Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.) | Trebišov – Spišská N. Ves 2:5 (kon.)
Trnava – Michalovce 4:7 (kon.) | Detva – Topoľčany 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 4:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HK Bardejov
sk Pátek 21.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Lúči sa s vami Tomáš Batiz, v mene celého tímu onlajnov vám prajem pekné prežitie Vianočných sviatkov a úspešný vstup do nového roku. (19:16:45)
     
    Skončil sa zápas 32. kola medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom výsledkom 2:3, Bardejov vrhol kocky správnym smerom už v prvej tretine, keď sa dostal do dvojgólového vedenia zásluhou Hričinu a Sabola. Nudná a málo lákavá druhá tretina pre oko diváka skončila výsledkom 0:1, keď svoj druhý gól zaznamenal Hričina. V záverečnej tretine sa z gólov tešili aj domáci, keď gólmi Macíka a dve minúty pred koncom tretiny zdramatizovali duel zápasu, v posledných sekundách sa podarilo skoro vyrovnať Bačovi, avšak perfektným zákrokom sa blysol brankár Andreanin.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    V závere zápasu prichádza v hodine dvanástej zákrok Andreanina, keď po strele Baču vytiahol priam magický zákrok lapačkou.
     
    59:38
    Pár sekúnd pred koncom zápasu, Liptovský Mikuláš v útoku so šiestimi hráčmi.
     
    58:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim sa v závere zápasu podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, takže posledné sekundy budú pre Bardejov naozaj horúce, strele LUKÁŠA PAUKOVČEKA skončila za chrbátom Andreanina. Asistencia: Jakub Bača, Juraj Kuric.
     
    57:56
    Rozohrávku domácich zachytil pred modrou hráč hostí, toto zaváhanie nevyužil streleckým pokusom, ale iba nahodil puk do útočného pásma, aby jeho tím prestriedal.
     
    57:20
    V záverečných minútach sa do dobrej šance dostal Paukovček, po prihrávke zakončoval pred brankárom, ktorý jeho pokus reflexne vyrazil betónom, pokračujeme za stavu 1:3.
     
    56:20
    Pekným technickým momentom sa teraz predstavil divákom na zimnom štadióne Stríž, ten sa dokázal predrať cez dvoch hráčov a následne aj zakončiť, jeho strelu pokryl Palko.
     
    55:10
    Domácim to nevyšlo s rozohrávkou v obrannom pásme, prihrávka o mantinel sa dostala k Mihaličovi, ktorý to spomedzi kruhov namieril iba do Palka.
     
    54:41
    Dobrá šance pre Liptovský Mikuláš, najskôr to skúšal od modrej Holiga, po chvíli zakončili domáci hráči aj z blízka, pri každom pokuse bol na konci brankár Andreanin.
     
    53:30
    Boj o puk pri mantinely vyhrali domáci hráči, tí sa už snažili rýchlim útokom dostať do pásma súpera, pribrzdili to a vrátili sa späť do obranného pásma.
     
    52:52
    Bochňa sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý však nevyužil na štvrtý gól Bardejova, po jeho strele zasahoval Palko, ktorý vyrazil puk betónom do bezpečia.
     
    51:36
    Strela Baču od modrej skončila iba na mantinely, s odrazeného pokusu sa snažil presadiť Klepáč, no ani jeho strela neskončila gólom, Bardejov sa vzápätí oslobodil.
     
    51:13
    Opäť sa bude vylučovať, tento krát je to na strane hostí, čo môžu využiť na kontaktný gól domáci hráči, na trestnú odchádza v týchto chvíľach aj Sabol za podrazenie.
     
    49:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim hráčom sa v poslednej tretine, resp. niečo vyše desať sekúnd podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov po presnej strele RADOSLAVA MACÍKA. Asistencie: Juraj Kledrowetz.
     
    48:30
    Po buly v útočnom pásme to hostia vyskúšali popri mantinely, Macík vybojoval puk pre Kurica, ktorý to však nevyužil, do konca ani neskóroval.
     
    47:40
    Nahodený puk o mantinel v podaní hostí neskončil najlepšie, v klbku hráčov sú to práve Mikulášania, ktorí začínajú s akciou.
     
    46:15
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma, ale tam však nezabojoval, resp. nezakončil, skôr naopak po nepresnej prihrávke sa dostali hostia do útoku, tí toto zaváhanie využili iba na prestriedanie.
     
    44:27
    Ku koncu presilovky sú domáci pri puku, vyzerá že do jej konca neinkasujú.
     
