Karviná (Baník) – Val. Meziříčí 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:5 (po pr.) | Prostějov – Poruba 2011 4:3 (po pr.)
Nový Jičín – Havířov 2:5 (kon.) | Břeclav – Kolín 3:5 (kon.) | SHK Hodonín – Pelhřimov 12:6 (kon.)
Bílina – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Sokolov – Jablonec n/N 2:3 (po pr.) | Klatovy – Řisuty 4:1 (kon.)
Vsetín – Opava 6:5 (kon.) | Kobra – Milevsko 2:3 (kon.) | Tábor – Děčín 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
6:5 (3:1, 1:2, 2:2)
HK Opava
Sobota 10.11.2012, 17:302. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:40
    Vsetín vstřelil branku!
    MAREK DUBEC dostal přihrávku na modrou, udělal krok do útočného pásma a propálil Šafránka mezi betony. Asistence: Juraj Tichý.
     
    50:44
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí ztratili puk na útočné modré, Mlýnek vyslal do brejku PETRA WOLFA, který udělal Plškovi kličku a bez problémů zavěsil. Asistence: Michal Mlýnek.
     
    48:04
    Vsetín vstřelil branku!
    Vaněk ukázkově namazal FRANTIŠKU ZÚBKOVI, kterému stačilo kotouč usměrnit do odkryté branky. Vsetín se tak znovu ujímá vedení. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    44:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Plšek teď byl v jednom kole. Slezané to na něj zkoušeli doslova ze všech stran a puk nebezpečně létal kolem brankové čáry. Jako poslední stál u puku BOHUMIL HERMAN, který ležícího Plška propálil z mezikruží. Asistence: Petr Chalupa, Jaromír Bednárek.
     
    37:38
    Vsetín vstřelil branku!
    Vaněk se elegantní kličkou prosmýkl mezi obránci, jeho bekhendovou střelu Šafránek dokázal ještě vykopnul betonem, u puku byl ale následně nejrychleji FRANTIŠEK ZÚBEK, který pohotovým šťouchem poslal černý nesmysl do sítě. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    31:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí naprosto zbytečnou chybou darovali hostům vyrovnání. Místo aby v klidu vyhodili puk, darovali ho přímo na hůl soupeře a Opava jela do akce 3 na 1. Z první střelou si Plšek poradil, na dorážku MICHALA KUKOLA už však byl krátký. Asistence: Jaromír Bednárek.
     
    27:07
    Opava právě vstřelila branku!
    Ihned po vhazování přiťukl Tichý kotouč MICHALU KUKOLOVI a ten přesnou střelou nad vyrážečku nedal Plškovi šanci. Asistence: Josef Tichý.
     
    18:39
    Vsetín vstřelil branku!
    Vzápětí si ale Dubec s PETREM HRUŠKOU spravili chuť. Dubec přistrčil puk svému spoluhráči a ten vrtící se kotouč poslal k pravé tyči Šafránkovy branky. Asistence: Marek Dubec.
     
    17:25
    Vsetín vstřelil branku!
    Vaněk zachytil rozehrávku Opavy na modré, po jeho nahození se puk odrazil k ADAMU MIKŠOVSKÉMU do mezikruží a ten dělovkou propálil Šafránka nad lapačku. Bez asistence.
     
    5:11
    Opava právě vstřelila branku!
    Po kombinaci za bránou se na modré napřáhl JOSEF TICHÝ a propálil Plška, který měl zastíněný výhled. Asistence: Tomáš Měch, Lukáš Černý.
     
    3:46
    Vsetín vstřelil branku!
    Po závaru před opavskou brankou dotlačil kotouč po přihrávce Mikšovského do branky DANIEL VANĚK. Asistence: Adam Mikšovský.

    Kristýna Guricová

    Branky a nahrávky: 4. Vaněk (Mikšovský), 18. Mikšovský, 19. Hruška P. (Dubec), 38. Zúbek (Vaněk), 49. Zúbek (Vaněk), 54. Dubec (Tichý) - 6. Tichý (Měch, Černý), 28. Kukol (Tichý), 32. Kukol (Bednárek), 45. Herman (Chalupa, Bednárek), 51. Wolf (Mlýnek)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Vrána, Vrba, Farda, Tichý, Žák, Báchor, Mečiar, Tesařík - Mikšovský, Vaněk, Zúbek, Hruška P., Dubec, Podešva, Vítek, Holík, Brezáni, Kajaba, Kubo, Daněk.
    HK Opava: Šafránek (Kober) - Vrabel, Galvas, Tichý, Tuna, Kukol, Mosler, Bednárek, Mlýnek, Měch, Herman, Vítek, Polok, Vlašánek, Pavelek, Koschatzký, Wolf, Černý, Chalupa.

    Rozhodčí: Roman Mrkva (Frýdek-Místek) – Michal Vengřín (Ostrava), Tomáš Záviský (Březová)

    Diváci: 1079
    bahis siteleri