Žilina – Banská Bystrica 4:5 (kon.) | Martin – Piešťany 3:2 (po s.n.) | Skalica – Poprad 0:5 (kon.)
Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Zvolen – Košice 5:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:5 (2:2, 1:2, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Středa 14.11.2012, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    53:54
    Šanca v podaní Vladimíra Škodu. Vlado bol sám pred Dzubinom, no puk poslal iba do jeho ľavého betónu.
     
    49:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Po tlaku Žiliny sa do pásma dostal MICHAL STYK a strelou z ľavého kruhu vymietol pavučinky v pravom vinkli bránky Mareka Laca. Bez asistencie.
     
    48:29
    Miro Lažo odmietol možnosť byť hrdinom zápasu. Krásne sa dostal pred Dzubinu, no puk príliš zdvihol a prestrelil nielen brankára hostí, ale aj jeho bránku!
     
    44:58
    Žilina dala gól!
    Žilina vyrovnáva. Tomáš Staňo krásne zaviezol puk do pásma, zadovkou našiel z druhej vlny KOBU JASSA, ktorý bombou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste, vrátane Michala Dzubinu!!! Asistencie: Tomáš Staňo, Tomáš Troliga.
     
    41:44
    Koba Jass škaredo zasiahnutý hokejkou do tváre, na trestnú lavicu odchádza Michal Hudec. Na prekvapenie ale dostáva iba dvojminútový trest.
     
    40:51
    Vylúčenie Banská Bystrica, 2 minúty inkasuje Peter Novajovský za filmovanie.
     
    37:39
    Žilina dala gól!
    Za Žilinu sa presadil nováčik KOBA JASS. Vo vlastnom obrannom pásme vybojoval puk po tvrdom strete, posunul ho Krajčimu. Následne si nakorčuľoval na útočnú modrú, kde ho našiel Jan Dlouhý. Vletel do pásma ako víchor a absolútne nedal Dzubinovi šancu. Krásny moment! Asistencia: Jan Dlouhý, Róbert Krajči.
     
    37:21
    Banská Bystrica dala gól!
    MICHAL HANDZUŠ ukázal lahôdku a vysvetľuje všetkým, prečo je tak cenený v zámorí. S prehľadom si potiahol puk z ľavej strany rovno pred Laca a s prehľadom a štýlom elegána zvyšuje na 2:4. Asistencie: Ned Lukacevic.
     
    35:19
    Vylúčenie Žilina, Igor Rúfus dostáva 2 minúty za nedovolené bránenie v hre. Hráme 4 na 4.
     
    34:56
    Vylúčenie HC 05 Banská Bystrica, 2 minúty inkasuje Ned Lukacevic za podrazenie.
     
    33:57
    Tomáš Zigo sa predral do pásma Žiliny, v rýchlosti vystrelil pekne zápästím a prekonáva Mareka Laca! Puku sa ale do cesty postavila tyčka žilinskej bránky a tá sa chveje snáď ešte teraz!!!
     
    30:04
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia svoj tlak zužitkovali! Po prihrávke nováčika v drese hostí, Nikitu Kolesnikovsa sa pred Marekom Lacom presadil BRANISLAV JANKOVIČ a strhol vedenie na stranu Banskej Bystrice. Asistencie : Nikita Kolesnikovs, Nikolas Ketner.
     
    26:48
    Obojstranné vylúčenie. Na strane hostí Peter Novajovský 2 minúty za údery, na domácej strane Michal Kokavec rovnako za údery. Vylúčeniu predchádzala pekná akcia Žiliny, keď Kokavec s Niníkom sa dostali do prečíslenia 2 na 1, no Niník si prihrávku Kokavca zle spracoval a neohrozil Dzubinu.
     
    25:16
    Vladimír Škoda sa v oslabení dostal so sľubnej šance, preletel do pásma Bystrice a v rýchlosti zápästím preveril gólmana hostí. Dzubina na puk reagoval neskoro, no na jeho šťastie Škoda netrafil priestor bránky.
     
