Omsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Barys – Čeljabinsk 3:6 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Jekatěrinburg 2:1 (po s.n.)
N.Novgorod – Lev 2:3 (kon.) | Jaroslavl – HC Slovan 4:0 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Mytišči – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (po s.n.) | Minsk – Petrohrad 1:4 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 3:2 (po s.n.) | Riga – Kazaň 0:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:6 (0:2, 3:3, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 14.11.2012, 14:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:12
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A jeden z těchto protiútoků vedených Antipovem zakončil v pádu JEGOR DUGIN a překonal tak vyjetého Poluektova, který musel poodjet na střelu Antipova. Bez asistence.
     
    35:54
    Astana právě vstřelila branku!
    A blesková odpověď v podání domácích. Po přesném pasu na Antropova, který vyzkoušel Garnetta se puk odrazil na hůl najíždějícího BRANDONA BUCHENSKI a ten poslal kotouč za bezmocného hostujícího brankáře. Asistence: Dustin Boyd, Nikolaj Antropov.
     
    34:22
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A další branka v síti domácího mužstva. KONSTANTIN PANOV překonává po přihrávce Antipova Jeremejeva, který neví, kde má stát dříve. Asistence: Jegor Dugin, Vladimir Antipov.
     
    32:05
    Astana právě vstřelila branku!
    Brankové hody pokračují! Velký nápor domácí Astany končí dalším gólem. Po rychlé výměně puku se trefuje z mezikruží domácí TALGAT ŽAJLANOV. Asisntece: Alexej Litviněnko, Konstantin Puškarjov.
     
    29:23
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hodně otevřená obrana domácího celku dostává další ránu. Po rychlém přechodu útočné modré Panovem, který příhrál na druhou stranu na volného MAXIMA JAKUCENJU. Ten prostřelil přesouvajícího se Jeremejeva. Asistence: Petri Kontiola, Konstantin Panov.
     
    27:14
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Po velkém závaru před Jeremejevem se nejlépe zorientoval hostující ANTON GLINKIN, který si vytáhl puk z hromady těl před brankou Barysu a z mezikruží vystřelil na rozhozeného domácího brankáře, který nestihl reagovat. Asistence: Jan Bulis.
     
    26:25
    Astana právě vstřelila branku!
    Rychlou akci po pravé straně využívá po bleskovém přechodu středního pásma domácí DMITRIJ UPPER. Kapitán Astany vrací svůj tým zpátky do hry a přesnou střelou do růžku Garnettovy branky snižuje. Asistence: Alexej Litviněnko, Konstantin Ruděnko.
     
    13:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    ANDREJ KOSTICYN převzal před útočnou modrou přihrávku, najel do pásma a vystřelil. Jeho nepřesná rána se však odrazila od mantinelu a sám ji vrátil zpátky do branky. Asistence: Deron Quint, Gennadij Razin.
     
    11:41
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování se trefil MAXIM KARPOV, který vybojoval kotouč ve shrumáždi hráčů, sjel si mezi kruhy a přesnou ránou prostřelil Jeremejeva. Asistence: Andrej Popov.

    Jaroslav Keř

    Branky a nahrávky: 27. Upper (Litviněnko, Ruděnko), 33. Žajlanov (Litviněnko, Puškarjov), 36. Buchenski (Boyd, Antropov) - 12. Karpov (Popov), 14. Kosticyn (Quint, Razin), 28. Glinkin (Bulis), 30. Jakucenja (Kontiola, Panov), 35. Panov (Dugin, Antipov), 54. Dugin


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (35.Poluektov) - Grigorjev, McDonagh, Hutchinson, Hedman, Savčenko, Litviněnko, Běljakov - Alexandrov, Buchenski, Antropov - Ruděnko, Upper (C), Starčenko - Žajlanov, Puliščuk, Puškarjov - Solarjov, Boyd, Rakanov - Dawes.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Mezin) - Quint, Razin, Šipin, Vasilčenko, Rjabykin, Katičov, Gorečišnikov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Kontiola, Jakucenja, Kosticyn - Panov, Antipov (C), Dugin - Popov, Karpov, Čerkasov - Glinkin.

    Rozhodčí: Ravodin, Safiullah - Pavlov, Čubykin.

    Diváci: 3077
    bahis siteleri