Olomouc – Šumperk 4:5 (po s.n.) | Jihlava – Hr. Králové 4:3 (po pr.) | Třebíč – Kadaň 3:4 (kon.)
Ústí n/L – Benátky n/J 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 4:1 (kon.) | Písek – Most 4:2 (kon.)
Beroun – Havlíčkův Brod 4:10 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:4 (1:0, 0:1, 2:3)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 01.12.2012, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Domácí před vlastní brankou přišli o kotouč, kterého se zmocnil ZDENĚK ONDŘEJ a trefil mezírku nad levým ramenem Marka Čiliaka. Asistence: Jiří Charousek.
     
    59:09
    Třebíč si komplikuje boj o body. Za příliš mnoho hráčů na ledě trest odsedí Milan Přibyl.
     
    56:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je opět vyrovnáno! Třetí využitá přesilová hra domácích! Burian od pravého hrazení vystřelil na Hanuljaka, ten kotouč vyrazil před sebe, kde stál TOMÁŠ VONDRÁČEK a doklepl jej za bezmocného hostujícího brankáře. Asistence:Vilém Burian, David Dolníček.
     
    56:26
    Jedna z posledních šancí domácích na vyrovnání. Martin Mazanec se bude potit 2 minuty za sekání, jestli jeho spoluhráči ubrání oslabení.
     
    49:12
    Dalším vyloučeným na straně Kadaně je Petr Mainer a dostává 2 minuty za podražení.
     
    46:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Poprvé do vedení jdou hosté. Zde se osvědčilo pravidlo nedáš dostaneš. Petr Mainer vystřelil od hrazení a kotouč tečoval PETR JÍRA. Asistence: Petr Mainer, Karel Ton.
     
    45:50
    Tak teďměl Hanuljak štestí, Malena vysokým obloukem vyhodil na červenou čáru, tam to hostujcímu obránci propadlo a Tomáš Vondráček mířil sám na brankáře. Blafák provedl dobře, ale touš vyplul pod Hanuljakem mimo tři tyče.
     
    41:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. FILIP SEMAN to vzal na sebe, když se prodral až před Čiliaka a nedal mu šanci. Asistence: Martin Lučka.
     
    40:39
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí na začátku dohrávali přesilovou hru z předchozí třetiny. Dostali jednoduše do pásma a v ní začali kombinovat. ROSTISLAV MALENA si vyměnil kotouč s Dolníčkem, pak vystřelil trefil přesně. Asistence: David Dolníček, Vilém Burian.
     
    38:46
    Vyloučení na straně Kadaně. Za držení protihráče si odchází sednout Tomáš Schmidt.
     
    36:32
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté při sníženém počtu na ledě vyrovnávají. Kotouč se odrazil k FILIPU SEMANOVI, pro kterého ebyl problém prostřelit domácího Marka Čiliaka. Asistence: Martin Szakal, Filip Hanták.
     
    35:59
    Vzájemné vyloučení. Na straně Kadaně je to Petr Mainer za nafilmovaný pád. Na straně Třebíče pak Rostislav Malena, který si posedí 2 minuty na lavici hanby za hákování.
     
    32:48
    Bronislav Andres oslabuje svůj tým za hákování.
     
    24:48
    Počet vyloučených v zápase srovnává na 3:3, třetím vyloučeným hráčem domácích je Václav Čejka, který se dopustil nedovoleného bránění.
     
    21:44
    Tomáš Kaut podrazil svého protihráče a byl za to odměněn 2minutovým trestem.
     
    19:20
    Třetí vyloučení na straně Kadaně. Jakub Trefný zahákoval před něj se dostávajícho se Lukáše Nahodila a rozhodčí jeho přestupek ohodnotil 2mi minutami.
     
    Další vyloučení na straně Kadaně, opět hostující brankář Hanuljak za podražení, trest nastoupil Petr Mainer.
     
    03:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč bleskově využívá přesilovku, touš putoval po ose Malena, Rangl na TOMÁŠE VONDRÁČKA, který překonal Hanuljaka v brance hostí. Asistence: David Rangl, Rostislav Malena.
     
    03:01
    Burian se dostal k puku a kličkou překonal Hanuljaka, toho zastoupil jeho kolega na brankové čáře, v doklepnutí Buriana nedošlo pro faul brankáře Hanuljaka, který tak byl vyloučen za podražení. Trest odpyká Bronislav Andres.
    Marken.cz

    David Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Vondráček (Rangl, Malena), 41. Malena (Dolníček, Burian), 57. Vondráček (Burian, Dolníček) - 37. Seman (Szakal, Hanták), 42. Seman (Lučka), 47. Jíra (Mainer, Ton), 60. Ondřej (Charousek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Čiliak - Rangl, Malena, Zdráhal, Bílčík, Sláma, Dlapa, Dietz, Čejka - Vondráček, Dolníček, Burian - Čuřík, Nahodil, Šlahař -Ostřížek, Kaut, Fořt - Přibyl, Káňa, Křivohlávek. Trenér: Pokorný.
    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak - Prošek, Macháček, Szakal, Schmidt, Lučka, Trefný, Havel, Mazanec - Ondřej, Charousek, Hafenrichter - Jíra, Mainer, Ton - Seman, Hanták, Kůs - Andres, Chlouba, Hrabák. Trenér: Čelanský.

    Rozhodčí: Úlehla - Toman, Musil

    Diváci: 1520
    bahis siteleri