    25:02
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty inkasuje Tomáš Troliga a domácemu obecenstvu sa toto rozhodnutie vôbec nepozdáva.
     
    21:58
    Zaujímavá akcia Žiliny, po sérii prihrávok a strele Kokavca skončil puk niekde v záľahe tiel v okolí Michala Dzubinu. Chvíľku nikto nevedel, kde je, no nakoniec skončil tesne pred bránkovou čiarou.
     
    19:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Slovenský reprezentant Michal Handzuš si otvára strelecký účet. Lukacevic vystrelil od modrej, Laco len vyrazil pred seba a MICHAL HANDZUŠ zo svojej typickej pozície bez problémov vyrovnáva na 2:2. Asistencia: Lukáš Bambúch ,Ned Lukacevic.
     
    19:16
    Šanca Banskej Bystrice, puk po strele Kubku sa odrazil od zadného mantinelu a Michal Handzuš sa ho snažil prepasírovať okolo ľavej tyčky. Laco bol pozorný.
     
    19:05
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Miroslav Lažo za háčik na Handzuša.
     
    18:16
    Drevenák vo veľkej šanci!! Lažo vletel s pukom do pásma, posunul ho na Igora Rúfusa, ktorý našiel voľného Drevenáka, no ten strelou z medzikružia zápästím len trafil dobre postaveného Dzubinu.
     
    16:23
    Domáci hráči sú zatiaľ agresívnejší, vytvárajú si dostatok šancí. Troliga poslal do šance znovu Jassa, ten z prvej pred bránkou poslal puk tesne mimo ľavej tyčky Dzubinovej bránky.
     
    09:21
    Žilina dala gól!
    Parádna spolupráca žilinského tretieho útoku. Kokavec vysunul Olivera Ďuriša, ktorý z ľavej strany tvrdo vystrelil. Dzubina len vyrážal a TIBOR VARGA doklepával puk do prázdnej svätyne hostí. Asistencie : Oliver Ďuriš, Michal Kokavec.
     
    05:27
    Žilina dala gól!
    Žilina bleskovo odpovedá. Do úniku sa dostal žilinský expres RÓBERT KRAJČI a blafákom do ľavej strany si vychutnal Michala Dzubinu! Asistencia : Tomáš Troliga, Tomáš Staňo.
     
    04:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Po pološanci Sekáča skórujú hostia. TOMÁŠ ZIGO sa prebil cez 4 hráčov Žiliny a prekonal Mareka Laca. Asistencia: Juraj Petro.
     
    01:03
    Vylúčenie Banská Bystrica, 2 minúty dostáva Sýkora za zovretie puku.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 6. Krajči (Troliga, Staňo), 10. Varga (Ďuriš, Kokavec), 38. Jass (Dlouhý, Krajči), 45. Jass (Staňo, Troliga) - 5. Zigo (Petro), 20. Handzuš (Bambúch, Lukacevic), 31. Brankovič (Kolesnikovs, Ketner), 38. Handzuš (Lukacevic), 50. Styk


    MsHK Žilina: Laco (Johanes) - Rúfus, Sekáč - Brcko, Staňo - Dlouhý, Leško - Niník - Drevenák, Škoda, Lažo - Jass, Troliga, Krajči - Kokavec, Ďuriš. Varga - Drábek, Valášek, Kluka. Tréner: Ladislav Spišiak.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Dzubina (Košarišťan) - Bambúch, Kubka - Predajniansky, Styk - Novajovský, Kolesnikovs - Hegyi, Ketner - Lukacevic, Handzuš, Hudec - Sýkora Ján, Heizer, Jankovič - Nemček, Češík, Lamper - Petro, Zigo, Marcinek. Tréner: Vladimír Országh.

    Rozhodčí: J.Bachúrik, Lokšík - Kalina, Smerek

    Diváci: 1142
    bahis siteleri