Německo – Švýcarsko 2:0 (kon.) | Kanada – Slovensko 2:5 (kon.)
konec
Kanada
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
Slovensko
sk Sobota 10.11.2012, 19:45 • Olympia Eisstadion München • Německý pohár
Partner:
     
    59:05
    Slovensko dalo gól!
    Tak Kanaďania zahadzujú aj druhú poweplay! Po skvelom vyhodení puku v podaní JURAJA MIKÚŠA sa napokon nejako dokotúľal do kanadskej brány a je z toho ďalší gól! Bez asistencií.
     
    57:42
    Slovensko dalo gól!
    Kanaďanom táto poweplay veľmi nevyšla! IVAN BARANKA získal puk za kanadskou bránou a z ľavého rohu poslal puk presne do prázdnej kanadskej brány! Bez asistencií.
     
    51:37
    Kanada dala gól!
    Slovenská obrana opäť poriadne zaspala! Prvú strelu Milleyho gólman Janus vyrazil do bezpečia. Následné zakončenie Regehra opäť skončilo úspešným Janusovým zákrokom, no následná dorážka KARLA STEWARTA, na ktorého Slováci zabudli bola už gólová. Asistencie si pripisujú hráči Richie Regehr a Norm Milley.
     
    38:31
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí reprezentanti dokázali túto presilovú využiť po 21 sekundách! Po skvelej individuálnej akcii sa z medzikružia rozhodol zakončovať PETER ÖLVECKÝ, ktorý vymietol ľavý horný roh Weimanovej brány! K tomu mu pomohol aj teč Frasera, ktorý nedal Weimanovi šancu. Asistenciu si pripisuje Andrej Šťastný.
     
    30:18
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hráči otáčajú gólový stav tohto stretnutia na svoju stranu! MARCEL HOSSA sa najskôr nedokázal cez Weimana presadiť, no napokon si puk potiahol na pravý kruh, odkiaľ tvrdo vypálil a napokon prekonal gólmana Weimana strelou pomedzi jeho betóny! Asistenciu si pripisuje Juraj Mikúš.
     
    25:52
    Slovensko dalo gól!
    Slovenským hráčoms a podarilo vyrovnať! Chris Lee nám predviedol obrovskú chybu, po ktorej mu puk vypichol Marcel Haščák. V strednom pásme sa puku zmocnil LIBOR HUDÁČEK, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, puk si pred Weimanom stiahol na pravú stranu a efektívne ho zasunul do kanadskej siete popri Weimanovom ľavom betóne. Asistenciu si pripisuje Marcel Haščák.
     
    18:38
    Kanada dala gól!
    Z rýchleho útoku sa podarilo Kanaďanom skórovať. Boyd si puk potiahol za slovenskú bránu. Skvelým backhandom prihral na NIGELA DAWESA, ktorý už nemal žiaden problém s prekonaním pozorného gólmana Janusa. Puk mu umiestnil tesne popri jeho ľavej korčuli. Asistencie si pripisujú hráči Dustin Boyd a Richie Regehr.

    Branky a nahrávky: 19. Dawes (Boyd, Regehr), 52. Stewart (Regehr, Milley) - 26. Hudáček (Haščák), 31. Hossa (Mikúš), 39. Ölvecký (Šťastný), 58. Baranka, 60. Mikúš


    Kanada: Weiman (Caron) - Festerling, Katic - Lee, Zanetti - Belle, Regehr ("C") - Roy, Fraser - Lehoux, Talbot, James - Dawes, Boyd, Mitchell - Stewart, Milley, Bell - Pettinger, Germyn, Dixon.
    Slovensko: Janus (Hamerlík) - Sersen, Valábik - Štajnoch, Baranka - Ďaloga, Juraj Mikuš - Stehlík, Kudroč - Juraj Mikúš, Marcel Hossa, Radivojevič ("C") - Bližňák, Haščák, Hudáček - Tybor, Šťastný, Ölvecký - Chovan, Hovorka, Marcinko.

    Rozhodčí: Brüggemann (GER), Haupt (GER) - Hurtik (GER), Höck (GER)
    bahis siteleri