává skóre! Asistence: Oldřich Heža, Michal Maršálek.
     
    19:47
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tohle buda Miroslava Javína hodně mrzet. OLDŘICH HEŽA chtěl přihrát přes brankoviště a Javín jeho přihrávku smolně srazil za záda svého brankáře. Bez asistence.
     
    13:53
    Karviná právě vstřelila branku!
    Brandon Contrattopřed brankou našel LUMÍRA ROSŮLKA, jehož ránu Okáč vyrazil na sebe a nevšiml si že mu puk padá přímo za záda. Asistence: Brandon Contratto, Marek Badžo.
     
    3:31
    Karviná právě vstřelila branku!
    První střela, která bezprostředně ohrozila brankáře končí v síti! JAN MICZEK, který dnes v první formaci zaskakuje Davida Moravce vybruslil z rohu a z velmi ostrého úhlu Okáče propálil. Asistence: Miroslav Javín.

    Tomáš Salamon

    Branky a nahrávky: 4. Miczek (Javín), 14. Rosůlek (Contratto, Badžo), 26. Pavliš (Deutsch), 52. Contratto (trestné střílení), 56. Samiec (Badžo, Contratto) - 20. Heža, 23. Voznica (Heža, Maršálek), 25. Bokroš (Varga Mir.)


    HK Baník Karviná: Smolka (Iláš) - Javín, Sznapka, Kowalczyk, Deutsch, Krajíček, Krause - Mikšan, Samiec, Miczek, Pavliš, Holý, Segiň, Contratto, Rosůlek, Badžo, Číhal, Mareček
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Okáč (Netolička) - Heča, Kolovratník, Maršálek, Mikel, Kvapil, Škůrek - Ambruz, Bokroš, Heža, Kundera, Martiník, Machala, Smetana, Varga Mir., Varga D., Varga Mar., Voznica

    Rozhodčí: Czubaj - Bojda, Mikler

    Diváci: 290
    bahis siteleri