HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 5:1 (kon.) | Č.Budějovice – Studénka Sledge 3:1 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 4:5 (po s.n.)
po s.n.
SKV Sharks Karlovy Vary
4:5 (3:1, 1:0, 0:3 - 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 01.12.2012, 16:15 • Zimní stadion Ostrov • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    65:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    DAVID MOTYČKA proměnil ve třetí sérii jako jediný samostatný nájezd. Pardubice otočily zápas ze 4:1 na konečných 4:5 po nájezdech a odvezou si z Ostrova dva body.
     
    39:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pouhé tři sekundy stačily Mustangům k využití přesilovky a k vyrovnání na 4:4! Hned po buly se o to postaral PETR KOLEK, asistence: David Motyčka.
     
    38:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kvoch po předchozím "ukradení" přihrávky přejel modrou čáru, přenechal PAVLU KUBEŠOVI ten přesnou střelou z hranice kruhu snížil na kontaktní rozdíl! Asistence: Tomáš Kvoch.
     
    33:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté potrestali trochu laxní hru domácích a snižují na rozdíl dvou gólů. Rychle přenesli hru od levého mantinelu, kam se stáhla většina hráčů, a na konci byl volný PAVEL KUBEŠ, který neomylně zamířil nad Machovu lapačku. Asistence: Tomáš Kvoch, David Motyčka.
     
    23:39
    Žraloci právě vstřelili branku!
    JIŘÍ BERGER pokračuje v představení, forčekingem získal puk v útočném pásmu a prakticky od modré čáry prostřelil Bočka. Bez asistence.
     
    14:23
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Nakonec se ujala až třetí šance v řadě, i když nevypadala tak výrazně, jako ty předchozí. JIŘÍ BERGER ale z pravého kruhu zkompletoval svůj hattrick v této třetině a zvýšil na 3:1. Bez asistence.
     
    08:31
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Trochu zbrklé vyhození na icing se hostům zle nevyplatilo. Hned po buly před jejich brankou vylétla na Bočka střela, kterou pardubický gólman neudržel. V brankovišti se mu snažil pomoci obránce Kvoch, ale puk se stále někde povaloval, až jej JIŘÍ BERGER dotlačil za čáru. Bez asistence.
     
    06:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nebojácně hrající Mustangové se dočkali vyrovnání. Na konci akce byl mezi kruhy nedůrazně pokrytý PAVEL KUBEŠ a zamířil zkušeně. Asistence: Marek Michalec, Tomáš Kvoch.
     
    01:37
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Domácí tým se rychle ujímá vedení. Forgovu pobídku z rohu Geier mezi kruhy nezpracoval, ale kotouč podržel Hrbek a vybídl ke skórování JIŘÍHO BERGERA číhajícího na levém křídle. Úspěšný střelec zakončil nad padajícího brankáře. Asistence: Miroslav Hrbek.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 2. J. Berger (Hrbek), 9. J. Berger, 15. J. Berger, 24. J. Berger - 7. P. Kubeš (Michalec, Kvoch), 34. P. Kubeš (Kvoch, Motyčka), 39. P. Kubeš (Kvoch), 40. Kolek (Motyčka), 65. Motyčka (pen.)


    SKV Sharks Karlovy Vary: B. Mach - J. Berger, Hrbek, M. Geier, Jeřábek, Janko, Lindák, Forgo, Očenášek, J. Švec, Nejedlý, Schneider
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček - P. Kubeš, Kvoch, V. Buhr, Štěpják, Michalec, J. Kubeš, Horníček, Hýbner, Motyčka, Kolek, R. Buhr

    Rozhodčí: Červenka, Matas
    bahis siteleri