Warriors Brno – Poruba 2011 4:0 (kon.) | Olomouc – Havířov 8:1 (kon.) | Jihlava – Tábor 5:1 (kon.)
Hr. Králové – Mladá Boleslav 5:1 (kon.) | Chomutov – Písek 15:3 (kon.) | Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:2 (kon.)
Třinec – SHK Hodonín 7:4 (kon.) | HC Litvínov – HC Plzeň 1:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:1 (0:0, 5:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 02.12.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Mladoboleslavští se přece jenom gólového úspěchu dočkali! Na levé straně se nacházel MICHAL MATTIS, jenž z rohu poslal na domácí branku prudké nahození, které nejspíše Dominik Petr neviděl. Nestihl tak vůbec zareagovat a musí lovit puk ze své klece. Bez asistence.
     
    38:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tohle už začíná zavánět debaklem! Filip Hronek vybojoval puk, který následně předložil FRANTIŠKU HNIKOVI. Ten se odmítl mýlit! Krásně zmátl hostujícího brankáře a z bezprostřední blízkosti zamířil do protipohybu Růžičky. Ten se jen marně natahoval. Asistence: Filip Hronek.
     
    35:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další gól v podání Hradeckých! Vše začalo nádhernou kličkou Štěpána Matějčka na modré čáře. Pak jeli tři domácí hokejisté na jediného obránce. Následně před brankou Středočechů vznikl závar, v němž se nejlépe ze všech zorientoval DOMINIK MATOUŠ a dorazil puk za nic netušícího Růžičku. Asistence: Štěpán Matějček.
     
    30:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi dnes zatím jasně dominují! Hostující gólman ještě stačil vyrazit střelu Františka Hnika, ovšem pouze před volného MARTINA HEJNU. Ten stál sám v mezikruží a dokázal pohotově zareagovat, neboť odražený kotouč rychle dorazil do mladoboleslavské klece bekhendem. Asistence: František Hnik, Filip Luštinec.
     
    24:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí celek již vede o dvě branky! Tvrdou střelou se prezentoval Nicolas Bureš, přičemž do dráhy letu pravděpodobně vložil pohotově svou hokejku RADOVAN PAVLÍK. Kotouč změnil směr a zamířil k pravé tyčce hostující branky. Asistence: Nicolas Bureš, Tomáš Zahradník.
     
    22:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi se ujímají vedení! FILIP HRONEK teď předvedl ukázkovou individuální akci! Svému soupeři totiž parádně vypíchl kotouč ve středním pásmu, který si pak předhodil před sebe a všem svým strážcům pláchl. Celou tuto situaci zakončil krásnou ranou do horního růžku branky Mladé Boleslavi! Asistence: Adam Čech, Filip Luštinec.

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 23. Hronek (Čech, Luštinec), 25. Pavlík (Bureš, Zahradník), 31. Hejna (Hnik, Luštinec), 36. Matouš (Matějček), 39. Hnik (Hronek) - 55. Mattis


    Královští lvi Hradec Králové: Červený (od 41. Petr) – Čech, Brádler, Veselý, Malík, Luštinec, Hroudný, Bureš – Matouš, Šebek, Hronek, Zahradník, Martinec, Hejna, Hnik, Matějček, Dvořák, Chalupa, Pavlík.
    BK Mladá Boleslav: Růžička – Makovička, Mašek, Tichý, Marček, Řečinský, Mattis – Prokop, Planý, Vajsejtl, Kysela, Outrata, Vaníček, Hochman, Veselý, Uřidil.

    Rozhodčí: Svoboda – Šmika.
    bahis siteleri