    43:50
    Nebezpečný pokus Tkáča počas presilovky, puk sa k nemu dostal po prihrávke z pravej strany, osamotený si to pripravil na strelu, keď jeho krížny pokus skončil len tesne vedľa ľavej tyče.
     
    42:30
    Vylúčený hráč domácich, na trestnú odchádza Kabáč za hru so zdyhnutou hokejkou.
     
    41:51
    Dobrý pokus Galka od modrej, jeho nahodený puk mieril na bránu, snažilo sa ho tečovať viacero domácich hráčov, ale nakoniec je to zákrok brankára, ktorý jeho strelu vyráža do bezpečia.
     
    40:30
    V úvode poslednej tretiny sa do útoku a pomerne viacerých šancí dostali domáci hráči, pokusy spomedzi kruhov buď skončilo u brankára, alebo preleteli tesne okolo tyče.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    00:27
    Dobrým obetavým zákrokom sa prezentoval teraz Halás, ktorý sa hodil do strely Kledrowetza, čím zabránil ohrozeniu brány.
     
    39:00
    Pomaly sa blížime ku koncu druhej tretiny, Liptovský Mikuláš zatiaľ vo štvorici dobre bráni.
     
    37:39
    Opäť je to vylúčenia na domácej strane, na tresnú odchádza Sajko za nedovolené bránenie.
     
    37:01
    Buly v útočnom pásme Liptovského Mikuláša vyhrali hostia, tí sa po chvíli pomaly dostavajú do útočného pásma, kde sa už do zakončenia nedostali.
     
    35:08
    Vylúčenia na strane domácich, na tresnú odchádza Galko za podrazenie.
     
    33:24
    Bardejov dal gól!
    V druhej tretine sme na vážne strelecké pokusy čakali naozaj dlhšie, na rozdiel troch gólov zvyšujú v týchto chvíľach hostia, ktorí môžu vďačiť hlavne Ladislavovi Ščurkovi, ktorý síce najskôr v samostatnom nájazde neprekonal Palka, ale aj vďaka tomu sa k dorážke dostal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý už prekonáva brankára domácich. Asistencia: Ladislav Ščurák.
     
    32:40
    V hre 4 na 4 sa zatiaľ nič výrazné nedeje, Bardejov začína postupným útokom, ktorý skončil aj v útočnom pásme, tam im to však dlho s kombináciou nevydržalo.
     
    32:16
    Po buly sa do tlaku dostali domáci hráči, tí to však po prihrávkach docielili iba do vylúčenia v podaní Bartika.
     
    31:49
    Vylúčenia na strane Bardejova na trestnú odchádza na dve minúty Mojdis.
     
    31:15
    Za bránou sa snažil vymyslieť niečo Lištiak, jeho snaženie však skončilo iba prihrávkou k mantinelu, kde obranca hostí nenachádza dlhou prihrávkou spoluhráča a končí to zakázaním uvoľnením.
     
    28:32
    Mierenou strelou od modrej sa prezentoval Devečke, jeho pokus vyrazil do bezpečia koncom lapačky Andreanin.
     
    27:45
    Domáci hráči sa opäť tlačia do zakončenia, z pravej strany sa pokúsil ohroziť Andreanina Lištiak, jeho pokus skončil na betónoch brankára, k dorážke sa už nedostal Kábač.
     
    26:22
    Dobré miešanie puku v podaní Faba, ten sa spoza brány uvoľnil do dobrej streleckej možnosti odkiaľ triafa tyč brány hostí.
     
    25:46
    Puk sa spoza brány skoro ocitol na hokejke Šima, ten však nezakončil presne, resp. mu v tom zabránil obranca domácich, pokračujeme útokom Liptovského Mikuláša, ktorý práve teraz začína od vlastnej brány.
     
    25:13
    V týchto chvíľach majú viac z hry domáci, najskôr strela od modrej neohrozila brankára, ale pokus po pár sekundách z pravej strany v podaní Bartika skončil v lapačke brankára hostí.
     
    25:13
    V týchto chvíľach majú viac z hry domáci, najskôr strela od modrej neohrozila brankára, ale pokus po pár sekundách z pravej strany v podaní Bartika skončil v lapačke brankára hostí.
     
    23:50
    Osobne si dovolím povedať a určite všetci prítomní by so mnou súhlasili, že druhá tretina nie je zatiaľ ničím zaujímavá, šancí málo a keď už tak prichádzajú nepresné pokusy.
     
