K. Vary – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Chomutov 5:4 (po s.n.) | Vítkovice – Kladno 4:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:3 (kon.) | Litvínov – Slavia 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 3:7 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:7 (1:2, 1:1, 1:4)
HC Oceláři Třinec
Neděle 20.01.2013, 18:15 • KAJOT ARENA • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak se to Brnu povedlo a stav trochu vylepšuje. Jan Hruška poslal šikovně puk před branku volnému LEOŠI ČERMÁKOVI, který bleskově zakmital holí a poslal puk mezi betony brankáře Třince. Domácí forvard tak dosáhl hattricku, radost z něj však evidentně žádnou nemá. Asistence: Jan Hruška, Hynek Zohorna.
     
    50:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa je zralá na ručník, spoluhráči nechávají Trvaje na holičkách. Rákos se elegantně vyhl několika hráčům Komety a poslal křížný pas přímo na hůl rozjetého MARTINA RŮŽIČKY, který o Trvajův beton nasměroval puk do domácí svatyně. Asistence: Daniel Rákos, Lukáš Zíb.
     
    47:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Toto už smrdí debaklem, Třinci tam teď padá všechno. Peterek parádní kolmicí našel rozjetého MARTINA RŮŽIČKU, který uháněl sám na Trvaje. Zvolil přízemní střelu mezi betony a jeho záměr mu vyšel přesně dle představ. Asistence: Jan Peterek.
     
    43:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Toto už je pro Brňany hodně zlé, několik fanoušků opouští KAJOT ARENU. Zíbova střela od modré se odrazila za brankou ke Květoňovi, který našel před Trvajem volného DANIELA RÁKOSE, jenž volejem podruhé v zápase rozvlnil síť. Celkově má již třetí kanadský bod. Asistence: David Květoň, Lukáš Zíb.
     
    41:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce se Třinec dostává opět do vedení o dvě branky. V početně vyrovnané situaci dokázal Polanský šikovně uvolnit MARTINA ADAMSKÉHO, který jel sám na Trvaje. Zvolil kličku do bekhendu a zavěsil kotouč do brněnské sítě. Asistence: Jiří Polanský, Tomáš Klimenta.
     
    36:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se daří vstřelit kontaktní branku. Svou sílu prokázal LEOŠ ČERMÁK, který se vytočil zpoza branky a po ledě zamířil přesně ke vzdálenější tyči branky Hrubce, který se betonem marně natahoval. Brněnská dvanáctka si připisuje druhou trefu v zápase. Asistence: Hynek Zohorna, Jakub Svoboda.
     
    33:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají dvoubrankového vedení, KAJOT ARENA ztichla. Polanského střelu z pravého křídla neudržel Trvaj v lapačce, do brankoviště se vřítil TOMÁŠ KLIMENTA, našel volný puk a díky důrazu jej dostrkal až za brankovou čáru. Asistence: Jiří Polanský.
     
    19:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sedmnáct vteřin před první sirénou otáčejí Oceláři skóre. Mezi kruhy zůstal zcela osamocený JAKUB ORSAVA, kterému poslal přesný pas Rákos, který si připíše už druhý bod v zápase. Třinecký mladík se opřel do puku a trefil jej přesně pod břevno domácí branky. Asistence: Daniel Rákos.
     
    14:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zničehonic se hosté dočkali vyrovnání. Z boje o puk za brankou dokázal nasměrovat Květoň puk na pravý kruh, kde číhal DANIEL RÁKOS. Tomu se povedlo z voleje najít skulinu mezi betony Trvaje a puk se zpomaleně překulil až za brankovou čáru. Asistence: David Květoň, Jakub Orsava.
     
    05:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale domácí radují. Brzy po buly v útočném pásmu napřáhl na modré čáře Žižka a do jeho střely šikovně vložil hůl LEOŠ ČERMÁK, Šimon Hrubec nestačil na změnu dráhy letu kotouče zareagovat a poprvé v zápase se mění skóre. Asistence: Tomáš Žižka, Jakub Svoboda.
    Marken.cz

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 6. Čermák (Žižka, Svoboda J.), 37. Čermák (Zohorna, Svoboda J.), 56. Čermák (J., Zohorna H.) - 15. Rákos (Květoň, Orsava), 20. Orsava (Rákos), 34. Klimenta (Polanský), 42. Adamský (Polanský, Klimenta), 44. Rákos (Květoň, Zíb), 48. Růžička (Peterek), 51. Růžička (Rákos, Zíb)


    HC Kometa Brno: Trvaj - Bičánek (C), Švrček, Dujsík, Žižka, Kováčik, Valach, M. Hruška - T. Svoboda, Divíšek, J. Hruška - J. Svoboda, Čermák, H. Zohorna - Dlouhý, Petrovický, Holec - Burian, Koreis, Dočekal.
    Trenéři: Zdeněk Venera, Lubomír Oslizlo.

    HC Oceláři Třinec: Hrubec – Zíb, Hrabal, Klouček, Lojek, Roth, Ovčačík, Kania, Bezuška – Růžička M., Varaďa, Peterek – Květoň, Orsava, Rákos – Klimenta, Adamský, Polanský – Matuš, Zagrapan, Hrňa.
    Trenéři: Josef Turek, Pavel Janků.

    Rozhodčí: Blecha, Husička - Gebauer, Lederer

    Diváci: 7100
    bahis siteleri