Slavia – Chomutov 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:6 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Přerov – Zlín 2:10 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:2 (kon.) | Motor ČB – Hr. Králové 3:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:1 (kon.)
HC Litvínov – HC Kladno 1:2 (po s.n.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (2:3, 0:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 01.12.2012, 13:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:53
    Liberec právě vstřelil branku!

    Zdá se, že je rozhodnuto! FILIP CHLAPÍK se spolu s Dominikem Hrníčkem řítili na Karla Vejmelku a po sérii několika přihrávek se prosadil první jmenovaný! Asistence: Dominik Hrníčko.
     
    13:57
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Poněkud jsem se zmýlil! Filip Kuťák našel svou přihrávkou napříč útočným pásmem volného RADOVANA CHVOJKU a ten v pohodě překonal Aleše Stezka a pozásluze si naplno vychutnal oslavu své branky. Asistence: FIlip Kuťák.
     
    11:34
    Pardubice právě vstřelily branku!

    Domácí se zkonsolidovali a dočkali se své první branky v utkání. Do útočného pásma pronikli JIŘÍ KYSELA s Davidem Barkócim a první jmenovaný snížil na rozdíl dvou branek. Asistence: David Brakóci.

     
    09:17
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tak to je pro domácí Pardubice doslova hororová desetiminutovka! Mezi kruhy se k puku dostal JAN ORDOŠ a svým švihem nedal Stibůrkovi žádnou šanci. Asistence: Ondřej Šťáva.
     
    07:34
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hosté přece jen vedou o dvě branky! FILIP CHLAPÍK zpracoval přihrávku a vyrazil vštříc pardubické brance, setřásl ze sebe dva domácí obránce a s odrazem o tyč překonal Stibůrka. Asistence: Matouš Bělohorský a Dominik Hrníčko.
     
    04:52
    Liberec právě vstřelil branku!

    Hrníčko ale dlouho smutnit nemusel! Jeho dvěma spoluhráčům se v útočné třetině povedlo vyšachovat pardubickou obranu a MATOUŠ BĚLOHORSKÝ tentokráre už kotouč za Stibůrka dostal! Asistence: Filip Chlapík.

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 12. Kysela (Barkóci), 14. Chvojka (Kuťák) - 5. Bělohorský (Chlapík), 8. Chlapík (Bělohorský, Hrníčko), 10. Ordoš (Šťáva), 57. Chlapík (Hrníčko)


    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek (10:43 Vejmelka) - Divecký, Kalous, Chvojka, Panna, Polák, Procházka, Kysela, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Velínský, Špaček, Franc, Havrda, Petric, Budík, Kracík.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) - Šťáva, Kalfiřt, Šír, Hrníčko, Belovič, Chlapík, Havlín, Král, Gecko, Pyrochta, Lakatoš, Škoda, Ordoš, Mečíř, Zedek, Havlas, Heřmánek, Bělohorský.

    Rozhodčí: Barek - Budínský, Kleprík
    bahis siteleri