    22:37
    Boj o puk za bránou Bardejova, spätná prihrávka medzi kruhy nekonči ako by si to diváci na tribúne predstavovali, puk ostal na hokejke hráča hostí.
     
    21:11
    Liptovský Mikuláš sa usadil v útočnom pásme, po chvíli sa odhodlal k strele Paukovček, ktorý pálil iba do brankára.
     
    20:25
    Liptovský Mikuláš bude mať možnosť teraz presilovky 5 na 3, po tom ako na tresnú ide Tkáč.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:29
    Pár sekúnd pred koncom prvej tretiny sa hostia oslabila o jedného hráča, na tresnú odchádza Belušar.
     
    19:28
    Hra sa nám teraz presunula na opačnú stranu, puk pre domácich vybojoval na buly Pawelski, kde sa po chvíli dostali do dobrých dvoch šancí hráči Liptovského Mikuláša, prvý strelecký pokus Poliačeka skončil na betóne brankára, následná dorážka minula len tesne ránu Andreanina.
     
    19:05
    V závere prvej tretiny sú v útoku hostia, tí však veľké rušno po strate puku pri mantinely nespôsobili.
     
    18:48
    Celkom nebezpečný pokus z polovice hracej plochy, nahodený puk nepríjemne skočil pred brankárom Palkom, ktorý ho dostal pod kontrolu až na dva krát.
     
    17:27
    Odrazený puk zachytáva za vlastnou bránou Palko, ten to iba sklepol pre Devečku, ktorý už v týchto chvíľach je pri začiatku šance domácich.
     
    17:08
    Hra sa opäť ocitla v obrannom pásme domácich, po buly ostávajú v útoku Bardejovčania, ktorí sa však po nahodenom pokuse o mantinel sami dostali von z útočného pásma.
     
    15:41
    Bardejov dal gól!
    Pred pár sekundami sme vás informovali, že domáci hráči sa v oslabení dobre bránia, bolo tomu aj pred týmto momentom, avšak v týchto chvíľach Bardejov zvyšuje už na 2:0, keď na prihrávku z pravej strany naviazal presnou strelou za Palkov chrbát ĽUBOMÍR SABOL. Asistencie: Marin Krčula, Martin Hajnik.
     
    15:10
    Domáci hráči sa zatiaľ dobre bránia, uvidíme ako im to dlho vydrží.
     
    14:10
    Bardejov pred pár sekundami skóroval do mikulášskej brány, tentoraz sa previnil domáci hráč Paukovček.
     
    12:41
    Bardejov dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia po tom ako sa TOMÁŠ HRIČINA po prihrávke dostal pred bránu domácich, odkiaľ presnou strelou našiel voľný priestor Palkovej brány. Asistencia: Igor Halás.
     
    11:31
    Dobré šance si v týchto sekundách vypracovali hráči z Bardejova, najskôr sa pokusom z ľavej strany presadil obranca hostí, jeho strelu vyrazil Palko pred seba, po chvíli však nebezpečne pohrozil aj kapitán Dančák, ktorý mieril iba do betónov Palka.
     
    10:03
    Po buly v útočnom pásme sa do zakončenia dostal Galko, jeho druhý pokus v dnešnom stretnutí končí ako ten predošlí, opäť si na ňom zgustol brankár Andreanin.
     
    09:22
    Domáci hráči v útočnom pásme, pri mantinely bojoval najskôr Pawelski, o chvíľu sa dostal puk aj k Poliačekovi, ktorý strelou z prvej trafil iba brankára.
     
    07:51
    Macík to teraz skúšal počas presilovky, od mantinela sa pretlačil až ku brankárovi, kde sa prezentoval aj strelou rovno do jeho lapačky, pokračuje sa vhadzovaním.
     
    07:37
    Liptovský Mikuláš zatiaľ vo svojej presilovke nič výrazné nespravil, zatiaľ to je iba kombinácia v útočnom pásme.
     
    06:59
    Vylúčenia na strane Bardejova, ako prvý v dnešnom stretnutí odchádza Polaček, ktorý sa previnil hrou so zdvyhnutou hokejkou.
     
    05:55
    Rozohrávku Liptovského Mikuláša spoza vlastnej brány skúšal zachytiť pred stredovou čiarou mladučký Kabáč, ktorý sa snažil zabrániť zakázanému uvoľnenie, puk obtrel čepeľ jeho hokejky ešte pred polovicou mikulášskej strany, takže sa píska.
     
