Lipt. Mikuláš – Bardejov 2:3 (kon.) | Prešov – Senica 7:3 (kon.) | Trebišov – Spišská N. Ves 2:5 (kon.)
Trnava – Michalovce 4:7 (kon.) | Detva – Topoľčany 4:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Prievidza 4:1 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HK Bardejov
sk Pátek 21.12.2012, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    59:55
    V závere zápasu prichádza v hodine dvanástej zákrok Andreanina, keď po strele Baču vytiahol priam magický zákrok lapačkou.
     
    58:52
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim sa v závere zápasu podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu, takže posledné sekundy budú pre Bardejov naozaj horúce, strele LUKÁŠA PAUKOVČEKA skončila za chrbátom Andreanina. Asistencia: Jakub Bača, Juraj Kuric.
     
    57:20
    V záverečných minútach sa do dobrej šance dostal Paukovček, po prihrávke zakončoval pred brankárom, ktorý jeho pokus reflexne vyrazil betónom, pokračujeme za stavu 1:3.
     
    52:52
    Bochňa sa dostal do samostatného nájazdu, ktorý však nevyužil na štvrtý gól Bardejova, po jeho strele zasahoval Palko, ktorý vyrazil puk betónom do bezpečia.
     
    51:13
    Opäť sa bude vylučovať, tento krát je to na strane hostí, čo môžu využiť na kontaktný gól domáci hráči, na trestnú odchádza v týchto chvíľach aj Sabol za podrazenie.
     
    49:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domácim hráčom sa v poslednej tretine, resp. niečo vyše desať sekúnd podarilo znížiť na rozdiel dvoch gólov po presnej strele RADOSLAVA MACÍKA. Asistencie: Juraj Kledrowetz.
     
    43:50
    Nebezpečný pokus Tkáča počas presilovky, puk sa k nemu dostal po prihrávke z pravej strany, osamotený si to pripravil na strelu, keď jeho krížny pokus skončil len tesne vedľa ľavej tyče.
     
    42:30
    Vylúčený hráč domácich, na trestnú odchádza Kabáč za hru so zdyhnutou hokejkou.
     
    37:39
    Opäť je to vylúčenia na domácej strane, na tresnú odchádza Sajko za nedovolené bránenie.
     
    35:08
    Vylúčenia na strane domácich, na tresnú odchádza Galko za podrazenie.
     
    33:24
    Bardejov dal gól!
    V druhej tretine sme na vážne strelecké pokusy čakali naozaj dlhšie, na rozdiel troch gólov zvyšujú v týchto chvíľach hostia, ktorí môžu vďačiť hlavne Ladislavovi Ščurkovi, ktorý síce najskôr v samostatnom nájazde neprekonal Palka, ale aj vďaka tomu sa k dorážke dostal TOMÁŠ HRIČINA, ktorý už prekonáva brankára domácich. Asistencia: Ladislav Ščurák.
     
    32:16
    Po buly sa do tlaku dostali domáci hráči, tí to však po prihrávkach docielili iba do vylúčenia v podaní Bartika.
     
    31:49
    Vylúčenia na strane Bardejova na trestnú odchádza na dve minúty Mojdis.
     
    26:22
    Dobré miešanie puku v podaní Faba, ten sa spoza brány uvoľnil do dobrej streleckej možnosti odkiaľ triafa tyč brány hostí.
     
    20:25
    Liptovský Mikuláš bude mať možnosť teraz presilovky 5 na 3, po tom ako na tresnú ide Tkáč.
     
    19:29
    Pár sekúnd pred koncom prvej tretiny sa hostia oslabila o jedného hráča, na tresnú odchádza Belušar.
     
    19:28
    Hra sa nám teraz presunula na opačnú stranu, puk pre domácich vybojoval na buly Pawelski, kde sa po chvíli dostali do dobrých dvoch šancí hráči Liptovského Mikuláša, prvý strelecký pokus Poliačeka skončil na betóne brankára, následná dorážka minula len tesne ránu Andreanina.
     
    15:41
    Bardejov dal gól!
    Pred pár sekundami sme vás informovali, že domáci hráči sa v oslabení dobre bránia, bolo tomu aj pred týmto momentom, avšak v týchto chvíľach Bardejov zvyšuje už na 2:0, keď na prihrávku z pravej strany naviazal presnou strelou za Palkov chrbát ĽUBOMÍR SABOL. Asistencie: Marin Krčula, Martin Hajnik.
     
    14:10
    Bardejov pred pár sekundami skóroval do mikulášskej brány, tentoraz sa previnil domáci hráč Paukovček.
     
    12:41
    Bardejov dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia po tom ako sa TOMÁŠ HRIČINA po prihrávke dostal pred bránu domácich, odkiaľ presnou strelou našiel voľný priestor Palkovej brány. Asistencia: Igor Halás.
     
    11:31
    Dobré šance si v týchto sekundách vypracovali hráči z Bardejova, najskôr sa pokusom z ľavej strany presadil obranca hostí, jeho strelu vyrazil Palko pred seba, po chvíli však nebezpečne pohrozil aj kapitán Dančák, ktorý mieril iba do betónov Palka.
     
    07:51
    Macík to teraz skúšal počas presilovky, od mantinela sa pretlačil až ku brankárovi, kde sa prezentoval aj strelou rovno do jeho lapačky, pokračuje sa vhadzovaním.
     
    06:59
    Vylúčenia na strane Bardejova, ako prvý v dnešnom stretnutí odchádza Polaček, ktorý sa previnil hrou so zdvyhnutou hokejkou.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 50. Macík (Kledrowetz), 59. Paukovček (Bača, Kuric) - 13. Hričina (Halás), 16. Sabol (Hajnik), 34. Hričina (Ščurko)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Mezovský, Devečka, Holiga, Kledrowetz, Klepáč, Bača, Sajko, Galko – Bartík, Pauovček, Macík, Kuric, Mravec, Kubáň, Laco, Pawelski, Poliaček, Fabo, Lištiak, Kabáč.
    HK Bardejov: Andreanin – Valentín, Polaček, Krčula, Tkáč, Mojdis, Gajdoš, Šimo, Hoďa – Hričina, Ščurko, Halás, Hajnik, Sabol, Valchař, Stríž, Belušar, Dančák, Mihalič, Nagy, Bochňa.
    bahis siteleri