Zvolen – Skalica 6:4 (kon.) | Košice – Žilina 5:2 (kon.) | Poprad – Martin 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:4 (po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 02.12.2012, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    56:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla strieľa štvrtý gól a výrazne tak nakláňa misky váh na svoju strany. Bokroš priťukol puk RADOSLAVOVI TYBOROVI, ktorý sa rozhodol strieľať príklepom a urobil dobre, pretože prestrelil Slipčenka. Asistencie: Tomáš Bokroš, Emil Bagin.
     
    50:16
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica odpovedá počas vlastného oslabenia. Tybor stratil v útočnom pásme puk, vzal si ho MATEJ ČEŠÍK, ktorý unikol po ľavom krídle a pomedzi Škrečkove betóny strelil druhý gól svojho tímu, podotýkam ešte raz, že v oslabení.Bez asistencie.
     
    47:30
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilová hra aj na strane Dukly. Trenčania mali k dispozícii tretiu a aj tú hrali výborne a dočkali sa. Puk sa dostal na modrú, odkiaľ ho JAROSLAV KOMA poslal priamo na bránku a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Ján Pardavý, Rostislav Marosz.
     
    46:12
    Trenčín dal gól!
    Gól ako z rozprávky ! Perfektný prechod do útočného pásma a prichádza zaslúžený vedúci gól pred Duklu. Rostislav Marosz neskutočnou kľučkou, vykúpal bystrickú defenzívu, jeho strelu vyrazil Slipčenko len pred JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorý nemal problém s gólovým zakončením. Asistencia: Rostislav Marosz.
     
    39:36
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica využíva svoju prvú presilovku. Bambúchova bomba od modrej zlomila hokejku Kopeckého, puk stlmila, až sa dostal na hokeja MATEJA ČEŠÍKA, ktorý prekonal nepresunutého Škrečka.Asistencie: Lukáš Bambúcj, Martin Nemček.
     
    12:59
    Trenčín dal gól!
    Veľmi dobrú prvú tretinu sledujeme pod hradom Matúša Čáka a v tejto chvíli sme uvideli aj prvý gól. Do vedenia idú domáci. Sojčík potiahol puk do pásma, zatiahol ho za bránku, odkiaľ našiel pred ňou RICHARDA LELKEŠA, ktorý na trikrát dokázal prekonať ležiaceho Slipčenka. Asistencie: Radoslav Tybor, Peter Sojčík.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 13. Lelkeš (Tybor, Sojčík), 47. Gašparovič (Marosz), 48. Koma (Pardavý, Marosz), 57. Tybor (Bokroš, Bagin) - 40. Češík (Bambúch, Nemček), 51. Češík


    HK DUKLA Trenčín: Škrečko – Imrich, Koma, Bagin, T. Bokroš, Bednár, Vizváry, Biro, M. Nemčík – Jak. Gašparovič, Marosz, J. Pardavý st. – Sojčík, Lelkeš, R. Tybor – Jakúbek, Broska, T. Klíma – Šišovský, Adamec, P. Kopecký.
    HC´ 05 Banská Bystrica: : Slipčenko – Stoner, Richter, Bambúch, Kubka, Novajovský, Predajniansky, Zigo, Ketner – Hudec, Handzuš, Lunter – Lukačevič, Heizer, J. Sýkora – Jankovič, Češík, Nemeček – Šimun, Petro, Marcinek.

    Rozhodčí: Kubuš - Kacej, Navrátek

    Diváci: 1560
    bahis siteleri