    05:11
    Buly v obrannom pásme domácich, najskôr sa tam postavil Pawelski, ktorého rozhodca z buly vylúčil, po opakovanom pokuse to zvládli lepšie domáci, ktorí to už tiahnu do útoku.
     
    04:52
    Na teraz sa dostali do tlaku aj hráči Bardejova, tí kombinovali hlavne pri mantinely, vo finálnej fáze skončil nahodený puk, resp. strelecký pokus na hokejke Mravca od, ktorého sa puk odráža na tribúnu.
     
    03:59
    Liptovský Mikuláš sa za posledné sekundy pomaly rozbieha, na teraz si strelecký pokus pripisuje Galko, ktorý spoza modrej triafa iba brankára.
     
    03:12
    Dobrá šanca na domácej strane, nahodený puk pred bránu Bardejova sa snažil pretaviť do úvodného gólu Poliaček, jeho pokus skončil iba na betónoch brankára.
     
    02:02
    Prvé tri minúty stretnutia sú naozaj oťukávacie, na teraz nahadzoval puk Holiga, následne si prvý strelecký pokus pripisuje aj Bača, ktorý z kraja ľadovej plochy natiahol iba lapačku Andreanina.
     
    01:06
    Zatiaľ sa hrá bez striel, aktuálne začínali útok z vlastnej polovice hostia, ktorí to však dotiahli iba za bránu Palka, kde prišlo iba natlačenie na mantinel v podaní dvojice domácich, tá vybojovala puk.
     
    00:10
    Liptovský Mikuláš sa hneď po úvodnom buly dostal do útočného pásma, veľký rozruch ničím nespôsobil, po viacerých prihrávkach neprišlo zakončenia a súper z Bardejova sa dostal tak to pásma Liptovského Mikuláša.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Lodivod Liptovského Mikuláša Dušan Halahija dnes nebude môcť počítať so štvoricou týchto zranených hráčov: Piatka, Matejka, Kubovčík a Duriš. Naopak, na ľade by sa mali objaviť štyria juniori, keďže tento mládežnícky tím cez víkend nehrá extraligu. Konkrétne ide o Lištiaka, Kabáča, Laca a Pawelskeho.

    Tréner Halahija zopakoval, že jeho zverenci idú do každého zápasu s cieľom zvíťaziť. „Inak tomu nebude ani dnes. S fanúšikmi sa v tomto roku chceme rozlúčiť s víťazstvom,“ povedal Dušan Halahija.
     
    Úvodné zostavy:

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.

    HC 46 Bardejov: Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.

    Rozhodca: .
     
    V zápase 32. kola medzi Liptovským Mikulášom a Bardejovom sa stretnú dva veľmi vyrovnané mužstvá, domáci Liptáci nazbierali v doterajšom priebehu súťaže 56 bodov, ktorými sa môže pochváliť aj súper z Bardejova. Liptovský Mikuláš sa však nachádza na 5. pozícii, čoho faktom je, že má strelených viacej gólov - 139.

    V poslednom zápase sa Liptákom nedarilo, na svoj zápas vycestovali smerom na západ, kde ich privítali Trnavčania. V prvej tretine sa do vedenia dostali mikulášski hráči, konkrétne strelou z hokejky Bartika. Na ďalšie góly dvestovka divákov čakala trošku dlhšie, po druhej tretine so streleckými pokusmi 17:12 sa odchádzalo do šatní za stavu 0:1. V poslednej časti hry si už divák prišiel na svoje, najskôr v 50. minúte zvyšoval na 0:2 Paukovček. Trnavčania to v závere zápasu nevzdali, v priebehu štyroch minút otočili stav stretnutia v svoj prospech, čím si zabezpečil zisk všetkých bodov.

    Bardejovčania sa budú snažiť naviazať na posledný zápas v Prievidzi, tam sa im podarilo naplno bodovať, keď súpera zdolali rozdielom troch gólov 2:5. Do šatní po prvej tretine sa odchádzalo za stavu 1:2 po góloch Halasa, Valchařa, za domácich sa presadil Viedenský. V druhej časti hry si góly bratsky podelili oba tímy, najskôr v 25. minúte zvyšoval na 1:3 Hričina o niekoľko minút už však znižoval za Prievidzu Mendel. Poslednú tretinu vyhrali 0:2 Bardejovčania po góloch Ščurka a Valchařa.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 50. Macík (Kledrowetz), 59. Paukovček (Bača, Kuric) - 13. Hričina (Halás), 16. Sabol (Hajnik), 34. Hričina (Ščurko)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.
    HK Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.
    bahis siteleri